elveda-4. bölüm

180 7 0
                                    

Multide:Çise
Bugün İngiltereye gidiyorum.
Durun ben herşeyi baştan anlatayım.
  Edizle kanka olduk tabi Barana bi haller oldu beni kıskanmaya başladı. Evet ondan hoşlanıyo olabilirim ama bana bi mal gibi davranması canımı yakıyor. Bir gün işte okuldan döndüm eve girdim. Benim eğitimim için İngiltereye gidiyomuşum teyzemin yanına falan filan.

Şimdi ise fedalaşma faslimdayız ailemle vedalaştım sonra Ediz,Ege,Adem.
   Ege ve Ademle aram açıldı bilmiyorum ama hep benden kaçıyorlar. İşte sıra Barana geldi kulağıma eğilip
"Seni beklicem baş belası" dedi sonra sarıldı. Bana bi kolye taktı. Kolye anka kuşu şeklindeydi.
"Bu kolyeyi ne olursa olsun sakın boynundan çıkarma ve her baktığında beni hatırla" dedi Baran bende başımı tamam anlamında salladım. Sonra şöför beni hava limanına getirdi uçağa bindim.1 veya 2 saat sonra bende uykuya daldım.
☺☺☺☺
Aman allahım titriyorum gözlerimi açtığımda yanımda benim yaşlarımda bi kız vardı.
"Hadi geldik ahh unutmuşum yabancıydınız demi siz amk ne varda İngiltereye geldim. Hello!"
Kıkırdadım bu kızı sevmiştim.
"Ah ne bok varda bende sana merhaba demiyorum." kızla gülmeye başladık. Sonra uçaktan indik bana döndü ve"adın ne senin"dedi bende " Çise senin adın ne" dedim " Kübra ama ben sana Çis dicem" dedi" bende sana Kübo dicem ya sen niye geldin bu arada allahın İngilteresine" ...
☺☺☺
Orda konuşamıcamız için bi kafeye gittik baya muhabbet(yazar nasıl yazıldığını unuttu ☺) ettik oda buraya okumaya falan gelmiş aynı okuldayız. Sonra yanımıza 2 tane kız oturdu. "Naber gençler" dedi aralarından biri. Onlarlada tanıştık sohbet ettik adları 'Şirin, Sevdenur(Sevo)' çok ii anlaştık onlarda benle aynı okula geliyorlarmış.

Seni SeviyorumWhere stories live. Discover now