2

64 3 4
                                    

Ik word wakker en het eerste wat ik doe is m'n telefoon checken. Ik zie dat Douwe een foto heeft geplaatst en ik reageer er onder:

Lekkerding ❤😘

Dan loop naar beneden en zet ik de douche aan, Ik leg een handoek klaar. Als ik klaar ben met douche trek ik me kleding aan en borstel ik me haren. Ik doe vandaag alleen een beetje mascara op en lipgloss want ik ben te lui om meer op te doen.
Dan check ik me telefoon en ik zie dat ik een appje heb van anne

Anne: Heey kom buiten X
Ik: Uuh? Ja ohke
Anne: Kzie je over een half uurtje?
Ik: Jep! Tot zo X

Ik loop naar de woonkamer en zie een briefje van m'n moeder:

"Ik ben effe boodschappen doen X"

Ik schrijf ook een briefje dat ik buiten ben.

Ik pak me sleutel en draai de deur open, en even verderop zie ik anne staan.

"Heeeyy" En ik geef haar een knuffel. "Hoe ist?" "Njaah gaat wel" Zeg ik. "Kom we gaan effe bij mijn wat drinken" En we lopen naar haar huis "Wat wil je?" "Doe maar cola" En anne loopt naar de keuken en schenkt drinken in, even later komt ze met een schaal chips aan en twee glazen cola en ze ploft op de bank. "Waarom mag je niet mee naar douwe's concert?" Vraagt
Anne. "Me moeder denk dan dat er iets gebeurt met mijn" "Ach joh BULSHIT! er gebeurt echt niks! Geloof me nou." "Ik geloof je wel, maar me moeder niet." En dan kijkt ze me met haar puppy ogen aan "Ohkee okee! Ik ga al mee, Als je stopt met die puppyogen!" Zei ik. "Yeess yeess !!" En we geven elkaar een knuffel. Inmiddels is het weer tijd om te gaan dus ik geef mijn vriendin nog een knuffel "Tot morgen dan hè". " Jep tot morgen love youu"

Sorry voor het rare einde maar had effe geen inspiratie meer. 😂 Tips, leuke comments zijn altijd welkom ❤❤

Love Or Not!?Where stories live. Discover now