YER DEĞİŞİMİNİN PİŞMALIĞI

449 27 10
                                    

EVET SÖZÜ HERZAMANKİ GİBİ UZAYMICAMM. İYİ OKUMALAR
MULTİDE:SU ATEŞLE YER DEĞİŞTİRDİĞİ İÇİN PİŞMANLIK DUYMASI....

Melis den

Sabah kendi isteğimle uyanmıştım. Bir gün okula gitmemiştim. Ayağım sapasağlam olduğu için bu gün okul vaktiydi. Saate baktığım da 6.00 olduğunu gördüğümde uyumaya çalıştım ama olmadı. En iyisi sahilde koşmak. Spor kıyafetlerimini giyinip biraz para almıştım. Dışarı çıkıp sahile kadar tabiri caizse yardırmaya başlamıştım. Hızlı koştuğum ve kondisyonum yüksek olduğu için hem yorulmamıştım hem de çabuk ulaşmıştım. Biraz dinlenmek için banka oturdğuğmda kulaklığımı çıkarıp sahili izlemeye başladım. Saate baktığımda 7 ydi hemwn eve doğru koşarken bir pastenin önünde durdum 3 tane simit ve 3 poğaça alıp yoluma devam ettim. Siteye giriş yaptım ve asansör yerine merdivenlerden hızlıca çıkıp ayıcıklı anahtarlığımı çıkarttım. Kapıyı açıp içeri girdiğimde annem ve babam uyanmış işleri için hazırlanıyolardı. Annem beni gördüğünde "Sen nerdeydin Su" dedi. " Koştum anne hem pasteneye de uğradım "  elimdekilerini göstererek. Annem sofrayı hazırlarken bende duş almak için odama geçmiştim. Duştan çıktım. Okul kıyafetlerimi giyinip saçlarımı kendi haline yani ıslak bırakmıştım. Saçlarımın uçları hafif kıvırcık olduğu için maşamı fazla kullamıyordum. İçeri geçtiğimde babam gazete annem ise tablete bakıyordu. Klasik aile. Babamı ve annemi öpüp yemeğe başladığımda kapı çalmıştı. Bizimkiler gelmiştir deyip kapıya koştuğumda Süper 3 lü karşıma çıktığımda ilk önce beni görünce şaşırdılar sonra tipleri düzeldi. " Su hadi çıkalım" kaşları kalkmış olan İsmet. Bende onaylayan sesler çıkarıp ayakkabılrımı giydim ve asansör kabinine bindik. Evet dün okula gitmemiştim ama bizimkiler okula gitmeden önce bana uğrayıp sonra gitmişlerdi. Özlemiştim onları dkfkkd. Okula güle güle gidiyorduk. Demir "Artık arabamla gelicem, babam izin verdi" kaşlarımı kaldırarak baktığımda hepimiz 'ciddi misin' bakışları atıyorduk.  Sevinmiştik. Heyooo artık arabayla gelecektim okula....

Okula geldiğimizde bankta oturan Hande Ayça ve Berk yanımıza geldi. Ateş sığırı orda oturuyordu. Bi süre sonra kalkıp başka bir yere gitmişti. Hande"Ayağın nasıl??" Güldüm " Öncekinden sağlam" güldük. Beraber sınıfa geçtiğimizde daha zil çalmamıştı. Bende sırama çantamı bırakıp sınıf hocasının yanına gidecektim yer değişikliği için. Öğretmenler odasında hocayı ararken Hocayla Ateş konuşuyolardı. Merak edip onların yanına gittiğimde Ateşe bakmamak için çabaladım " Günaydın Hocam sizinle biraz konuşabilirmiyiz!!" Tebessüm ettim. "Tabi ki Su hem ayağun nasıl iyi oldu mu??" Kafamı salladım "Evet Hocam ayağım iyi. Hocam sizinle konuşmak istediğim konu ben Ateşle oturmak istemiyorum İsmet le Ateşin yerini değişterebilirminiz??!!" Ateşe baktığımda kaşlarını çatmış bana olan tüm sinirini gözleriyle akıtıyordu sanki Hocanın aniden boğaz temizlemeyle ürkmüştüm. Ateş bu halime gülmüştü nalet. "Su İsmetle aranda bişey mi var sürekli onunla bişeyler yapmak istiyosun" fesat anlamayarak "Tövbe  hocam İsmet benim kardeşim gibidir." Ateş bizi dikizliyodu. "Hmmm Ateş oğlum sen ne düşünüyosun.???" Yalaka yaa bişey sölememişti. "Peki Su İsmetle otur." Zaferle sırıttım ve koşarak öğretmenler odasından çıktım. Sınıfa ulaştığımda Ateşcimin(!) çantasını arkaya fırlattım ve Canım Kardeşim İsmetin çantasını yanıma koydum hagif elimle olmayan tozları sirkeledim. Ateş "Napıyon kızım çantamı Denize ataydın" Kaşlarını çatarak " Okulda deniz olaydı hiç şüphen olmasın onu da yapardım" hunharca güldüm o ise bana kaşlarını çatarak bakıyordu. Ürksemde ürkmemiş gibi yapıyordum.

Zil çalıdığında bizimkiler geldiğinde İsmet çantasını benim yanıma görünce şaşırsada sonra anlamıştı. İsmet sessiz bi çocuktu. Ben onu biraz ama birazcıkcık değiştirmiş olabilirim ne yani. Ders başladığında telefonuma bakmıştım azcık sonra kitleyip sıranın altına koymuştum. Hoca tam bir kitap delisiydi. Derin gibi. Hoca kitap okumamız için 20 dk  vermişti. Ben çantamdan kitabımı çıkarıp okumaya başlaycaktım ki bi anda uykum gelmişti. Kafamı sıraya yaslayıp uyuyordum. Taa ki biri saçlarıma dokunana kadar. İrkilip arkaya doğrulduğum da kaşlarımı çatık Ateşe bakıyordum sırıtıyordu yaa sırıyıyoo. "Noldu kurtlandın mı?" Kaşlarım çatık " Özür dilerim kalemim saçına deydi" kalemini göstererek. Sabır çekip önüme döndüm. Uykum kaçmıştı hah müthiş bi haber. Telefonumu ve kulaklığımı çıkarıp şarkı açtım ve instagram da gezindim. Ayaklarımı sıranın arkasına koyduğumda biri ayapıma vurmuştu. Yeter Artıkk. Arkaya kaşlarımı çatık döndüğüm de Ateş hala sırıtıyordu. Sakin Su Sakin. Diye kendimi avutuyordum " Cidden ayağının orda olduğunu bilmiyordum." Hadi yaa. "Bi daha benimle konuşma ve bana dokunma tamam mı sonra kötü olmasın tekme atarsam boyun kadar uzarsın tamam mı??" Dediğimde hala sırıtıyordu. Önüme dönmüştüm saate baktım. Zile 10 dakika kalmıştı. İsmete baktığımda telefonuna yumulmuştu. Ayça ya baktığımda o da kitabına yumulmuştu. Ateşe bakmaya niyetim yohtu. Arkamdan biri boynuma üfleyince ahaa kim yaptıysa bitti. "Yeter be yeter senden çektiğim kadar başka kimseden çekmedim be çocuk. Noldu bu sefer nefesin başka yere doğru gitti VELİAHT ya da LORD" veliaht ve lord kelimesinin altını çizerek söylemiştim. Galiba onu yamımdan aldığım için pişmandım. Ayça kitabından kafasını kaldırıp Ateşe bakmıştu. Ateş kaşlarını çatarak küfür mırıldanıp gidiyordu. Hoca hiç bişey dememişti. Yuhh bee.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 30, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

VELİAHT'IMIZ Where stories live. Discover now