.20. Ashley

11 0 0
                                    

'Oke Isaac, blijf rustig.' Fluister ik naar hem als ik zijn ogen steeds even geel zie worden. 'Is het normaal dat ik je heel graag wil vermoorden!' Schreeuwt Isaac naar me en ik dijns even achterruit waar ik me al heel snel weer van herstel. 'Isaac, please blijf rustig.' Fluister ik weer terwijl ik hem veder vastbind, zijn armen en middel zitten al vast terwijl ik aan zijn benen begin. 'Isaac! Blijf stil zitten!' Schreeuw ik naar hem en ik grom. Isaac jankt zachtjes en ik zucht opgelucht. 'Please, Isaac laten we dit makkelijk doen.' Fluister ik terwijl ik voor hem ga staan. 'Ash, ik zit goed vast. Ga nou maar gwn voordat ik je pijn doe!' Gromt Isaac. Ik schud mijn hoofd en zet een stap dichterbij. 'Ash!' Klinkt het gegrom weer en weer zet ik een stap dichterbij. 'Je gaat mij geen pijn doen.' Fluister ik 'dat weet ik.' Er komt weer een grom uit Isaac's mond. Zijn ogen zijn nu geel, zijn tanden zijn groter en scherper, zijn oren zijn puntiger en er zit lelijk haar op zijn gezicht; makkelijk gezecht: hij is getransvoormeerd. 'Ash..' gromt hij als ik mijn hand zachtjes op zijn wang leg. 'Sst.' Fluister ik en ik druk zachtjes mijn lippen tegen de zijne. Isaac gaat er in mee en al snel heb ik spijt dat zijn handen vast gebonden zijn, maar ik ben te bang om ze los te maken. 'Het komt goed.' Fluister ik als ik me heb los getrokken van Isaac en zie dat hij er weer normaal uit ziet. 'Het komt goed.' Fluister ik voordat ik mijn lippen weer op de zijne druk.

'Dankje dat je bij me bleef.' Zegt Isaac voordat hij zijn lippen op de mijne drukt voor de zoveelste keer deze nacht. Isaac haalt zijn handen door mijn haar en draait ons om -Ja ik weet het, ik had hem vast gebonden maar ik kon het niet meer aan, hij was zo schattig.- zodat ik boven op hem lig. 'Je bent mooi weet je dat prinses..' fluistert hij in mijn oor terwijl ik met mijn vinger langs zijn sixpack ga. 'Ja dat weet ik.' Grinnik ik en Isaac kijkt me lachend aan. 'Ik haat jou weet je?' Lach ik en Isaac kijkt me vragend aan 'Jij hebt verdomme in èèn keer jezelf geleerdt hoe je je moet behersen tijdens de volle maan. Ik heb vanaf baby zijnde tot en met mijn achtste problemen gehad.' Leg ik uit, weer kijkt Isaac me raar aan 'baby zijnde?' Vraagt hij. 'Je hebt Beta's zoals jij of Scott en je hebt geboren wolfen zoals Derek en ik.' Leg ik hem opnieuw uit. 'Dus als, het is maar een idee, als wij kinderen zouden krijgen dan zouden ze ook weerwolfen worden?' Vraagt Isaac en door die vraag krijg ik een klein glimlachje 'Inderdaad, jij denkt dus dat we het zo lang gaan vol houden?' Isaac knikt grijnzend

'He Isaac. Word wakker.' Fluister ik in zijn oor, ik ga weer op hem liggen en begin hem te zoenen in de hoop dat hij wakker wordt. 'Isaac.. De zon is op.' Fluister ik en langzaam gaan zijn ogen open, een glinstering gaat door zijn ogen heen. 'Morgen Princess.' Fluistert hij terwijl hij ons omdraait waardoor ik onder hem kom te liggen, zijn handen rusten naast mijn hoofd en hij grijnst. Zijn lippen gaan langzaam over de mijne, ik ga er in mee en ga met mijn hand door zijn haar heen. 'Weet je dat je er heel sexy uit ziet Princess?' Zegt hij waardoor ik grijns 'Hale, ga maar geen antwoord geven.' Grinnekt hij. Opeens bedenk ik me iets waardoor ik Isaac van me afduw waardoor hij een meter omhoog vliegt en daarna hard de grond raakt 'Sorry Lahey.' Zeg ik snel waarna ik mijn mobiel pak.

5 gemiste berichten
3 voicemails

Snel open ik de berichten; 3 van Scott en 2 van Deaton.

Scott: Hgh met Isaac?
Scott: Ash Reageer!!
Scott: Ashley! Kom nu meteen naar de dieren kliniek!

Ik kijk bang naar het beeldscherm en klik snel op Deaton's berichten.

Dr. Deaton: Ashley, kom naar de kliniek nu!
Dr. Deaton: Ashley ik weet niet wat er met Sarah gebeurt maar je moet komen.

'Isaac! Doe een shirt aan, we moeten naar Deaton!' Schreeuw ik door het huis heen. Isaac komt achter me staan en leest snel de berichtjes. 'Ash, dit was van 02:08..' ik knik, als er wat gebeurt is zijn we te laat maar we kunnen nog steeds helpen.

Isaac zit achter het stuur terwijl ik de voicemails luister, de eerste twee waren van Scott en die gingen vooral over Isaac maar nu ga ik de laatste van Deaton luisteren.

'Ashley, Deaton hier. Ik wou vragen hoe het met Isaac gaat?
Met Sarah gaat het tot nu toe g-'

Deaton stopt met praten en ik hoor een soort geritsel door mijn telefoon.

'Scott! Hou haar stevig vast!'  Schreeuwt Deaton en ik kan Scott horen schreeuwen door de telefoon, een klap klinkt oorverdovend in mijn oren gevolgt door medere.
'Deaton!' Klinkt Scott's stem en dan een piep. 'Isaac! Sneller, er is iets gebeurt!' Gil ik en Isaac drukt zijn voet nog een keer goed op het gas pandaal.

'Oh My God..' mompelt Isaac naast me, met grote ogen kijken we naar de kamer die altijd zo netjes was. Maar nu staan alle tafels op de kop, de potjes zijn open op de grond gevallen en Sarah, Scott en Deaton liggen op de grond. Stok stijf blijf ik staan, geschrokken en niet wetend wat te doen.

The Bite \\ Teen Wolf FanfitionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu