VELİAHT'IN GELİŞİ...

481 20 0
                                    

Merhaba  hikayeye başladımm iyi okumalar
Multide  Su var

Su YAMAN dan

Üzerimdeki kişiye baktığımda bide ne göreyim Derin aa hiç şaşırmadım ve beni uyandırmak için elinden gelenini yapıyordu yatak göçecekti. Saçlararıma dokunacqktı  ama Maalesef yapamadı hafifçe tekme attığımde yeri boylamıştı tebessüm edip bişi diyecektim uykum açılır diye bişey demeden tekrar uyuduğumda Demir ve Derin beni dürtüyolardı. Ne ara geldi bu yaa. 'Yemem ben bunları koçum' dedi iç sesim  ve tam uykuya dalacakken Annemin sesiyle banyoya gitmem bir oldu. Evet doğru annemden tırsıyorum ne var yani olamaz mı? Banyodan çıktığımda Derin ve Demir ikilisi gülüyodu onlara ölümcül bakışlarımı atıyordum pis naletler niye bunlar sevgili oldu ki.Bi ara ayırmalıyım bunları diye düşündüm. Okul kıyafetlerimi giyip mutfağa girdiğimde Derin Demir Annem ve Babam sohbet ediyorlardı. Yanlarına gidip "Selam ve Günaydın" diyerek babamı ve annemi öptüm sonra masaya oturup başladım yemeğe Annem "Yavaş ye" deyince bende "Omo onno ocokmosom" dediğimde "Agzın açıkken konuşma dediğinde lokmamı yutarak "tamam.nese hadi biz okula gidiyoruz" dediğimde Derin ve Demir dünden hazırdı naletler. Converslerimi giyip kolej montunuda giyerek dışarı çıktık. Derinle aynı kolej di ama harfkeri farklıy dı benimki 'S' onunki ise 'DD' idi.                                       

Derin ve Demir sarılarak gidiyolardı bnse kendimi beslemelik çocuk olarak düşünecekken birinin boynuma dokunmasıyla kafamı geriye yatırdığımda bi baktım İsmet boynumdan gıdıklandığım halde niye böle yapıyodu ama ben bunu intikamını almazmıydım alırdım nihahanihaha İsmet "Selam gençlik" dediğinde herkes "Aleykümselam" dedik ve İsmet bana "Noldu küsmüyük" dediğinde yoo der gibi kafamı salladım ve o da anlamış olacakki "tamam" dedi ve okula yürümeye başladık. Demir ve İsmet  18 yaşında ve arabası var ama babakaru izin vermiyor gerekmediği sürece. Okula vardığımızda herzamnki yerimize oturmuştuk Derin ile Demir birbirlerine sarmaş dolaş iken bende İsmetin omzuna yaslanıp uykumu çağırıyodum ama şu zil naleti çalana kadar ama bizim zilimiz değildi duyuru yapmadan önce zil çalar ve duyuru yapılırdı anonsta "tüm öğretmenlerimizi toplantı salonuna beliyoruz" demişti ve tabiki tınlamamıştım ama koridordaki ses kızların çığlık seslerini duyunca koridora yönelip koridorda bağıran kızlara "Bidaha çığlık atarsanız son yaptığınız şey olacak" dediğimde kızlar susmuştu ve 2 taş gibi lavuk ve 2 tatlı kız karşıma çıktığında gözlerimi devirdiğimde içinden 'bunlar yeni bebeler mi?' diye düşüyodum. Çünkü okulda hiç görmemiştim  ve tatlı kız dediklerimden biri konuşana kadar " Merhaba ben Hande" elini uzatarak bende karşılık vererek  "bende Su, galiba okula yeni geldiniz "demiştim adını hande olarak öğrendiğim kız " evet peki müdürü nerde bulabiliriz " dedi bende "şuan toplantıdalar" dedim ve bi çocuk " hıhh toplantımı. Vayy bu kadar değerliymişiz.Biz gelmeden hazırlanıyolar galiba " dediğinde içimden bi an 'yürüyen ego'  dedim ve bizimkiler geldiğinde İsmet " Noldu Mavişim" dediğinde hafif gülümsedim bana maviş demesinin sebebi gözlerim mavi olduğundan  kulağına  "bişi yok sadece yenilerle tanışıoduk" dedim o da onaylayan sesler çıkarmıştı. Ve biz yerimize döndüğümüzde Hande "Görüşürüz" demişti gercekten çok ama çok tatlı bi kızdı bende ona "Görüşürüz" dedim ve yerimize oturduk zil çaldığında sınıfa çıktık en arka da bazen İsmetle ben bazen ise Derinle oturodum.

Hoca içeri girdiğinde 4 kişiyle gelmişti ve bunlar koridoda tanıştığım Handegildi. Hoca "Arkadaşlar bunlar yeni arkadaşlarınız tanışın "dediğinde ilk önce hande "Merhaba ben Hande" dedi ve yanındaki taş meteor ise "Merhaba bende Berk" demişti bi tane daha tatlı kız dediğim kişi ise "Merhaba ben ise Ayça" demişti ve son olarak da yürüyen ego dediğim çocuk Soğuk bi sesle " Ateş " dedi vay sıığır dedim içimden İsmet bana "bunlar kafeteryada  karşılaştıklarımız değilmi?"  Diye sorduğunda bende "hı hı "dedim ve hocanın sesiyle herkes korktuğunda yeni gelenler ayaktaydı hala hoca "artık yeeni kişilerde geldiğine göre yer değişiklği yapabiriz"  demişti yer değişikliği için bahenesi ortaya çıktığında ve bende bizimkilerin duyacağı bi sesle "eveeet 1. Sınıfa tekrar" dediğimde kıkırdamıştık ve yürüyen ego dediğim yani adını Ateş olarak bildiğim çocuk yere bakıyordu  aslında fena tipli değil ama üzgün ve sıkılmış duruyordu. Hoca herkesi ayağı kaldırıp yer düzeni yapmaya başladı. Derinle Demir ikilisi yine ve yine yan yana oturdu. Nasıl beceriyolar yan yana oturmayı hıh. İsmet ben ve yeni kişiler kaldık Hoca  Hande Ve adını Berk olarak öğrendğim çocuk Derin ve Demirin önüne oturmuştu. Hoca "İsmet ve Su şu en arkadan 2. Sıraya geçin" demişti ohh be sonunda içimden danslar ederken Hoca tekrar "ımm hayır yaa siz hep birlikte oturdunuz" dedi ağlayacakdım çok saçma değilmiydi yaa Derin ve Demir de çok birlikte oturdular ama. Neyse hoca  ' kim olsun kim olsun diye mırıldandığında'   "heh buldum Ateş geç bakayım Su yun yanına " deyince gözlerim fal taşı gibi açılmıştı. E yuhh be hoca naptınız Ateş ve Su ıyykk bn şimdi bu egoistle mi oturcam WC ye gitmek istededim kusmak için ama bişi dikkatımı çekti Ateş yani 'yürüyen ego' hiç kafasını kaldırmamış  ve adını söylerkende kafası yere bakıyordu. Her nuse napıyım ben o 'yürüyen ego yu ' yanıma geçip oturduğun da bişi söyleyip canını sıkmak istemedim çok şanslıyım ki hoca İsmet Ve Ayçayı arkamıza attı ohhh sonunda anasını satayım. Arkamkamı dönüp İsmete " ee görüşmeyeli nasılsın kıvırcık " ona kıvırcık dememin anlamı  uzun ve kıvırcık saçları vardı ve de çokk tatlıydı ibne. İsmet " Nasıl olayım ki lq ayrıldık " dedi ve " Gel ağlayak kıvıcıkk " dediğimde ikimizde kıkırdadık. Biz kıkırdaşırken Ayça nın Ateşe sorduğu soru İsmetle ikimizin dikkatini çekti " Ateş babamla ne konuştunuz" kardeşlermiydi ki aynı yaşta olmaları için ikiz olamaları lazımdı Ateş " Herzamanki gibi yaptı " dediğinde belki de Ayçayla sevgili Ayçanın babasıda Ateş ten hoşlanmıyodu. Ayça " yanağına bakayım " dediğinde Ateş Ayçanın elini çekti " Alıştım artık"  deyince cins cins ikisinede baktım ama Ateşin gözlerini göremedim. Tokat mı atmıştı acaba hem niye tokat atsın ki neyse aile mevzularıdır diye karışmadım ama Ateşin sanki moreli bozuktu. Onunla arkadaş olabilirdik. Ne diyom ya ben saçma saçma egoist bi arkadaşım olmamalı. Hem annem yeni kişilerin gelip ve onlarla arkadaş olduğumu duysa Allah etmeyeli ajan taktırırdı peşime.

VELİAHT'IMIZ Where stories live. Discover now