15. Kapitola

196 16 8
                                    


Odtrhla som sa od Ell, Dallii a Nell a prešla som k občerstveniu a odtiaľ sledovala babkyn prejav ... uznávam asi som ju trošku podcenila, tá reč bola dobrá dokonca viac než to, aj ja som sa viac-krát musela úprimne zasmiať, aj keď mi vlastne jemný úsmev z tváre ani nezišiel.
,, Vidím, že dáma je sama. " prihovoril sa mi neznámy mladík, pričom som sa otočila jeho smerom a pokojne odpovedala ; ,, To vidíš dobre. "
Na jeho tváry sa obajavil dobre nacvičený zvodný úsmev alebo skôr úškr, nazvyte si to ako chcete ale ten chlap bol jasný a určite obrovský sukničkár, to bolo vidieť hneď na prvý pohľad.
,, Tak to je dobre. " no jasné úchyl, mohol si vymyslieť aj niečo lepšie, pako.
,, A čo tak malý tanček ? " že úchyl ?! Nevymysleli nejaké slovo 100-krát horšie ako úchyl (a nie ... nemyslím žiadneho mäsového vraha :-P). Pre Merlina ani nechcem vedieť čo sa mu honí tou extra dutou gebulou !!!
,, Nie. " moja kamenná maska mi neschádzala z tváre a ani to neplánovala uskutočniť pokiaľ konečne nebudem preč zo spoločnosti tohto debila.
Úsmev mu okamžite zmizol z tváre a asi sa aj chystal z tých svojich nechutných úst vypustiť niečo v zmysle;  a to prečo ? ale prerušil ho ďalší MNE neznámy chalan s uhladenými hnedými vlasmi-to si jednoducho nešlo nevšimnúť :
,, A mne dáš, počkať to znie celkom divno, tak inak ; smiem prosiť ? " povedal humorným podtónom, dúfamže to bol humorný podtón inak nech si ma nepraje !!!
Na chvíľu som zaváhala ale tak prečo vlastne nie ?
,, Pokiaľ nie si úchyl ako tento vedľa, tak s radosťou. "
,, Keby si len vedela ... " šomral si popod nos 'kamoš' Úchyl.
,, Takže ak sa smiem spýtať; ako sa voláš kráska ? "
,, Nie, kráska sa nevolám a ako sa voláš ty tanečník ? "
,, Nie, ani ja sa nevolám tanečník ale keď sme už pri tom vieš tancovať ? "
,, Čírou náhodou hej inak by som to; smiem prosiť, neprijala. " zasmiala som sa
,, Ále nieeee, ja to myslím tak, že ... ako to povedať ... dobre, lepšie alebo výborne ? "
,, Už sa cítim ako na angline ale posúď sám, malá ukážka. "  spravila som otočku a pritom vykopla nohu, fuúúú tie šaty boli celkom ťažké a ešte, že som si pod tie šaty dala hmmmm ... ako to nazvať ... bodičko (?), inak som mala šťastie že som mojím pekným opätkom niekomu nevypichla oko.
,, Takže výborne a tak máš určite niečo pozreté aj na You-tube a poznáš tú známu dvojicu ... " a takto to pokračovalo až kým ma nepresvedčil ... áno idem si zatancovať waltz s neznámim chlapom, ktorého ešte stále neviem meno ... úžas len-tak ďalej a budem zrelá na psychiatriu.

,, Ok, pieseň vybavená. "
,, Ako som s tým mohla súhlasiť ? "
,, Už sa z toho nevyvlečieš o to sa postarám Kráska. "
,, Ako myslíš Tanečník. " oplatila som mu
Postavili sme sa uprostred tanečného parketu a keď sa ozvali prvé tóny našej piesne, začali aj tancovať (video-prosím pretočte si ho na minútu tridsať).
Ľudia sa na nás najprv pozerali akoby videli tancovať Voldemorta s Harry Potterom ... viete, že som si tak aj prišla, keď na nás všetci tak zízali, ešte by mi chýbalo zistiť prečo ?
A až teraz som si to všimla, pre Merlina ja som taký nevśímavý človek (!!!)
Len, čo sa ma nepatrne dotkol mojím telom prešla mierna triaška a na koži sa mi objavili zimomriavky.
,, Prečo ? "  pýtala som sa v duchu
O tomto sa mi akosi Ella zabudla zmieniť.
A tých pár centimetrov sem tam aj milimetrov, čo delilo naše pery ... no, nie len raz som mala chuť ich prekonať a pýtate sa, čo mi v tom bránilo (?), len taký malý detail, že neviem kto to je ... to sa asi prostitútky nepýtajú ... počkať (!!!), čo to kýho frazu zase melem, veď ja nie som prostitútka ... pre Merlina to bude to šampanské a ten drink, čo som si to tam len nechala naliať (?), jááááj už viem - vodku ... hmmmm ani sa tomu môjmu mozgu nečudujem, že už pomaly začína blúzniť; to ma napadá - aké by asi bolo sa s ním vyspať
,, Cassiopea Carolinne Malfoyová, čo máš do prdele s tým tvojím pripitým mozgom, čo to splietaš (!), veď ty už nevieš ani racionálne uvažovať !!! "
,, Som si nevšimla a milučké svädomie, vieš, že je to aj tvoj mozog ? "
,, A ty zase vieš, že sa práve rozprávaš sama so sebou ? "
,, Ella kde si ? Pomóóóc ! "
,, A len tak mimochodom ti pripomínam, že Ťa nemôže počuť. "
,, Nie ? A ja že už vymysleli niečo také, že pomyslíš na danú osobu, pritom na e-mailovú správu, kde máš napísaný ten text, čo jej chceš poslať a potom na tlačítko SEND, ktoré ako keby stlačíš a hotovo ! ... Či to sa mi iba zdalo ? "
,, Ella pomóóóc !!!!! " skríklo moje úžasné svädomie, ktoré bolo očividne na pokraji zúfalstva

- Stále nemôžem uveriť, že som vymyslela takú hovadinu, musela som byť asi fakt opitá, keď som 'hovorila' také nezmysli -pripomínam, že sama sebe a ešte snáď aj viac by ma zaujímalo ako je možné, že som normálne tancovala, pri čom nespôsobila žiadny trapas, zapamätala si choreografiu a dokázala kľudne rozprávať ... ďalšia záhada na krku ... viete, že si ich už ani všetky nepamätám ... ;-D





Prepáčte, prepáčte, prepáčte ...
- ZNOVU som nedodržala to, čo som sľúbila ...
Ospravedlňujem sa, že som túto kapitolu nenapísala a nezverejnila vtedy keď som mala ... pardón ...
A prajem pekné čítanie, len dúfam, že sa spolu s tou našou Linne dostaneme aspoň na ten Rokfort, pretože tieto časti sú zatiaľ celkom krátke nudné ... no skúsime či to Hoghwarts trochu nerozbehne
♥Ria

Cassiopea Malfoy -Život na Rokforte (Harry Potter-next generation)Where stories live. Discover now