Hoofdstuk 2: Het is uit

62 3 4
                                    

Het is nu 4 dagen later en morgen vertrekken we naar Virginia. De afgelopen dagen ben ik veel met Denise en Blake geweest. Ik ben bezig met al mijn spullen te pakken. Het lijkt saai maar met Hit or miss op is het al een stuk leuker hoor. 'April kom je even' schreeuwt iemand van onder aan de trap ik kan niet horen wie er schreeuwt. 'Kom eraan.' Ik ren naar beneden en ik zie iemand staan die ik liever niet had gezien Levi. Levi is mijn gestoorde vriendje. Ik durf het niet uit te maken. 'Wat doe jij hier' zeg ik verbaasd en een beetje bang. 'Rustig ik kom afscheid nemen' zegt hij. 'Leuk kom dan gaan we even naar boven' zeg ik nep enthousiast.

Ik loop naar mijn kamer met Levi achter mij aan. Als we boven zijn begin ik te schreeuwen naar hem. Hij negeert me volledig en zet een stap naar voren en ik achteruit tot dat ik de muur voel. Hij probeert mij te zoenen ik probeer tussen hem uit te glippen maar hij heeft zijn handen naast mijn hoofd geplant. Ik begin te snikken ik heb dit gewoon te vaak meegemaakt en niemand weet het. Zelfs Denise en Blake niet. 'Ahh moet het kleine meisje huilen?' vraagt hij met een kinderachtige stem. Nu is het genoeg ik ben heel boos. Ik duw hem aan de kant wat me deze keer wel lukt. 'Het is uit' schreeuw ik naar zijn kop. 'Wat zij jij hoer?' 'Het is uit' zeg ik vol zelfvertrouwen. Hij slaat me meerdere keren overal en nergens. Boos loopt hij het huis uit.


Ik neem een snelle douche en ga tandenpoetsen. Ik draag nooit een pyjama. Snel nog even naar beneden doei zeggen. 'Wat is er gebeurd?' vraagt me vader geschrokken. 'Het is eindelijk uit met Levi' zeg ik opgelucht. 'Hoezo eindelijk?' vraagt me moeder. 'Hij mishandelde me' en ik barst in huilen uit. 'Wat' zeggen me vader en moeder tegelijk. 'Ik durfde het nooit uit te maken' ''Waarom zei je niks' vraagt me moeder. 'Hij bedreigde me maar nu is het voorbij' zeg ik opgelucht. 'Lekker slapen' zeg ik. 'Lekker slapen schat tot morgen'

Als ik boven ben Skype ik Denise en Blake nog even en leg ik uit wat er allemaal is gebeurd vandaag. Ze wensen me nog veel plezier en sterkte in Virginia. Dan hang ik op ik ga ze missen is heb al afscheid van ze genomen want ze hebben morgen vroeg school. Ik ga op me bed liggen en staar naar het plafond en denk ik na. Daarna val ik al snel in slaap.


Wat een rare mongool die Levi zeg. Ookal schrijf ik het zelf. Ik hoop dat een leuk hoofdstuk is

I'am in love with Jacob Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang