A letter to hogwarts.

191 11 0
                                    

1 Ιουλίου. Ξημέρωνε αλλη μια ηλιόλουστη μερα στην Φλόριντα και ολα φαινόταν οτι θα πήγαιναν φυσιολογικά. Θα θελα. Ξύπνησα πρωι-πρωι για να ετοιμαστώ, θα πηγαίναμε παραλια με την παρεα μου. Εβαλα ενα μαγιο, ολόσωμο, αν και ημουν σχετικά αδύνατη δεν μπορούσα να εχω ακάλυπτη την κοιλιά μου γιατι μετα με πονούσε. Επιασα κότσο τα μαλλιά μου (δύσκολο πραγμα καθώς έφταναν μέχρι την μεση μου) κι εβαλα τις αγαπημένες μου μαύρες σαγιονάρες. Η μαμα με οδήγησε ως την πλησιέστερη πισινα, ειχε και νεροτσουλήθρες! Στην είσοδο με περιμενε ο Σαμ ο καλυτερος μου φιλος και η Τανια μια αλλη φιλη μου.. Η μαμα με φίλησε και κατέβηκα απο το αμαξι..
<<Ποιους περιμένουμε ακομα;>> ειπα.
<<Την Λουση και τον Χιθ>>ειπε ο Σαμ.
Στο όνομα Χιθ χαμογέλασα. Ναι καλα καταλάβατε, το αγορι μου.. Αν και η σχέση μας ηταν περισσοτερο πλατωνική παρα φασωμα και τετοια παρόλα αυτα ηταν υπεροχη.. Βασικα καλυτερα ετσι, δεν ηθελα μπερδέματα απο μικρη. Ο Χιθ ηταν το πιο γλυκο αγορι που ειχα γνωρίσει ποτε. Όταν ήρθαν μπήκαμε στην πισινα, βουτηξαμε, παίξαμε, και καπως ετσι ήρθε η ωρα να φυγουμε (δύστυχως όταν ειμαι μαζι τους η ωρα περνάει γρηγορα:() Ο Χιθ μου εδωσε ενα γρήγορο φιλι στο στομα και με πήρε αγκαλιά, ο Σαμ με πήρε αγκαλιά και οι αλλες με χαιρέτησαν.. Μπηκα στο αμαξι.
<<Γεια μανούλα!!>>
<<Γεια σου γλυκια μου, πως πέρασες;>> ειπε αλλα μου φάνηκε μελαγχολική..
<<Καλα..>>
Την υπόλοιπη ωρα στο αμαξι δεν μιλούσαμε καν.. Όταν φτάσαμε σπιτι πάρκαρε το αμαξι στο πορτ μπαγκαζ και εκλεισε την μηχανη. Αλλα δεν βγήκε απο το αμαξι.
<<Μαμα, τι συμβαίνει;>>
<<Εχεις ενα γράμμα.>> ειπε προσπαθώντας να κρύψει εναν λυγμό.
<<Απο ποιον;>> ρωτησα καχύποπτη.
<<Απο μια σχολή, μακριά.>>
Γέλασα. <<Μα βρε μαμα, αφού ξερεις οτι θελω να παω γυμνασιο εδω, στη Φλόριντα, τι ανησυχείς;>>
<<Δεν ειναι κατι που μπορεις να αποφύγεις Τζεσικα.>> ειπε και μου εδωσε το γράμμα. Απο εξω έγραφε "Δεσποινίς Τζ.Γκρειντζερ. Ανατολικό δωμάτιο, οδός Τζακσονβιλ, Φλόριντα." Ηταν σφραγισμένος με ενα σημα απο κερί, παράξενο σαν τις ταινίες.. Απο πανω ειχε μια σφραγίδα που έγραφε "Hogwarts" και απο κατω ειχε μια εικονα με ενα λιοντάρι, εναν ασβό, εναν αετό και ενα φιδι ολα κυκλικά απο ενα μεγαλο Η. Άνοιξα τον φάκελο και άρχισα να διαβαζω.
<<"ΣΧΟΛΗ <<ΧΟΓΚΟΥΑΡΤΣ>> ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΞΟΡΚΙΑ.
Διευθυντής: Άλμπους Ντάμπλντορ
(Αρχηγός του Τάγματος Μέρλιν και μέλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μάγων.>>

Αγαπητή κυρία Γκρέιντζερ,
   Εχω την ευχαρίστηση να σας ανακοινώσω πως μια θεση με υποτροφία σας περιμενει στη σχολή <<Χογκουαρτς>> για Μαγείες και Ξόρκια. Σας εσωκλείω εναν κατάλογο με ολα τα βιβλια και τα σύνεργα που θα σας χρειαστούν. Το σχολικό έτος αρχίζει την 1η Σεπτεμβρίου. Η κουκουβαγια σας πρεπει να βρίσκεται εδω το αργότερο ως τις 31 Ιουλίου.

Slytherin girlWhere stories live. Discover now