In the space

2.1K 112 3
                                    

Tento príbeh má skoro rok. Minnie chcela perverzné príbehy vo vesmíre...nevydalo vtedy...až dnes som to dokončila...dúfam že sa bude páčiť 😘😘

*/Louis/*

Na tejto vesmírnej lodi tvrdneme už vyše pol roka. Vyše pol roka! Vy to asi nechápete. Ani dobre si tu nemôžem urobiť, nemám záujem o to aby sa nám tu vznášalo moje semeno. Ale ja už som to nemohol vydržať. A keď som minule uvidel toho mladého, Stylesa ako sa umýva tou špongiou a ešte si ma zavolal k sebe aby som mu umyl chrbát, no skoro som sa zbláznil a nohavice mi išli prasknúť. 

(Aby ste vedeli ako sa tam umývajú: Obmedzené zásoby vody a stav beztiaže však znamenajú, že na klasickú sprchu môžu zabudnúť. Namiesto nej slúži obdoba vlhčených utierok, respektíve špongií, vlasy si umývajú šampónom, ktorý sa neoplachuje. Jednoducho ho na ne pomocou uteráka nanesú, následne vlasy poriadne vyčistia a ďalším uterákom si ich vysušia.)  

Ale to nebolo všetko. Ten hnusný malý parchant sa tam vznášal len v dlhých tričkách a boxerkách, a keďže sme boli v beztiažovom stave, tak sa mu vždy nadvihlo tričko a to odhalilo líniu malých chĺpkov ktoré končili až niekde v jeho, podotýkam tesných,  boxerkách. Nenávidel som to pretože už len z toho sa mi zdvíhala jedna časť tela, a tým beztiažovým stavom to nebolo. 

Keďže som bol unavený, tak som išiel do "spálne" a pripútal sa k posteli. Po krátkej chvíli som zaspal, a snívali sa mi len tie najlepšie sny. 

*/Harry/*

Zase sa na mňa pozerá, cítim pohľad jeho modrých očí ktoré sa mi zabodávajú do chrbta. Už dávno viem že sa mu páčim, jeho pohľady sa proste nedajú prehliadnuť. Ach, keby len vedel že sa mi páči aj on tak už dávno som mohol byť opretý o stenu. Jeho vlasy, jeho nádherné modré oči ktoré sa do mňa deň čo deň zapichujú stále viac, jeho úžasne vypracované telo a ten zadok, radosť pozerať. Radšej nejdem ani premýšľať o tej veľkej hrči ktorá sa mu robí v nohaviciach lebo by ma zastihol menší, ehm, problém.  

Išiel som si ľahnúť pretože sme dnes mali ťažký deň. Keď som išiel okolo Louisovej postele, tak ma upútalo to že sa krútil a kňučal zo sna. Zrazu vzdychol ale v momente otvoril oči. Keďže som bol nad ním naklonený tak sa mi pozeral rovno do očí. Vedel som že na útek je neskoro. Zachytil som, ako jeho pohľad skĺzol z mojich očí a usadil sa na mojich perách. Chytil som sa popruhov ktorými bol priviazaný k posteli a prisunul som sa presne nad jeho rozkrok a o chvíľu na to som sa tam usadil. Tvár som priblížil k jeho až tak, že sa naše pery o sebe obtierali. Pohol som bokami a on mi jemne vydýchol do tváre. Už som to nevydržal a konečne som sa prisal na jeho dokonalé pery. Bozkával ma vášnivo a dychberúco. Neustále som sa o neho obtieral a navzájom sme si kňučali do tváre.

"Do riti!" ozvalo sa za nami. Zľakol som sa a odtiahol som sa od Louisa a pustil sa ho takže som sa tam vznášal, ešte k tomu aj s erekciou. Si fakt inteligentný! Pogratuloval som si v mysli. "Niall, nie je to tak ako to vyzeralo," skúsil to Louis ale všetci traja sme vedeli že to nie je pravda. "Ale mne nevadí že ste si to chceli rozdať. Popravde, čakal som kedy sa na seba vrhnete podľa tých pohľadov ktoré ste na seba hádzali. Ale nemusíte teraz, keď sa sem začíname schádzať aby sme išli spať." mne aj Louisovi spadla brada. Keď nás Niall takto zbadal začal sa smiať a vydal sa k svojej posteli kde sa pripútal. "Oh a chlapci, v noci žiadne prasačiny, mám ľahký spánok," posledný krát sa uškrnul a potom zavrel oči a išiel spať. 

*/Louis/*

"Ale ale, ty si nejaký nadržaný. Kto za to môže?" jemne ma pleskol po pravej polke. Bol ako anjel so sexuálnym diablom vo vnútri. "Ty, len ty Hazz,"zakňučal som a zdvihol som zadok aby ma po ňom mohol udrieť znovu. "Ty malá kurva, tebe sa to páči? Páči sa ti keď ťa niekto bije??" znovu ma udrel. Bolo to tak príjemné. Ale viac by sa mi páčilo keby že ma už zatlačí na ten zasratý stôl a začne do mňa prirážať. Akoby čítal moje myšlienky tak sa aj stalo. Zrazu sa až po koreň ocitol vo mne, nezmohol som sa na viac len na zmučené stonanie. Harry prirážal presne na to miesto, ktoré mi spôsobovalo tú najväčšiu slasť. 

Mal som taký divný pocit ako by sa na na mňa niekto díval. Tak som otvoril oči a to čo som uvidel ma riadne prekvapilo. Pozeral som sa do dvoch zelených žiariacich očí. Trochu som sa zľakol ale nedal som to na sebe vedieť. Očami som skĺzol k jeho dokonalým perám a premýšľal som nad tým, aký by bol náš bozk. Zrazu sa chytil popruhov pri mojom bruchu a vyhupol sa nado mňa a dosadol si na môj rozkrok, jemne sa naklonil a spojil naše pery vo vášnivom bozku, pri čom sa o mňa obtieral. K mojej smole, nám do izby vtrhol Niall, vyrušil nás a následne nám dal poučenie kedy to máme robiť. Nakoniec sa Harry ku mne pritúlil a pevne ma objal aby sa pri mne udržal. Netrvalo dlho a obaja sme zavítali do ríše snov.

Zobudil som sa na šuchotanie všade okolo mňa. Keď som rozlepil oči, všimol som si rovnako zmäteného Harryho. Fred s Niallom a Gregom išli preč. "Čo sa deje?" stále som si ich prezeral a nechápal som kam sa to rozišli. "Veď sa máme hlásiť, ale spite, je jedno či prídeme všetci alebo len jeden," mávol rukou Niall a mrkol na nás. Pretočil som oči a ukázal mu prostredník. On sa len zahihňal a zmizol spolu s ostatnými za rohom. 

"Máme času a času, čo sa teda trochu zabaviť?" mrkol Harry a ukazováčkom mi kreslil krúžky po hrudi. "Hmm.. a čo máš namysli?" usmial sa a žmurkol. "Čo napríklad toto-" Harry sa mi nalepil na pery a bokmi sa obtieral o tie moje. Zavzdychal som mu do pier a tie jeho sa odlepili od tých mojich. "Páči sa ti to Lou?" uškrnul sa na mňa a znova sa na mňa nalepil.

Priestorom sa ozývali vzdychy a mľaskanie pier. "Harry," vzdychol som a viac som ho na seba pritlačil. Obtierali sme sa o seba stále viac a viac. "Harry...ja.. už.." vykoktal som zo seba a zaklonil hlavu. Vyšlo zo mňa podivné zakňučanie a moje boxerky zvlhli. Okrajovo som vnímal kňučiaceho Harryho ktorý sa snažil urobiť. Pár krát som k nemu do hora prirazil a on sa s hlasným vzdychom položil na mňa a ťažko vydýchaval.

"Oiiii chlapci!" Vtrhol dnu Niall. "Vy mršky...ste to stihli!" začal sa smiať a všetci sme sa k nemu pridali

Larry Stylinson || one shots (sk)Kde žijí příběhy. Začni objevovat