H1

6.1K 213 14

Ik keek op mijn horloge en zag dat het al bijna 11 uur was. Mijn telefoon was uitgevallen en heb niemand verteld dat ik het huis uit was.
Ik rende met tranen in mijn ogen richting huis. Hijgend stak ik de sleutel in de deur. Ik was nog niet eens binnen en zag mijn moeder al in de gang staan. Ze keek me aan en vroeg me schreeuwend waar ik was. 'Bij samira' antwoordde ik zonder haar aan te kijken. Ik heb jou 80 keer gebeld waar is jou telefoon? 'Uitgevallen' antwoordde ik
'Heeft samira geen oplader ofzo!' Schreeuwde ze. Zonder daar op te reageren liep ik de trap op naar de zolder waar ik anissa bellend aantrof. Ze keek me geschrokken aan en hing meteen de telefoon op. 'Jij hebt een probleem' zei ze.
'Hoezo?' Antwoordde ik chill en plofte op mijn bed.
'Was je weer bij hem?' Vroeg ze me met een strenge blik.
'Ja ik was weer met hem hewa??'
'Sannae ik heb je gezegd dat je er een einde aan moet maken ben je doof ofzo!'
'Anissa zeg dat niet tegen mij als je zelf ook een kkr vriendje hebt!' Schreeuwde ik boos.
'Jaaa maar het verschil tussen jou en mij is dat wij toekomst plannen hebben en jullie maar lopen te fucken je past totaal niet op weetje wel wat er gebeurt als iemand jullie betrapt!'
Ik negeerde haar, want op dit moment kon ik dit echt niet hebben. Ik wist pressies waar ze het over had en dat ze gelijk had, maar ik was verliefd en liefde maakt blind dat is toch wat ze zeggen..

Vergeef mij (voltooid) Lees dit verhaal GRATIS!