16

51 3 2
                                    

Z pohledu Poa
,,Ono mě to kouslo!" Vykřikne vyděšeně Opičák. Takže ty věci i koušou, no to nevypadá moc dobře. ,,To myslíš vážně!?" Vykřiknu. Né že bych nevěřil že ty věci koušou ale co kdyby. ,,A proč bych ti v takové situa-" nedořekne Opičák. ,,Co? Neslyším tě!" Vykřiknu ale odpověď se neozve. Co se asi mohlo stát? ,,Zničit Poa." Zavrčí po chvíli Opičák. ,,To není vtipný! Teď ne!" Vykřiknu. Jenže to asi nebyl vtip. Najednou se cítím unaveně. ,,Po!" Zaslechnu jak Shifu vykřikne a usnu.

Probouzím se a zjistím že jsem v nějaké místnosti. ,,Co se stalo?" Zeptám se. Nic se neozve takže tady se mnou asi nikdo není. Pokusím se zvednou ale nejde to. Až teď mi dojde že jsem jaksi ledabyle svázaný. Vážně, ten kdo mě svazoval buď spěchal a nebo byl prostě líný. Možná bych mohl konečně vymyslet chytrý plán a ne prví hloupost co mě napadne. Teď se asi můžu spolehnout pouze na sebe protože netuším kde jsou ostatní. Takže co vím je to že Ju-lei nepoužívá normální sílu. Musí za tím být něco jiného. Určitě má nějaký zdroj energie. Ale jaký? Její maska mi přijde zvláštní. To je ono! Ta maska! ,,Ále, kdopak se nám to probudil?" Ozve se od dveří Ju-lei. Jak se tam tak tiše dostala? ,,Jsi nějak tichý, nevzala jsem někoho jiného?" Řekne Ju-lei. Vůbec se mi nelíbí tón kterým to řekla. ,,Víš ty co, já tě nechám, asi nemáš náladu na povídání ale..." ,,Ale co?" Vykřiknu. ,,Jen počkej." Řekne a rozplyne se jako, no, jako- prostě najednou zmizí. Pokouším se se dostat z provazů ale nic. ,,Nechceš pomoct?" Ozve se za mnou známý hlas. ,,Tygřice?" Zeptám se. ,,Ano?" Řekne a rozváže provazy. ,,Jsi to ty!" Vykřiknu vesele a z radosti ji obejmu. ,,Ehh, chci říct že jsem rád." Řeknu a pustím ji. To je trochu divná situace. ,,Po, budeme tady jen tak stát nebo půjdeme pomoct Shifuovi?" Zeptá se. Rychle přikývnu a začnu zkoumat dveře které se skládají z tenkých mříží. ,,Tohle jsem nějak nedomyslel." Řeknu když zjistím že je zamčeno. Ju-lei není až tak hloupá jak jsem čekal. ,,Kdyby jsi chtěl tak mám klíče." Řekne a přijde k těm dveřím. Lehce je otevře. Tohle jednoduše nechápu. Jak se tu objevila?

Když se dveře otevřou vyjdu jako první ven. Jsme v tmavé chodbě bez jakéhokoliv zdroje světla. ,,Takže teď kam?" Zeptám se. ,,Tam." odpoví Tygřice a ukáže na schody za náma. Hned se rozběhnu nahoru. Po chvíli vyjdeme do trosek zbouraného domu. ,,Co se tady asi dělo?" Řeknu vlastně jen tak sám pro sebe. ,,Po! Pospěš!" Zakřičí Tygřice a já se za ní rozběhnu. Doběhneme znovu na to stejné místo kde jsme Ju-lei naposledy viděli. Stále tam je ale teď bojuje pouze ona proti Shifuovi. ,,Tak jste přecejen přišli." Řekne Ju-lei a otočí se k nám. Toho Shifu využije a pokusí se jí vzít masku ale ona ho ho svou "kouzelnou" sílou bez jakékoliv námahy odhodí na protější stěnu. To jsem nečekal. Tygřice se rozběhne proti ní ale Ju-lei hodně rychle uskočí a vyleze na střechu nejbližšího domu. Úžasný.

-pokračování příště-

Kung Fu Panda- The Legend Of Demon [Dokončeno]Donde viven las historias. Descúbrelo ahora