3. "Neverím, že som vám toto dal na starosť."

95 7 0
                                    

V minulej časti:

Vytiahla som z vrecka mobil a zavolala nám taxík. Taxík prišiel za pár minút a my už sme boli na ceste domov. Zastavil nám pred domom a Alli mu tento krát zaplatila z vlastných peňazí. Tak a teraz viem na 100%, že je opitá.

*ráno z pohľadu Alli*
Zobudila som sa na bolesť hlavy. Vedľa postele už stála Am s vodou a aspirinom. "Daj to sem." povedala som rýchlo a vodu som skoro vyliala. Aspirin som si zapila vodou a pohár som položila na nočný stolík. Pokúsila som sa postaviť z postele ale kvôli tomu ako mi zahučalo v hlave som sa znova zvalila do perín. 
    Po 30 minútovej prednáške od Am ako sa má piť som sa konečne postavila z postele. Zamierila som si to rovno dole schodmi až do kuchyne a zo skrinky si vybrala guličky. Nasypala som ich do misky a zaliala ich mliekom. Posadila som sa za stôl a začala som jesť. Amber sa posadila oproti mne aj s plánmi, ktoré sme všera vymysleli. Keď sme sa zhodli, že už nič iné nevymyslíme, tak som zobrala telefón s tým, že sa dohodneme s Alexom na stretku. Píp ... Píp ... Píp "Áno?" ozval sa Alex. "Ahoj Alex, to som ja Alli. S Am už máme tie plány hotové. Nedalo by sa ti s nami stretnúť skôr a celú akciu presunúť?" spýtala som sa. Chvíľu bol ticho z čoho som usúdila, že nad tým rozmýšľa. "Dobre za hodinu na rampách." povedal a zložil. Za hodinu?! Rýchlo sme vybehli hore schodmi do našej izby. Am zaliezla do kúpeľne a ja som si zatiaľ vybrala čisté spodné prádlo, čierne rifle, biele tričko s nápisom "Freedom". Obliekla som sa a obula som si moje staré roztrhané conversky. Hneď ako Am vybehla von ja som ju vystriedala. Rozčesala som si vlasy a a následne som si ich vypla so drdolu. Umyla som si zuby, na tvár som si naniesla jemný make-up a špirálu s linkou. Vyšla som von a tam ma už čakala Am. Mala na sebe modré legíny, čierne voľné tielko, obuté mala biele vansky a vlasy mala zapletené do copu na bok. Zobrala som si ešte kľúče od auta a vyšli sme von. Otvorila som garáž a keď sa mi naskytol pohľad na prázdnu garáž pozrela som sa na Am. "Kde máme do riti auto?!" rozhadzovala rukami Am. "A čo ja viem??" zasmiala som sa. No áno táto situácia nie je veľmi smiešna ale boli sme aj v horších situáciách. "Počkať..." zamyslela som sa."Do kina sme išli autom.... Tááááákže auto bude." skôr ako som stihla dopovedať Am ma doplnila. "V kine..." pokrútila hlavou. "My sme jebnuté." povedala a rozosmiala sa. "Seriem na to tu máš skate ideme." podala som Am jej skate.
      "Vy zase meškáte!" zakričal Alex. "No vieš...." začala som. "Proste nevieme v ktorej piči máme auto." doplnila ma moja úžasná sestra. "Ako ste preboha stratili auto?" zasmial sa. "To sa radšej ani nepýtaj." zasmiali sme sa všetci. "Vy stratíte auto a ja Vás pošlem do väzenia po mojich kamarátov? Toto nedopadne dobre." pomykal hlavou zo strany na stranu. "Ľudí sme zatiaľ nestratili."povedala som presvedčene. "Ali a ty si nepamätáš, keď sme stratili tie deti?" zasmiala sa Am a ja som ju prebodla pohľadom. "Neverím, že som vám toto dal na starosť." ťapol si po čele Alex. "Neboj pokiaľ nám za to zaplatíš mi určite nikoho nestratíme!" povedala som a následne som vypla hruď. Samozrejme mi to dlho nevydržalo a začala som sa smiať. 

***

*Z pohľadu ALexa*

Musel som sa asi zblázniť , keď som si najal tieto dve. ALe hovorí sa, že sú najlepšie. A pri najhoršom chytia aj ich a budú v base spolu s Justinom a Zelom. Pri tejto myšlienke som sa musel zasmiať. No keď mi predstavili ich plán, ktorý majú naozaj do posledného kúsku premyslený, tak som prestal pochybovať. Nevyzerajú spolahlivo ale taký plán by som ani ja nevymyslel. "Dobre, zajtra o 14:00 na letisku. A prosím nemeškajte!" povedal som vážne. Pozreli sa na seba, zasmiali sa a potom spoločne prikývli. Prekrútil som nad nimi očami a rozlúčili sme sa. Iba som sledoval ako odchádzajú a presne na čas mi volal Bang. "Čau Bro, čo sa deje?" ozval sa jeho hlas v telefóne. "Čau, menia sa plány. Zajtra odlietajú a presné informácie som ti poslal.Mám pocit, že nám to konečne vyjde." zasmial som sa a on spolu so mnou. Každopádne toto bude ešte zaujímavé....

Tamtadadááááááá :D ak vám niečo nedáva zmysel tak to nevadí určite sa to časom zmení :D prepáčte za chyby :) love *Tessy ans Iva*

Bad people don't die!Where stories live. Discover now