3.bölüm-kıskanç

223 10 5
                                    

Medya:Ediz
Bugün okulun ilk günü. Baranlada aynı sınıftayız. Ege ile Ademlede aynı bunlar tabi gine aynı sırada oturur.

Herneyse her sabah yaptıklarımı yaptım sonra dolabıma gittim ve siyah mini etek giydim üstüne de sade beyaz bi tişört giydim. Tişört ümü eteğimin içine soktum, saçlarımı yandan bol bi melik yaptım. Aşağıya indiğimde Baranında orda olduğunu gördüm. annemle babama günaydın dedim sonra barana dönüp sana da dedim oda tabi her zamanki gibi uyuzluk yapıp sana da cadı dedi. baranı baştan aşağı süzdüm üstüne beyaz bir tşört altına siyah pantolon giymiş. bir dakika bir dakika biz şuan çok uyumluyuz. onu süzmeyi bırakıp yüzüne baktığımda oda beni üzmeyi bıraktığını gördüm. sonra hemen toparlanıp biliyorum çok yakışıklıyım ama okula gidicez dedi. ahh sinir bende diyene bak dedim. çise vurdu gol oldu!

bizim bi şöförümüz vardı adı Salih amca o bizi okula bıraktı. Okula bi girdik herkezin gözü bizim üstümüzdeydi. Baran kolunu omzuma attı ben şok ben iptal. Hemen Barana döndüm oda anlamış olacakki kolum ağrıdıda dedi bende kolunun ağrısı geçtiyse bi çek istersen dedim. oda hemen çekti.

Baranla aynı sınıftaymışız ahh şansa bak. Ne büyük şans! ben en arkadan cam kenarına oturdum Baranda orta sıranın en arka sırasında benim cam kenarım boştu o yüzden Baranın tarafında oturuyodum. Çantamın içinden telefonumu alıp Egeye msj attım nerdesiniz diye oda şimdi okula girdik geliyoruz dedi telefonda biraz oyalandıktan sonra Ademle
Ege geldi
Ege;
-selam güzellik
Adem
-yağcılarda inecek var
Ege
-adem abicim canım benim siktirme belanı bi sus
Ben
-Aaa!Tamam yeter bak hoca geldi

Derse başlayalı daha 10 dk olmadan kapı çaldı içeri müdür girdi. Ama sizce sikimdemi koca bir HAYIR! Biraz sonra kapı kapanma sesi geldi sonra yanımda bi ağırlık hissettim
Kafamı kaldırdığımda ultra yakışıklı biri oturnuş.
Meteor
-slm ben Ediz sende Çise olmalısın
Ben
-Evet benimde sen benim ismimi nerden biliyosun
Ediz
-hoca söyledi
Ben
-anladım tanıştığıma memnun oldum
Ediz
-bende şey ben sana bişey sormak istiyorum
Ben
-sor
Ediz
-biz daha buraya yeni taşındık ta buraları bilmiyorum bana okulu ve çevresini gezdirirmisin?

Ayy tabi seve seve demek geldi içimden ama iste olmuyo yemiyo

Ben
-Ahh tabikide

Dedim oda tebessüm edip dersi dinlemeye başladı. Benim gözüm Barana kaydığında sinirden gözleri koyulaşmıştı. Telefonuma msj gelince baktım msj YAKIŞIKLI ÖKÜZ dendi. Şimdi diyeceksiniz bu kim bu Baran ve msj aynen şöyle yazıyodu.
YAKIŞIKLI ÖKÜZ
- o piçle bida konuşmuyosun. Sen benimsin, benim olana kimse yaklaşamaz

Nee! O nededi sen benimsinmi dedi. Bir dakka bir dakka şimdi BARAN beni KISKANDI mı?

Seni SeviyorumWhere stories live. Discover now