17

50 3 3
                                    

Z pohledu Poa
,,Takže teď budeme skákat po střechách?" Řeknu. ,,Jen pokud mě chcete chytit." Odpoví Ju-lei a rozběhne se, ano, po střeše, pryč. Začína trochu pršet, což znamená že to Ju-lei ale i Tygřici bude po střechách klouzat. Vlastně bych se mohl přidat, ale nechci nic zkazit. Stačí jeden špatný krok a byl bych na zemi, a spadnout ze střechy určitě není nic příjemného. Teď mě vlastně napadlo něco úžasného! ,,Hej! Králíku!" Zavolám co nejhlasitěji aby mě Ju-lei slyšela. ,,Já mám nějaké jméno ty pako!" Ozve se mi její blesková odpověď. ,,Vážně? Mimochodem když s někým mluvíš měla by ses na něj alespoň dívat." Řeknu. Otočí se na mě. ,,Říkal jsi snad něco?" Řekne jenže to už jí Tygřice chytí a sebere jí její masku. Obě seskočí dolů. ,,To by jsi nám měla vysvětlit." Řekne jí Tygřice.

Z pohledu vypravěče

Ju-lei se začne tvářit strašně smutně. ,,J-já jsem pouze chtěla aby si mě někdo všiml. Byla jsem ve stínu své sestry, nikdo se o mě nezajímal. Ta maska byla jediná vzpomínka z doby kdy jsme se se sestrou k sobě chovali normálně a nešly si po krku. Jednoho dne jsem našla zvláštní kámen. Fialově zářil. Ukryla jsem ho do masky a pocítila moc. A taky vztek. Nesnášela jsem v tu chvíli všechny a všechno a rozhodla jsem se to všechno a všechny nadobro zničit. Časem jsem se naučila nové dovednosti. " Dokončí své vyprávění Ju-lei. ,,To je tak smutný." Řekne Po a sebere masku Tygřici. ,,Po! Co to děláš?!" Vykřikne Tygřice. Po si jí nevšímá a jde blíž k Ju-lei, která se záhadně usměje. ,,Po! Nedělej to!" Vykřikne Tygřice a Shifu zároveň. Po si jich stále nevšímá a masku předá Ju-lei. Ju-lei si masku nasadí a zmizí.
,,Tohle nebylo všechno, vrátím se a pomstím se." Ozve se naposledy před tím než zmizí stejně s deštěm. Najednou se tu objebí všichni co zmizeli. ,,Po! To snad nemyslíš vážně! Proč jsi to udělal!?" Zakřičí na Poa nazlobená Tygřice. Po jen pohledem naznačí že neví proč to udělal. ,,Alespoň je pryč, ne?" Řekne provinile Po. ,,Ale to nestačí! Když je pryč je celkem jisté že se vrátí!"

,,Samozřejmě se vrátím. A tentokrát nebudu sama"

Tak, to bude asi už konec. Proč? Už prostě nevím jak dál takže jsem to jednoduše ukončila. No, ukončila, spíš neukončika. Děkuji všem čtenářům že to dočetli až sem a případně hlasovali nebo komentovali, za odměnu si vezměte sušenku a pustě si Kung fu panda!

Loučí se s vámi Shifumice

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 17, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Kung Fu Panda- The Legend Of Demon [Dokončeno]Where stories live. Discover now