Yeni Okul

108 21 18
                                    

Sabah erkenden kalktim. İsin guzel tarafi bu sefer kendim kalkmam. Hemen banyoya girip ilik bi dus aldim. Cikip hazirlandim. Siyah darpaca pantolon ve siyah omzu acik tsirt ve takibi siyah vanslarim. Ve hazirdim. Hemen asagiya indim. Bugun beni sevgili ! Abim birakacakti. Kahvalti etmeden hemen ciktik. Ama abimi atlatman gerekiyordu. Cunku okula motorumla gitmek istiyorum. Evet motor kullaniyorum. Neyse ben:
-Ayaz ben motorumla gidicem.
+Tamam gec kalma
Suan soktayim. İsrara gerek kalmadi. Neyse fikrini degistirmeden motoruma atlayip okula surdum. Okulun yerini biliyordum zaten. Birden yanimda bi motor belirdi. Oda benim motorum kadar guzeldi. Cocuk oldukca yakisikliydi(Multi). Aman banane. Ama neden yanimda gidiyordu. Onla ugrasmak istemedigimden gazi kokledim. Ama sanki benle kapismak istemis gibi oda hizlandi. Lan sen simdi gorursun. Boylece yarisimiz basladi. Bi ben bi o one geciyorduk. Okula girecekti ki o tehlikeli manevra hareketini yapip okula girdim. Her yer tozla duman olurken herkes bana saskin ve hayran bi sekilde bakiyordu. Hemen motorumu parkedip okula girdim. Bakislari umursamiyordum. Bi cocugu durdurup :
+mudurun odasi nerde?soguk ve umursamaz bi sekilde sormustum.
-İkinci katta sagdan ikinci kapi.
Hemen cocugun yanindan ayrildim. Yaptigim kabalikti. Ama umdumda degildi. Ve sonunda odayi bulmustum. Hemen iceri daldim. Evet bildiginiz daldim. İceri girdigimde arkasi donuk bi cocukla mudur tartisiyordu. Kapiyi acmamla ikiside bana donduler. Ama bu cocuk sabah yaristigim cocuk. Neyse bosver diyip mudurun yanina gittim. Diger mudurlerin aksine kel ve gobekli degildi. Gayet bakimli ve hos bir adamdi. Hemen soze girdim:
-Ben Eylul Kara. Yeni ogrenciyim
+Aa evet Eylul hosgeldin. Al bu ders programin sinifin 12/D.
-tamam saolun
Tam cikiyordum ki Mudur :
+Sana okulu gezdirmesi icin birini bulurum dediginde yaristigim cocuk:
-Gerek yok ben gezdiririm
Diyince soka girdim
+Gerek yok ben kendim gezerim
-Sana ben gezdiririm dedim. Simdi yuru diyince mudurun yaninda sorun olmasin diye odadan ciktim. Ve hemen :
+Sen bana emir veremezsin aptal sey
-Ne dedin sen
+Aptal
-Bi daha soyle
Bu sefer bagirarak Aptal dedigimde beni duvarla arasina alip :
+Akilli ol kizim. Beni tanimiyorsun. Yenisin diye bu seferlik affedicem. Ama sansini zorlama.
Hah suna bak. Kendini ne saniyor boyle. Kendini begenmis ukala sey.
-Sen kendini kral felan mi saniyorsun. Asil sen bana bak. Sende beni tanimiyorsun. Ben diger aptal kizlara benzemem. Bi daha bana bulasma. Diyip sinifimi bulmaya koyuldum. Sinifin onune gelince herkesin derste oldugunu anladim. Kapiyi calmadan iceri daldim. Kapsimda saclari sari tabi boya dar kalem etekli bi hoca duruyor. Hoca:
+Dingonun ahirimi bura. Cik ve duzgun bi sekilde gir. Diyince acayip sinirlenmistim. Hocanin dedigini takmadan sinifa donup:
-Ben Eylul. Eylul KARA. Karaya vurgu yaparak soylemistim. Ulkede bizi tanimiyan yoktu. Babam cok unlu bi sirketin sahibiydi. Hoca afalladi. Ve hemen topatlanip:
+Bos bir yere otur . Dedi
Vay korkak kari. Boyle boyunun olcusunu verirler iste. Gozlerimi sinifta gezdirdim. Of bizim psikopatcikta burdaymis. Aman salla. Bos iki tane sira vardi. Biri psikonun yani digeri esmer bi cocugundu. Hemen esmer cocugun yanima geciyordum ki psiko beni kendine cekip yanina oturtturdu. Ben hemen :
-Napiyosun psiko
+ne ko
-Psiko
+hhahahha
-Ne guluyon hayvan. Niye cektin beni be esmer cocugun yanina oturucaktim.
+Hayir burda oturacaksin
-Nedenmis o
+Cunku ben oyle istiyorum
Tam cevap vericektimki yellozun bize uyarir tonda bakmasindan dolayi susup onume dondum. Ders cok sıkıcı gecmisti. Zil calinca hemen kendimi disari attim. Yanimdaki okuz zaten hemen cikmisti. Aman hayvan nolacak. Hemen Ayazi aramaya koyuldum. Ve buldumda hemde yaninda psikopatcikla. Ne isleri var bunlarin yanyana. Bayada iyi anlasiyorlar. Ben yanlarina gidince Ayaz:
+Bak bu benim kardesim Eylul. Buda Savaş. Diyip bana dondu. Demek adi Savasmis .hmm guzel isim. Ay ne diyorum ben.
-Tanisiyoruz biz.
Tabiki bunu diyen Savasti. Ayaz :
+Nasi yani nerden
-Ayni siniftayiz. Ve ayni sirada
Diyip bana pis pis siritti. Gulusude vav yani. Kiz sus bende delirdim iyice. Ben:
+Neyse Ayaz ben kantine iniyorum
-Bizde geliyoruz. Bekle bizi
Beraber kantine indik. Ben bi ayran bi tost kombosu yapip mideye indiridim. Bitirince sinifa ciktik. Savas :
+Bana dediklerini unutmadim hircin. Seni son kez uyariyorum. Yoksa fena olur.
-Eline geleni ardina koyma.
Diyip sinifa girdim. Yerime oturdum. Biraz sonra oda gelip yanima oturdu. Ben onume o ise bana bakiyordu. En sonunda hoca geldi.
+Evet cocuklar bugun grup calismasi yapicaz. Herkes yanindaki arkadasiyla grup. Konu su ; bi anket yapacaksiniz. Hepinizin konusu ayri. Simdi kagitlari inceleyin.
Her siraya bi kagit birakti. Bizim konumuz; kadinlarla erkekler arasindaki farklar. Her neyse sacma bir sey. Bide anket diyo. Sokak sokak dolasip millete bunu sorucam. Oldu. Ayaz :
+Bu ne abi ya
Diye kendi kendine soyleniyordu. Neyse yapicaz daha napalim. Bu okulda kimseye bulasmadan sakince gecirmek istiyorum. Zil calinca sinifa etegin devami nerde diyeceginiz yellozlar geldi. Once Savasa bakip sonra bana bakti bi tanesi.
+sist sen surtuk kalksana savasimin yanindan.
Ne .sen. Bana. Surtuk.simdi gorursun
Hemen kizin sacina yapistim.
-Sen kime surtuk diyorsun.
Kizi bi guzel dovuyordum ki belimdeki eller tarafindan cekildim. Kizin haşati cikmisti. Ama umdumda degildi. Bagirmaya basladim :
+ Her kimsen beni hemen birak. Su surtugu benzetmem lazim.
-Hayir seni birakmiyorum
Kafami cevirmemle Savasi gormem bir oldu. Biraz bakismistik. Onunda saclari siyahti. Gozleri kahveydi. Bi anda elini isirinca elini tutarak benden cekti. Bana kizgin gozlerle bakiyordu. Korkmaya baslamadim deil. Hemen kosmaya basladim. Siniftan cikip bodrum katina dogru kostum. Oda arkamdaydi. Ve surekli beni gebertecegiyle ilgili bagirip duruyordu. En sonun bodruma indim bi odaya girip masanin altina girdim. Sanirim temizlik odasiydi. Yaklasik 20 dakika olmustu. Ama gelen giden yoktu. Tamam gitmistir artik diyip tam ciktim. Bi kafayla karsilasmamla cigligi bastim.
Evet arkadaslar umarim begenmissinizdir. Vote ve yorumlarinizi bekliyorum.

Psikopatcik Where stories live. Discover now