16. Kapitola

170 15 4
                                    

,, Spoločne tancuje Potter a Malfoyová, tak to tu ešte nebolo. " táto veta ma prebrala natoľko, že v mojej krvi, nebolo po alkohole ani stopy
,, M-Malfoyová ? " neveriaco na mňa zízal Tanečník
,, Potter ? " okamžite sme od seba odstúpili a nechali medzi nami bezpečnú vzdialenosť
,, Takže tu máme novú tradíciu, každý rok nám títo dvaja mladí ľudia zatancujú novoročný tanec, znie to síce zvláštne ale to nevadí ... súhlasíte (?) a berte na vedomie aj to že nie neberiem ako odpoveď. " po miestnosti sa znovu rozľahli babkyné slová, ktoré ma aj mierne vytočili
Obaja sme stáli bez akéhokoľvek pohybu a preskakovali pohľadmi medzi sebou a mojou babkou.
,, Takže súhlasíte, to je úžasné, tak a teraz nech si naši tanečníci idú oddýchnuť a poďme to tu trochu rozbaliť, nech tu nie je atmosféra ako na pohrebe. " ja ju asi vlastnoručne uškrtím
,, Linn ? " ozvalo sa spoza mňa
,, Mám taký pocit, že si idem precvičiť, či som ešte nezabudla vrhať nože a naša milá babička bude môj živý terč. " zaťala som zuby a otočila som sa na Ell
,, Hah, ja som to chcela skúsiť už dávno ale teraz vážne, prežiješ tých pár sekúnd s ním ? "
,, Ale najprv tú babku utopím a potom ju zavesím na strop do stredu našej obyvačky ako suvenír. "
,, Tak to nie, smrdela by, najprv ju musíš dať ešte zmraziť. " zavtipkovala mamina
,, Mia ! " zahriakol ju otec
,, To bol len vtip. "
,, Tak to dúfam. "
,, Ale, ale naši milí rodičia, vy ste sa nás uráčili aj navštíviť, aké milé. " rypla do nich Ell
,, Ella !!! " zvolali jednohlasne
,, Ako sa tancovalo ? "
,, Úžasne pokiaľ som nevedela, že je Potter. " Otec sa uchechtol a mamina sa zamračila : ,, Ale veď Potterovci, nie sú vôbec zlí. "
,, Potter jak Potter a raz Malfoy navždy Malfoy. "
,, Vidíš to je moja dcéra. "
,, Zvláštne, že aj moja. "
,, Ešte pôjdeš do Slizolinu a bude to eňo-ňuno. "
,, Draco !!! "
,, Ale nie ... budeme Ťa mať rovnako radi aj keď pôjdeš napríklad do Bystrohlavu. "
,, Tak to asi ťaško, z tých ich hádanok by som sa nevysomárila ani keby mi povedali výsledok. "


















Zvyšok večera som strávila kecaník s Ellou, Dalliou a Nell, odmietaním ponúk o tanec, pričom som sa vyhovárala snáď na úplne všetko, pár-krát som si aj zatancovala, teda ak sa to vôbec dá nazvať tancovaním, skôr pohupovaním sa na jednom mieste a potom už len docela nepríjemným pocitom pri premiestňovaní.

,, Konečne doma. " vzdychla som si, keď som rozrazila a to myslím doslova rozrazila vchodové dvere do nášho domu
Takmer okamžite som si nohy vyhupla z VEĽMI nepohodlných topánok na dostatočne vysokom opätku, aby som sa na ňom prizabila a pokračovala v putovaní do mojej izby.
Ani si neviete predstaviť aké bolo pre mňa ťažké výsť tých blbých pár schodov na horné poschodie; ,, Prečo tu nemáme výťah ? "
,, Pretože tvoja mamina výťahy neuveriteľne nenávidí. "
S tichým aha som sa odpratala do svojej izby, normálne by som sa nenechala tak rýchlo odbiť ale moja vyčerpanosť/'unavenosť' mi nedovoľovala pokračovať v rozhovore.
V izbe som sa nejakým zvláštnym spôsobom vytrepala zo šiat, ktoré následne leteli cez polku izby až ich nakoniec zabrzdila stena, masku aj s kabelkou som si odložila na nočný stolík, vyzliekla spodnú bielizeň a hneď na seba navliekla pyžamo.
Hodila som sa do postele a užívala si pocit pohodlia, aj keď s kilom make-upu na sebe.
-to bude ráno pohľad do zrkadla, ale to som neriešila ... pokojne som zaspala ale ešte predtým ako som sa ponorila do ríše snov sa mi v mysli objavila spomienka na Waltz, pri čom sa mi na tvári objavil nepatrný úsmev, ktorému som ani silou vôle nezabránila výsť na povrch.

Skutočne som spala ako drevo, myslím, že ani keby mi hneď pri uchu začala húkať policajtská siréna, by ma to nezobudilo.

Zdravím ...
Tak konečne som sa dostala v písaní až sem ... a načo to hovorím ?
- no KONEČNE bude v nasledujúcej časti Rokfort, ale ani radšej nebudem hovoriť kedy bude, keďže ja sama ešte vôbec netuším ... - ako u mňa už býva zvykom ;)

... a  pattnax002  Zmenila som meno na Cassiopea Malfoy -Rokfort ale inak sú časti pomerne rovnaké ... ;)  -Prepáč ale akosi mi nejde Ti odpísať na Tvoju správu v Konverzáciach, aj keď neviem prečo ale v poslednom čase mi Wattpad strašne blbne a i nový príbeh, čo som pred chvíľou zverejnila má rozmazaný cover -nevie mi niekto poradiť prečo a či by sa to nejakým spôsobom nedalo napraviť ?

♥Ria

Cassiopea Malfoy -Život na Rokforte (Harry Potter-next generation)Where stories live. Discover now