H5 Marokko

4.6K 168 10
                                    


We waren net geland in Tanger buiten stond mijn neef Ilyas op ons te wachten. Hij was mee gereden samen met mijn ouders. We zouden vannacht nog in Tanger blijven slapen en morgen vroeg richting el houcima vertrekken daar waar mijn ouders waren. Onze eerste week zouden we daar doorbrengen en onze laatste week in Tanger. Ik groette Ilyas en stapte de auto in en reden richting ons huis.
De volgende ochtend stond ik met veel moeite op ik voelde de hitte al. Snel trok ik een Marokkaanse jurk aan en liep naar de winkel om beltegoed en internet te halen. Ik belde meteen Nabil op om te laten weten dat ik aangekomen was en daarna mijn moeder. Thuis besloten we met z'n vieren naar mnar park te gaan om te zwemmen. Het zwembad is niet ver van  ons huis vandaan dus reden we er meteen heen. Het was heerlijk weer om te zwemmen. In het zwembad voelde ik meteen al die ogen prikken zonder iemand ook mijn aandacht te schenken zetten ik mijn spullen neer en nam meteen een duik in het water samen met Farah.
Al snel kwam er een jonge naar ons toe gelopen in het water. 'Kom van de glijbaan' zei ik tegen Farah om snel te vluchten.
'Hey dames jullie ook van hollanda.' Zei die jonge. Ik negeerde hem en klom het zwembad uit en liep richting de glijbanen. Ik merkte dat die jonge ons achterna liep met nog een jonge. Ik had nu al geen zin meer ik Marokko. 'Far ze zijn ons achterna gelopen' 'ahhh tfoee maar hij is wel een lekkerding eerlijk' zei ze terwijl ze zijn vriend liep te scannen. 'Ohja Farah is vrijgezel deze zomer dat word 2 weken lang wat een lekkerding aanhoren' zei ik met een geïrriteerde blik. Ze begon te lachen en keek me toen even vragend aan. 'Jij ook toch het was toch uit tussen jou en Nabil?'
Ons gesprek werd verstoord door de 2 jongens. 'Dag dames'
'Ga weg mijn broer staat daar beneden' zei ik geïrriteerd.
'Nou als je met een bikini mag zwemmen van hem mag je vast ook met de jongens hier praten ofnier?' Zei hij met een scheve glimlach. Ik kon hem wel doodslaan. Om niet verder in discussie te gaan draaide ik me om en wachtte tot ik van de glijbaan af kon. Na een hele dag in het zwembad zijn we terug gekeerd naar huis om ons om te kleden en wat te gaan eten voor dat we vertrekken naar el houcima. Ik trok een strakke donker blauwe jurkje aan tot onder mijn knieën. Ik bracht mijn krullen in model en trok mijn gouden slippers aan deed mijn lv tasje om en pakte mijn  telefoon. Nabil had me een aantal keer geappt:
Nabil - Hey lieve vrouwtje
Nabil - Ik miss je
Sannae - Hey lelijkerd ❤️ ik mis je ook               heel erg

We liepen naar de auto en al snel reageerde hij terug.

Nabil - Waar ben je
Sannae - We gaan even wat eten en dan richting elhoucima
Nabil - isgoed schat doe voorzichtig he je weet t naar niemand kijken
Sannae - neee zet mijn ogen alleen op jou 😇💕loveyou
Nabil - beter voor jou prinses love you to❤️

Ondertussen genoten we van onze vis. Na het eten liepen we naar de auto. 'Wie wil rijden?' Vroeg Ilyas 'Ik!!' Schreeuwde ik meteen. Ik had net 3 maanden mijn rijbewijs dus rijden was nog leuk.
'Vertrouw je deze sukkel' zei Anissa lachend. Ik gaf haar een klap en stapte snel in. Na een hele lange weg waren we eindelijk aangekomen.
De volgende dag in elhoucima stond ik op het was hier lekker fris. Ik liep naar de badkamer en nam een lange douch. Ik dacht aan deze vakantie die top zou moeten worden of dat gaat gebeuren is maar de vraag.
Na een lange douch liep ik naar mijn slaapkamer ik deed mijn koffer open en trok er een donkere Philipp plein spijkerbroek uit met hier en daar wat scheuren erin deze combineerde ik met een witte t-shirt. Ik stijlde  mijn lange haar en deed ze in een hoge staart. Ik trok mijn tommy slippers aan en liep naar de woonkamer waar Farah, Anissa, jasmin, Bilal en Ilyas zaten( Bilal en Jasmin familie uit Nederland wonen in het zelfde appartement). Ik groette iedereen en nam plaats naast Bilal. 'Wat gaan we doen?'
Vroeg hij me. 'Kijk jullie maar.' Antwoordde ik. Nadat iedereen omgekleed was en klaar voor vertrek liepen we naar buiten. 'Ik ga nog snel naar de wc!' Riep Farah. Ik keek om me heen en zag alleen maar Nederlandse auto's geparkeerd. We woonde in een appartement waar alleen maar Nederlanders wonen. Dat was altijd heel gezellig. We hoorde ineens een harde geluid van een auto die aankwam rijden. Hij parkeerde zijn auto aan de andere kant en kwam deze kant op gelopen het was een lange en brede jonge met een getinte huidskleur. Hij keek me lang aan en liep langs me heen de trap op. Even later liep ik ook maar naar binnen om te kijken waar Farah bleef. We woonde op de eerste etage en zo te zien die jonge van daarnet ook hij stond voor zijn deur schuin tegen over de onze te bellen. Weer keken we elkaar voor even aan, maar al snel werden we verstoord door Farah die de deur open gooide. 'Ik ben klaar hoor kom we gaan.' Ik volgde haar naar de auto.
We liepen het centrum van elhoucima in het was nog niet zo heel druk. We keken wat rond en kochten wat spulletjes. We aten wat en reden weet terug naar huis. In de avond rond een uur of negen besloot ik even Nabil te bellen. Ik had zijn stem erg gemist. Ik liep de deur uit en nam plaats op de trap. Na een paar keer overgaan nam hij slaperig op.
Nabil- hee lekkerding
Sannae - heeyyy schatje hoe is het
Nabil - hmdl schat en met jou?
Sannae - gaat goed lieverd heb ik je wakker gemaakt?
Nabil - lag te slapen hahah maar ik moet zo weg. Heb je het gehoorf van aschraf?
Sannae - nee wat heb ik gegoord?
Nabil - hij is opgepakt
Sannae- hoezo is hij opgepakt!
Nabil - ze hebben wat gevonden in zijn auto maar het komt goed we zijn er mee bezig. Ik vertel je later alles maak je geen zorgen. Ik bel je morgen schat doe je voorzichtig?
Sannae - ja komt goed jij ook asjeblieft..
Net wanneer ik ophieng hoorde ik gekuch in de gang. Ik keek op en zag dat die jonge er weer stond.
'Hey gaat het ?' Vroeg hij
'Jawel hoor' antwoordde ik
'Ik ben Rachid' zei hij en stak zijn hand uit.
'Sannae aangenaam.' Zei ik en schudde zijn hand.
'Jij woont hier ook neem ik aan?'
'Ja klopt, heb je hiet nooit gezien.'
'Klopt dit is mijn eerste zomer hier in dit huis heb m sinds pas.'
Ons gesprek werd verstoord door Anissa die naar buiten kwam lopen. 'Kom je naar binnen?' 'Ja ik kom er aan' antwoordde ik terwijl anissa doorliep. 'He sannae?' 'Ja' antwoordde ik. 'Je lijkt me een leuke meid.' Zei hij wat verlegen.
Ik schonk hem een glimlach en liep weer terug naar huis. Omygod dacht ik hij was zo mooi maar al snel dacht ik aan Nabil en schudde die gedachte van me af.
Na een uurtje liepen we met z'n alle naar de sta7. Bilal had twee waterpijpen mee. We namen met z'n alle plaats en pofte van de shisha. Dit had ik erg gemist. We vertelde elkaar allerlei gekke verhalen. Bilal was even weg gegaan, maar toen hij terug kwam stond ik even stijf. Hij had twee jongens bij zich. Toen hij me zag schonk hij me een glimlach. Ik deed het zelfde terug. Hier had ik even geen zin in dacht ik bij me zelf. Nabil maakt mij dood. Rachid en de andere jonge genaamd Marouan stelde zich voor. Marouan was een goede vriend van Bilal. Rachid nam plaats tegenover me wat ik erg ongemakkelijk vond. Ik nam nog een hijs van de shisha en zag dat hij me bestudeerde.
Het was een gezellige avond Rachid probeerde ik zo veel mogelijk te negeren. Toen we met z'n alle naar beneden liepen kwam hij naast me lopen. 'Ik wil je graag leren kennen' zei hij zacht zodat alleen ik het zou horen. 'Kan niet' zei ik zonder hem een blik te gunnen. 'Ben je bezet?' Zonder hier op te reageren liep ik verder.
Heel de nacht lag ik in bed te piekeren over Nabil, Aschraf en Rachid.
De dag voor ik zou vertrekken uit elhoucima greep hij zijn laatste kans ik liep de lift in om naar de sta7 te gaan. Toen hij me de lift in zag lopen. Wachtte hij op de volgende. Ik liep de sta7 op en genoot van het uitzicht. Tot ik die zware deur hoorde dicht klappen. Ik keek naar achter en zag hem daar staan. Hij had een lange grijze spijkerbroek aan met louboutine schoenen er onder en roze voetbalshirt. Ik richte me weet op het uitzicht.
'Hey' zei hij en kwam naast me staan.
'Hee' antwoordde ik.
'Vertrek je morgen? Ik zag bilal namelijk de auto inladen.'
'Klopt we gaan morgen vroeg'
'Mag ik je wat vragen?'
'Tuurlijk'
'Hoe serieus is het tussen jou en je vriend?'
'Heel serieus'
Hij knikte en keek me teleurgesteld aan.
'Mag ik je wel mijn nummer geven. Ik heb geduld' Probeerde hij nog.
Ik knikte en gaf hem mijn telefoon.
'Mag wel maar niet veel verwachten.'
'Ik verwacht ook niks, stel dat het niet meer gaat tussen jullie. Maar je mag me altijd appen als je wat nodig hebt ik ben er voor je.'
Ik schonk hem een glimlach.
' ik moet gaan'
Teleurgesteld keek hij me aan.
'Doe voorzichtig en insahallah tot snel.'
Zei hij en gaf me een stevige hand.

Vergeef mij (voltooid) Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu