Bölüm 43

583 48 44
                                    

Youtube garip bir şekilde açılmıyor. Bana sorarsanız, One Direction - Steal My Girl ile okuyabilirsiniz. Onun dışında istediğiniz, sevdiğiniz herhangi bir şarkı ile de okuyabilirsiniz ksdkskdjs

Allison, verdiği karar üzerine hayatındaki her anı şerit gibi gözünün önünden akıp geçmesini izliyordu. Pişman olmayacağı bir karar vermişti. Doktorlar elektro şok cihazının bir fayda etmeyeceğini anlayıp ümitsizlikle bırakırken, henüz stajyer olan Tom "Kalp masajı yapmak istiyorum hocam" demişti kendisinden oldukça üst kademede olan Rudy'e. Rudy, kalp cihazına baktıktan sonra Allison'un solgun yüzüne baktı. "Yapabilirsin" Dedikten sonra diğer doktor arkadaşlarının yanına, kapının önüne gitti. Dışarı çıktıklarında hastanın yakınlarına, kötü haberi kimin vereceğini konuşuyorlardı.

Tom, Allison'a yaklaşıp derin bir nefes aldı. Ellerini gereken yere, kalbinin üzerine koyup iki kere bastırıp çekiyordu. "Hadi" Diye tısladı Allison'un suratına bakarak. "Geri gelmen gerek!" Dedi son kez.

İçeride bunlar olurken, Harry ve Zayn dışarıda harap haldelerdi. Harry ağlayarak duvara yumruklarını sıralıyorken, Zayn oturmuş öylece yere bakıyordu. Yere bakıyordu fakat aklından geçen tek şey Allison'un artık olmadığıydı. Bu acıyla bir kez daha baş başa kalmıştı fakat Allison çıkıp gelmişti. Ölmemişti, herkesin öyle düşünmesini istemişti. Şimdi ki durum ise çok farklıydı. Vurulduğunu gözleriyle görmüş, yaralı bedenini kolları arasına almış, az önce onu kaybettiğini kendisi anlamıştı. Kimse söylememişti. Kimseden duymamıştı.

"Gitti" Diye mırıldandı. Gözyaşları akıp, Allison'un âşık olduğu sakallarını ıslatıyordu. Aynaya bile bakamayacaktı bundan sonra Zayn. Allison'un âşık olduğu gözleri, sakalları, burnu, dudakları, elmacık kemikleri. Belki buradan gider kimseyle konuşmayacağı bir yere taşınırdı belki de Allison'un yanına giderdi.

Yoğun bakım ünitesinden çıkan doktorlar yan yana dizilerek Zayn ve Harry'nin karşılarına gelmelerini beklediler. Yıkılmış beylere bakarken birazdan söyleyecekleri sözlerden sonra ne tepki vereceklerini kestiremiyordu hiç birisi. İçeride verdikleri karara göre Rudy söyleyecekti gerçeği.

"Geçmiş olsun" Harry gözlerini yumup arkasına döndüğü sırada Zayn gerçekliği konusunda şüphe ediyordu. İnanmak, kabullenmek istemiyordu. Doktorun gözlerine baktığında, bu gerçekle yüzleşmeye başlamıştı. Adam söylediği iki kelimenin de sonuna kadar gerçek olduğunu gözleriyle anlatıyordu.

"Hastamız kendine geldi, birazdan servise alınacak" Zayn'in gözleri kocaman olmuş bir şekilde doktora dönerken, duvarı yumruklamaya devam eden Harry'nin eli havada kala kalmıştı. "Ne?" Diyebildi Zayn. Doktor Rudy, onun bu haline güldükten sonra "Bayan Fleck, uzun uğraşlardan sonra kendisine geldi. Ayıldı. Birazdan odaya alınacak bildiğiniz gibi hiçbir fiziksel sorunu yok. Bu nedenle de 1 gün gözetim altında tuttuktan sonra evinize uğurlarız sizi. Geçmiş olsun tekrardan" Doktorlar gülerek onların arasından ayrıldılar. Zayn hala şok olmuş bir şekilde orada dururken Harry gülerek karşısına geçti. "Lan" Diyerek kolunu dürttü fakat Zayn hiçbir tepki vermiyordu.

"Ulan şimdide seninle mi uğraşacağım? Başlarım ben böyle işe!" Dedikten sonra tokatını, suratına geçirmişti. Zayn anca kendine gelirken 2 aydır duymadıkları ses ikisinin de kulağına dolmuştu. "Harry sikerim belanı!" İkisi de yoğun bakım ünitesinin kısa koridoruna koşarken Allison kaşları çatık bir şekilde Harry'e bakıyordu.

"Sen kimin sevgilisine şekil yapıyorsun ulan?" Dedi büyük bir ciddiyetle. Tekerlekli sandalyesini iten hemşire hem Allison'un söylediklerine hem de 2 aydır yıkık halde olan gençlerin mutluluğuna gülümsemişti.

Zayn sevgilisine büyülenmiş gibi bakarken, Harry durumu çoktan benimsemiş, Allison'a laf yetiştirmekle meşguldü. "Güzelim 2 aydır uyuyorsun. 2 ayda en az 10 tane sevgili yaptı. Yani şimdi sen diyorsun ya 'Kimin sevgilisine şekil yapıyorsun?' diye. İşte artık hanginizin sevgilisi olduğunu bilmiyorum bu nedenle de bu sorunu es geçiyorum" Allison derin bir nefes alırken, sakin kalmaya çalışıyordu. Koluna takılmış olan serum yüzünden rahat hareket edemiyordu ve üzerinde büyük bir yorgunluk vardı bu yüzden, Harry'i dövme işini sonraya bırakacaktı.

Çete 2 || Küllerinden DoğuşHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin