3

69 6 4
                                    

04.00 nacht
Ik word wakker en ik denk: Vandaag ga ik eindelijk Douwe bob zien! Alleen ik moet wel alles doen zonder dat mijn ouders het doorhebben dat ik stiekem naar een concert ga van Douwe. Langzaam pak ik me kleding uit de kast en loop zachtjes naar beneden. En daar kleed ik me om. Dan ga ik langzaam naar de badkamer en doe ik me make-up en me haren ff snel en ik neem al me spullen mee zodat ik me bij me vriendin verder kan opmaken. Ik heb alleen maar wat mascara opgedaan, en me haar in een simpele staart. Dan doe ik langzaam de deur dicht en hopen dat mijn ouders me niet hebben gehoord. Even later ben ik aangekomen bij m'n vriendin. "Zullen we nog ff op de bank chillen want het is nog lang geen tijd" We ploffen op de bank en vallen binnen 10 minuten in slaap.

7.30

Tringg tringg..!!! "Anne anne wakker worden!" Roep ik. Normaal ben ik helemaal moe rond deze tijd maar nu ben ik helemaal hyper. "Njaa ik word al wakker" Snel rennen we naar de badkamer en gaan 1 voor 1 ff douchen. Als ik klaar ben doe ik mascara op en lichte oogschaduw en daarna doe ik wat lipgloss op. Ik doe me haren los en kam het in een scheiding. Gelukkig heb ik al krullen van mezelf anders zou ik nu helemaal moeten krullen. Ik ben al klaar maar anne nog niet, die is nog bezig met haar haar te krullen.
Pov:anne
We zitten nu in de trein en toch heb ik medelijden met lisa, dat ze zo weinig mag van haar ouders, Als ze straf krijgt is het allemaal mijn schuld. We zitten al bijna in Amsterdam en dan hoeven we alleen nog maar de tram te pakken en dan zijn we er. Yes we zijn er ! Lisa is echt helemaal hyper. Ik por haar in haar zij en zeg: "Nog even en dan zie we je vriendje" Ze kijkt me aan en rolt met haar ogen.

Pov: Lisa
Ooh yes we zijn er eindelijk. Ik ben zo blij ik kan niet wachten totdat we er zijn! "Ik hoop maar dat we vooraan staan"
"Jaaah ik hoop het ook echt zo erg" Zegt anne. "FUCK!" een oproep van m'n moeder. Ik hang op en loop verder. Dan zie ik dat ik een berichtje heb van mijn moeder

Kan je alsjeblieft zeggen waar je bent liefje? Ik maak me ongerust X mama

Ik denk effe naar en dan schrjjf ik maar een berichtje terug

Naar een concert van douwe mam... Het komt allemaal goed echt geloof me anne is erbij en er staan overal beveiligers.
Ik hou van je Xx

Zeg me nu waar je bent ik kom je halen

En dat berichtje negeerde ik. Ze moet maar leren dat ik ouder wordt en dat ik heus wel alleen ergens naartoe kan gaan.

We zijn aangekomen en het is echt heel rustig dus we kunnen de eerste rij halen. We staan net in de eerste rij.

"Het is wel heel druk hè"
Zeg ik tegen anne. "Tja maar daar wen je wel aan"

Douwe komt op het podium en ik begin te gillen en douwe te roepen. Even later hoort ie mijn geschreeuw en hij keek me aan en knipoogde naar mijn. En daardoor begon ik nog harder te gillen,

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 11, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Love Or Not!?Where stories live. Discover now