Miluj mě ne jí!

2.6K 116 8
                                    


Pohled Lisy

"Co když má nějaký plán a proto si ji vybral místo tebe" řekla Káťa, když jsem přestala nadávat. " On a mít plán? Vždyť mě žádal abych mu od té holky pomohla!" zakřičela jsem. " Jdu se osprchovat musím že sebe smýt Vadi..." někdo zaťukal na dveře. Šla jsem je otevřít a hned jsem je zase zavřela kdo si myslíte že tam stál. Ano Vadim dveře jsem, ale nezavřela, protože tam dal nohu.

" Můžu to alespoň vysvětlit?" zašeptal. " Poslouchám" překřížila jsem si ruce na prsou. " Hele...mám tě rád, ale Maky mám znám déle a miluju jí." Ty poslední slova zašeptal, ale já ho i tak slyšela. Nahrnuly se mi slzy do očí napřáhla jsem ruku abych mu dala facku, ale on mi jí chytl a začal se smát.

"Nachytala!" zakřičel. Já na se na něj dívala pohledem " co to má znamenat". " Dělal jsem si srandu prosíme tě." Obejmul mě a dál mi pusu do vlasů. Usmála jsem se. " A co teda mělo znamenat to dole?" Vytrhla jsem se mu z objetí. " Chtěl jsem zjistit jestli budeš žárlit a jestli mě máš ráda. Byl to plán." Řekl šibalsky.

Podívala jsem se na Káťu a ta měla pohled "já ti to říkala" musela jsem se nad jejím pohledem usmát.

"A jak to teda bude s tím videem?" A udělala hlavou "pokyn" aby šel dovnitř. Sedl si naproti mě na postel a chytl mě za ruce.

" Doufal jsem aby jsi udělala tu reakci co jsi udělala. Že tomu nebudeš věřit a budeš mě nenávidět. Když jsi utekla řekl jsem Maky že si raději vezmu tebe na to natáčení že by jsi se mnou už nikdy nepromluvila, ale musel jsem jí slíbit že si s ní zatancuju na diskotéce a že v tom videu bude mít taky roli."

Celou dobu se díval do země. Chytla jsem ho za bradou a tím jsem mu zvedla hlavu. Usmála jsem se na něj a dala mu pusu což se proměnilo v líbání. Káťa tam pořád byla, ale raději odešla na balkon.

Pohled Vadima

Vybral jsem si Maky a vše šlo podle mého očekávání Lisa se naštvala a běžela do pokoje. "Hele Maky já asi vezmu Lisu nevadí." Podívala se na mě nechápavím pohledem. " Ale musím za to něco dostat." Pousmála se. Chtěla abych se s ní vykousl nebo abych se s ní vyspal. Oboje jsem zamítnul nabídl jsem jí menší roli ve videu a ploužák. Souhlasila.

Potom jsem rychle běžel za Lisou chtěl jsem si z ní udělat srandu že jí nemiluju. "Hele...mám tě rád, ale Maky mám znám déle a miluju jí." Nahrnuli se jí slzy do očí což jsem nečekal tak jsem jí řekl pravdu. Mezitím mi nabídla abych šel k ní do pokoje a to se trochu zvrtlo ve vášnivé líbání.

Při líbání
Pohled Vadima

Zajel jsem jí pod triko a hledal jsem rozepínání podprsenky, ale to si nelíbilo a ona se ode mě odtáhla.

(V=Vadim, L=Lisa)

L - Promiň Váďo, ale to ne.....nechci mít problémy.

V - Víš že to bude muset někdy přijít, protože jsem to prostě já nadržený prase.

L - No to mi došlo, že neumřu jako panna. A navíc mi ještě není patnáct.

Stále pohled Vadima

"....navíc mi ještě není patnáct." A jo první den jsem se jí ptal kdy jí bude patnáct řekla za tři dny. To znamená že má patnáctiny....ZÍTRA!!!

Má Vadim něčím Lisu překvapit? ( k narozeninám)

Má jim Maky vztah zničit?

Názor?
Výtky?
Nápady?

/ Dnes 550 slov musela jsem trochu rozepsat to odůvodnění :) Jinak strašně moc Vám děkuji za více jak 300 přečtení a 12 votes 💕💘/

Love you Liessell 😘

Dej si na něj pozor! [DOKONČENO] 15.kapitol + Informace, EpilogKde žijí příběhy. Začni objevovat