-15- Daha çok beklersiniz!

9.8K 804 161
                                    

Medya: Alroz. 


Kimden: Sıfatsız

Bakma o halde yüzüne, yarın geleceksin! Yarın eğer gelmezsen bir daha karşıma çıkma.

Gül'ün mesajını okuyunca kahkaha attım. Cidden beni böyle korkutacağını mı sanıyordu? Açıkçası beni zor durumda bırakacak arkadaş zaten hayatımda olmasa da olurdu.


Ertesi gün...

Telefonumun çalmasıyla gözlerimi açtım. Yatakta oturur vaziyet alıp telefona uzanacakken annem odaya dalıp "Bak şu telefona" dedi ve gitti. Telefonumu elime alınca arayana baktım. Gül'dü, hemen telefonumu sessize aldım ve yerine geri koydum. "Anne saat kaç?" diye sorunca annem mutfaktan bağırdı.

"On iki"

Baya uyumuştum. Yataktan kalkıp telefonumu aldım ve odamdan çıktım. Telefonumu cebime koyup lavaboya gittim. Yüzümü yıkayıp, çapaklarımı falan temizledim. Yüzüme nemlendirici kremimi de sürüp mutfağa girdim. "Anne bana ekmek kızartır mısın?"

"Tamam kızartırım, çayı da ısıtayım"

Kısa sürede annem hazırlayınca kahvaltı yapmaya başladım. Bir yandan da bulaşıkları yıkayan annemle birlikte dedikodu yapmaya başladık. O ara telefonum titredi, mesaj gelmişti. Açıp bakınca Gül'den olduğunu anladım.

Kimden: Sıfatsız

Evden çıkıyorum birazdan umarım hazırsındır, beni aldıktan sonra ben sana mesaj atarım sizin bir alt sokaktaki durağın oraya çıkarsın.

Her ne kadar çok bekle çıkarım geri zekâlı diye cevap yazmak istesem de görmemiş gibi yapıp cevap vermedim. Yemek yedikten sonra salona geçip televizyon izlemeye başladım. Bir yandan da Aliyi düşünüyordum. Ne yapıyordu acaba? Büyük ihtimal Caner'le birlikte Gül'ü bekliyorlardı. Aliyi düşünmeyi bırakıp televizyon izlemeye devam ettim. Beş on dakika sonra telefonuma yeniden mesaj geldi.

Kimden: Sıfatsız

Hadi gel seni bekliyoruz.

Daha çok beklersiniz!



-Yarım saat önce-

Aliden...


Canerlerin arabaya doğru yürürken "Gül'ü de alıp direk kayalıklara geçeriz" dedim.

"Gülden sonra Rozerin'i de alacağız" deyip arabanın anahtarını bana attı.

Rozerin'i duyunca bir an donup kaldım, anahtarı da tutamadım ve yere düştü. "Onun geleceğini sanmıyorum, biliyorsun son yaşananları" Caner ve Gül'e o gün olanları beni zorlamaları sonucunda anlatmak zorunda kalmıştım.

"Bence de gelmez ama Gül gerekirse zorla getiririm deyince sesimi çıkarmadım"

Arabaya binip çalıştırırken Caner'i uyardım. "Eğer gelirse de sakın kıza benimle ilgili şeyler söyler söyleyip utandırma"

"Salak mısın oğlum tabi ki de öyle bir şey yapmam. Aranızda ne olursa olsun o benim baldızım sayılır"

Arabayı çalıştırıp Caner'in tarifleriyle Gül'ün evine doğru sürdüm. Ben ehliyete aldığım için rahattım, Caner de yeni yazılmıştı. Kursa gidip alacaktı ehliyeti bu sene. Gül'ün evinin yakınana gelince uygun bir yere park ettim arabayı. Caner'le birlikte Gül'ü beklerken Rozerin hakkında konuştuk.

Deli Aşk! (Liselim-Üniversitelim) #Wattys2016Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin