Káťa?

4.6K 170 8
                                    


"Konečně!!!" zakřičela jsem, když jsem nasedla do auta.Jela jsem na Geekcamp na tábor s youtubery. Už tam jedu podruhé a nemůžu se dočkat až se tam potkám s kamarády z minulého roku. Bylo těžké rozhodnout ke komu do týmu, ale první místo jsem měla hned jasné Vadim můj nejoblíbenější youtuber :3 Doufám že se dostanu k němu.

Cesta trvala asi tři hodiny. Když jsem vystoupila z auta uviděla jsem Káťu kamarádku se kterou jsem byla minulý rok na pokoji. Rozeběhla jsem se k ní a obejmula jí. "Ahoj Káťo!!" řekla jsem jí a ona mi opětovala pozdrav. Šli jsme spolu s našimi rodiči na recepci aby jsme se zapsali. Už třetí rok budu slavit narozeniny na táboře tentokrát to budou moje patnáctiny. Jak znám mamku až odejdu na pokoj řekne vedoucím že tu slavím narozeniny a dá jim dárky, které mi mají předat :D

S Káťou si přejeme být na stejném pokoji a doufám že nám to vyjde. "Ke komu chceš jít do týmu?" zeptala jsem se Káťi, když jsme čekali ve frontě."K Vadimovi!" usmála se."Já taky!" vypískla jsem.Už jsme byli na řadě "Taak Lisa má pokoj číslo 11 a Káťa má pokoj číslo....taky 11!"

"Jooooo" zakřičeli jsme obě dvě. "Ahoj mami!" zavolala jsem na mamku když jsem šla na pokoj.

Na pokoji

"Doufám že se dostaneme obě k Vadimovi" řekla Káťa "Jo to by bylo super". Měli jsme dvě hodiny než byl nástup a večeře. Tak jsme šli dolů.


Potkali jsme tam moc lidí co tu byli minulý rok. Udělali jsme si fotky s youtubery ale pořád jsme nemohli najít Vadima. Uběhli dvě hodiny a šli jsme na večeři. Po večeři byl hned nástup kde nás rozdělovali do týmů. Nejdříve nám řekli co může a nesmíme dělat, což jsem slyšela po druhý takže jsem se nudila....."Taak teď vás rozdělíme do týmů.Pokud se vám ve vašem týmu nebude líbit musíte najít někoho kdo se s vámi vymění.Začneme Natylou" Nepadlo ani moje ani Káťi jméno po dvaceti minutách kdy už chyběli jenom dva týmy Patrik Horyna a Vadim."Patrika jsem dala jako druhého." řekla jsem Káťe "Já taky" odpověděla. "Teď Vadimovo tým. První tady je Kateřina Horáková"Káťa se zvedla a odešla k Vadimovi. Otočila jsem se za ní ukázala na mě jakože mi drží palce. Padlo hodně jmen ale moje ne "Tak to byly všichni u Vadima" povzdychla jsem si. "Ještě teda přečtu jména u Patrika jestli jsme něco nepopletli" Říkal hodně jmen ale moje zase nepadlo. Šla jsem za vedoucím a řekla jsem že mě neřekli v žádném týmu. "Jak se jmenuješ?" zeptal se "Lisa Nováková". Začal hledat "ehmm tady jsi u Vadima moc se omlouvám přehlédl jsem tě" usmál se. "To vůbec nevadí" a běžela jsem k Vadimovo týmu.


Tak tady máte první díl "Dej si na něj pozor!" První díl a 450 slov :D měla jsem dost psací náladu. Další díl vyjde ve čtvrtek :)

Nezapomeňte mi dát votes a přidat komentář ať vím co dělám dobře nebo špatně :)



Dej si na něj pozor! [DOKONČENO] 15.kapitol + Informace, EpilogKde žijí příběhy. Začni objevovat