6. poglavlje

192 34 3
                                    

*Mikaela /Ela*
Spremam se da idem sa Davidom u kamp da posjetimo ostale. Nisam bila dugo kao ni on, jako sam uzbuđena što ću vodjeti ostale. Oblačim patike i izlazim iz stana. Pokucam na vrata od Davidovog stana, deset sekundi poslije ih otvara, ali ispred vrata me ne dočeka David nego Keit. Šta ona radi ovdje? Nisu valjda zajedno? Moram saznati.
,,Hej, šta ti radiš ovdje? '' odmah sam upitala. Nasmiješila se i nagnula na okvir vrata.
,,Valjda se ne sjećaš šta se dogodilo jučer kao ni ja, ali mi je David ispričao, znači ovako. Jučer smo svi bili pijani osim Davida, pa da ne idem kući sama i pijana on me smjestio u njegov krevet, baš sam sada namjeravala otići, a ti šta si ga trebala?'' uh, ne mogu reći pravi razlog, misli Ela misli.
,,Ovaj.....ja sam došla jer ovaj htjela sam.....htjela sam ga pozvati da ide s nas dvije u klub, sjećaš se bile smo se dogovorile da idemo nas dvije i Sem, ali on ne može pa sam mislila da pozove Davida da ide s nama naravno ako to tebi ne smeta. '' huh dobro sam prošla. Par trenutaka je stajala razmišljajući.
,,Naravno. '' napokon je odgovorila.
,,A sada moram ići ajde bok.'' rekla je i otišla puštajući otvorena vrata. Par trenutaka sam ostala razmišljati,a onda sam odlučila da ću ipak ući. Kada sam ušla vidjela sam nešto neočekivano. David je izlazio iz kupaonice s ručnikom oko struka. Kada me uočio nasmiješio se jer je skužio da ga odmjeravam.
,,Sviđa ti se šta vidiš?'' upitao je. Bome da, nije loš, zapravo je dosta dobar, dosta je mišićav. Još se jednom nasmijao.
,,Idem se spremiti pa možemo krenuti. '' otišao je u spavaću sobu. Krenula sam malo razgledati. Bile su tu police sa knjigama i slikama njega i još nekog dečka najvjerojatnije brata.
,,Idemo?'' trgnuo me iz razmišljanja, okrenula sam se ima bijelu majicu priljepljenu uz mišiće, crne hlače i patike.
,,Idemo. '' rekla sam i krenu za njim prema izlazu, spustili smo se na parking i ušli u njegov auto.

Nakon pola sata vožnje stali smo pokraj šume, koračali smo prema drvu pomoću njuha. Došli smo do drva i prošli kroz njega, kamp nije bio baš blizu ulaza tako da smo morali hodati kroz šumu nekih desetak minuta. I evo nas, napokon nakon toliko vremena. Htjeli smo prvo poći do proročice Nensi, pa onda da provedeno malo vremena sa ostalima. Nitko nije bio vani, baš čudno. Stigli smo do njezine kolibe i pokucali.
,,Naprijed.'' rekla je i mi smo ušli. Sjedila je u svojoj fotelji,a kada nas je uočila krenula prema nama sa smiješkom. Oboje nas je zagrlila i izljubila.
,,Sjednite da popričamo. '' sjela je u fotelju,a nas dvoje na dvosjed.
,,Pa gdje ste bili toliko sve mi ispričajte.'' još uvijek se smiješila. David i ja smo se pogledali, dao mi je znak da ja prva.
,,Ja sam poslije srednje, otišla na fakultet za arheologa, pa nisam dolazila jer sam bila zauzeta učenjem i tako, imam dečka Sema i to je to.'' nasmijala mi  se kada sam završila.
,,Ljepo, a Sem dali je on kao mi ili?'' ovog sam se pitanja bojala.
,,On je normalan čovjek. '' odgovorila sam. Oči su odavale da je razočarana , samo je kimnula glavom s umjetnim osmjehom. Okrenula je glavu prema Davidu dajući mu znak da je on na redu.
,,Ja sam poslije srednje morao otići u svoj rodni grad kod brata jer je bio bolestan, a sada ga više nema nije uspio preživjeti. Prijatelj mi je nabavio posao ovdje u firmi od Elinog dečka. '' završio je.
,,Ah, stvarno mi je žao zbog tvog brata, a kakao ste se našli?'' upitala je. ,,Živimo u istoj zgradi, susjedi smo. '' odgovorio je. Nasmijala se onako iskreno.
,,Koja slučajnost.'' rekla je.
,,A sada imam ja vama nešto za reći, prije par dana saznala sam da Vještica ima kćer i da se želi osvetiti. '' raširila sam oči i otvorila usta. Šta??? Pogledala sam Davida i on je imao isti izraz lica kao i ja.
,,Šta ćemo napraviti? '' upitao je.
,,Ništa samo se morate čuvati, morate biti oprezni. Ne znam ništa niti gdje je, kakva je, ima li vojsku, ništa.'' rekla je.
,,Dobro dosta o tome idemo okupiti ostale da se družimo, imamo nove pridošlice.'' rekla je i krenula van.

Bok 😊 😊 😊

Evo me i kakao vam se čini ovo je do sada najduži nastavak. Šta mislite šta će se dogoditi.

Ako vam se sviđa votajte i komentirajte, ubrzo će nastavak kao i škola 😞😞😞.

Bye 😊😊😊

Tko sam ja? 2Where stories live. Discover now