Δύο.

122 25 9
                                    

«Ειδες πως μας κοιτούσε;» μετα απο μεγάλη αποτυχία, κατάφερα να ξεστόμισω, μέσα απο τα γέλια μου. Αν και ειχα πιαστεί μέσα στο μικρο καροτσάκι. «Το καροτσάκι πως θα το επιστρέψουμε;»

«Θα το επιστρέψω μετα». απάντησε, ενω ηταν και εκείνος στην προηγούμενη του θέση, με την μόνη διάφορα, πως το πόδι του προεξηχε ώστε να μας δίνει ώθηση.

«Φτασαμε». είπε μετα απο λίγη ωρα. Ο Louis με βοήθησε να βγω και μετα πήρε τις σακούλες. Ανοιξα την πόρτα και περίμενα να μπει. Οι σακούλες ηταν πολύ βαριές, με αποτέλεσμα να πέσουν κάποια φρούτα.

Ενω κυλούσαν τα είδε ο Niall, «Hey, κανεις δεν είπε πως κάνουμε αγώνες με φρούτα. Πάω να φερω τα ακτινίδια μου. Ετοιμάστητε παιδιά, ωρα για show». Φωναξε, ενω με ενα σάλτο, κατέβηκε απο τον καναπέ.

«Κανεις δεν κάνει αγώνα με φρουτα. Τώρα άσε τις μαλακιες, και βοήθησε με να τα βρω». Τον τράβηξα απο το χερι, και τον έσερνα μεσα.

«Παιδια, λίγη βοηθεια;» Φώναξε ο Louis απο την πόρτα, ενώ προσπαθούσε να πιασει όλες τις τσάντες. «Θα ερχομούν, αλλά έχω βολευτει αυτή τη στιγμη». 

«Εισαι μεγαλος μαλάκας Harry» είπε ξανά ο Louis, ενώ προσπάθησε να παει τις σακούλες μέσα. «Voila», τον ακουσα να λεει με υφος. Την ωρα που έφτασε στην πόρτα της κουζίνας φωνάζω, «Τα βρήκα».

Πετάχτηκε πανω, λογο της δυνατής φωνής μου, και του έπεσαν τα πράγματα όλα, κάνω. Πήρε μια βαθιά ανάσα και άρχησε να τα ξανά μαζεύει. «Το "Voila", σημαίνει απέτυχα στα γαλλικά; Η απλα εγώ δεν καταλαβαίνω την σοβαρότητα της κατάστασης;»

«Σοβαρα, σταματά γιατί θα σε χτυπησω».
«Τοτε χτυπά με».
«Αν συνεχίσεις να με ενοχλεις, θα το κάνω».
«Τοτε κάντο».
«Ναι, μα αν συνεχίσεις-».
«Απλα κάντο!»
«Αυτο ηταν». ηταν το τελευταίο πράγμα που είπε, πριν αρχίσει να κυνηγά τον Harry γύρω γύρω. Την τελευταια στιγμη, ο Harry κλώτσησε ενα σεντονι, με αποτέλεσμα να μπερδεύτουν τα πόδια του Lou, και να πεσει κάτω. Στην τελική, το σεντόνι τον κάλυψε ολόκληρο.

«Ωραια, θα γίνουμε φαντάσματα. Alex, φέρε τα σεντονια, έγω κόβω τις τρύπες για τα ματια και το στόμα». αναφώνησε χαρούμενα ο Niall, απο δίπλα μου.

Απλα, τον αγνόησα και πήγα να βοηθήσω τον Lou να σηκωθεί από το πάτωμα. Την ίδια στιγμή, ο Harry είχε πεσει επίσης κάτω, ενώ γελούσε.

Distance. » L.T. *On Hold*Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα