Runner 1/2

7.9K 224 9
                                    

Louis:13

Harry:20

Zo sladkého spánku ma zobudilo zvonenie budíka. Mobil ukazoval 4:30am. Prečo vstávam tak skoro? Chodím behávať. Kvôli výdrži. Idem bežať už šiesty deň, tak dúfam že to nebude zlé. Vykopal som sa z postele a šuchtavým krokom som sa dostal ku skrini.Vytiahol som čierne voľné tepláky a voľné tielko. Cez to som prehodil starú vyťahanú mikinu a zišiel som dole po schodoch do kuchyne. Tam som si napustil vodu do fľaše. Z linky som zobral mobil ktorý som si tam položil a išiel do predsiene, kde som si obul bežecké tenisky. Chodil som behávať na letisko. Neviem na čo je v Doncasteri letisko. Aj tak tu pristane lietadlo raz za uhorský rok. Je to od nášho domu asi kilometer a ja to beriem ako prechádzku. Mimochodom, volám sa Louis Tomlinson a mám 13 rokov. A chodím behávať aj pretože mojim vzorom je Harry Styles. Najlepší hráč nášho futbalového tímu. (a/n berme to tak že Harry a Louis bývajú v Doncasteri) Tajne ho milujem ale to sa nikto nikdy nedozvie. Áno som gay. A trochu sato hanbím niekomu priznať.

Po chvíľi premýšľania som prišiel na letisko. Vraj je tu stráž. Nechápem na čo. Kvôli tomu novému domu čo tu vybudovali? Nemyslím si. Minulý rok tu postavili 'kontrolnú vežu' a vraj tu má byť nejaká stráž či čo. Ale ešte som tu nikoho nevidel čo sem chodím behávať. Takže tu asi nikto nie je. Ale vždy som mal divný pocit že ma niekto sleduje.

Poriadne som sa rozcvičil. Fľašu som hodil do pneumatiky ktorá tam bola a tak isto aj mikinu. Do uší som dal slúchatká, na mobile zapol Nike Running a rozbehol som sa. Ako som tak bežal, nevšimol som si malú preliačinu v ceste a skočil na ňu. Nič by sa nedialo ale zle som dostúpil a tvrdo dopadol na zem. Do nohy mi vystrelila prudká bolesť. Nohu som prikrčil ku sebe a cez slzy v očiach sombsa na ňu pozrel. Začínala puchnúť. Asi som s behaním skončil.Pokúsil som sa postaviť, ale nešlo to. Vždy som znova spadol na zem. Asi ho mám vyvrtnutý. Už som na mobile vypínal Nike Running zmierený s tým že keď zavolám mame o piatej ráno cez víkend tak ma asi zabije. Vyhľadával som v mobile jej číslo keď v tom za mnou prudko buchli dvere. Aspoň to tak znelo.

Pohľad autora:

Medzitým čo sa Louis rozcvičoval tak Harry z 'kontrolnej veže' na neho vrhal svoj pohľad. Stačilo iba aby ho uvidel, aby uvidel toho nevinného chlapca ktorý chodí na každý jeho zápas a skanduje tam jeho meno. Stačil mu jeden pohľad na neho a jeho kamarát v nohaviciach sa začne prebúdzať.

Pozorne ho sledoval a vždy, keď sa predklonil pocítil väčšie tesno v nohaviciach a musel si obliznúť spodnú peru. Dobre vedel že by ho mal ísť vyhnať, ale nedokázal to. Ten malý bol na to moc sladký.A predsa nerobí nič zlé. Len behá. Harry zbadal ako Louis ťuká do mobilu a nasadzuje si slúchadlá. Nelenil a zobral si do ruky svoj mobil aby si mohol nastaviť stopky a stopovať ako dlho jeho Boo pobeží.

Louis bežal a bežal a Harry na ňom visel pohľadom. Zrazu ale Louis zle došliapol, spadol a Harry sa zdesil. Vyzeralo to ako tvrdý a bolestivý pád. Ostávalo mu len dúfať že sa mu nič nestane a bude to ako včera keď sa potkol o konár a hodil papuliaka po ktorom sa pozbieral.

Keď Harry zbadal ako sa jeho slniečko nedokáže postaviť začal si robiť starosti. Po minúte to mladší vzdal a ostal sedieť na zemi a začal niečo ťukať do mobilu. Harry si uvedomil že asi ide volať rodičom a tí ho už behať ani nepustia. Rýchlo zbehol schody z pozorovacej miestnosti a rozrazil dvere von ktoré potom hlasno zabuchol aby na seba upozornil. Keď všimol ako mladším trhlo uškrnul sa ale hneď zvážnel, keď sa do neho zapichli dve slzami zaliate oči. Rýchlo k nemu tých pár metrov dobehol a kľakol si ku nemu. „Si v poriadku?" Pozrel sa Harry do očí mladšieho a na chvíľu mu ho aj prišlo ľúto. „T-trochu ma bolí členok." Potiahol nosom a pár sĺz opustilo jeho oči. Harry sa opatrne dotkol jeho členku ale mladší zasyčal od bolesti a svoju nohu stiahol z jeho dosahu. „Vyzerá to tak že si si vyvrtol členok. A neboj viem ako to bolí. Stalo sa mi to už viac krát."Povzbudivo sa usmial kučeravý a rukou prešiel po vlasoch mladšieho.„Pôjdeme dnu a dám ti na to obklad, čo povieš?" Usmial sa na neho. „A-ale mne sa n-nedá chodiť. A nechcem ti r-obiť starosti." Mladší sa pozrel do zeme a začervenal sa.

Pohľad Harryho:

„A-ale mne sa n-nedá chodiť. A nechcem ti r-obiť starosti." Bol rozkošný. Hanbil sa predo mnou bolela ho tá noha a ešte sa začervenal a sklopil hlavu. Vyzeral ako zranené šteňa. „Ale aké starosti prosím ťa." Usmial som sa . Keďže mal pokrčené nohy tak som ho ľahšie zdvihol. Jednu ruku som vsunul pod jeho kolená a tú druhú som položil na jeho kríže a jemne ho zdvihol a privinul som si ho k hrudi. „Hazzy...pusti ma, som strašne ťažký."Protestoval Boo ale o dve sekundy na to si jeho hlavu položil na moje rameno a privrel oči. Bol rozkošný. Už nikdy som ho nechcel pustiť. „Otvoríš mi dvere, sunshine?" Usmial som sa nad mojou prezývkou. „Prečo sunshine?" Pozrel na mňa tými jeho nádhernými očkami. „A prečo nie?" Usmial som sa. Opatrne som ho položil na sedačku do obývačky a zbehol do kuchyne pre ľad.Nechápem logiku tejto veže alebo čo to je. Na prízemí boli dve spálne, kúpelňa, kuchyňa, obývačka a hore bola len riadiaca miestnosť. A už dva krát nechápem prečo to treba strážiť, keď sú tu kamery. Ale keď mi za to platia tak prečo nie?

Ľad som dal do utierky a išiel za Louisom. „Vystri nohu." Usmial som sa a on tak spravil. Rozviazal som mu šnúrky na topánke a opatrne ju vyzul pri čom Lou sykol a potom vzdychol od úľavy. Však počkaj ešte len budeš vzdychať, keď budem prirážať do tvojho zadočku a ty budeš prosiť aby si sa mohol urobiť. Aby si si mohol špiniť svoje brucho a hruď semenom ako malá kurva. „Haló! Harry! Vnímaš?" Luskol Louis pred mojimi očami a keď som sa mu pozrel do očí tak sa roztomilo zasmial. Fuck, cítil som ako sa môj malý kamarát po tej žhavej predstave zobúdza. Ostáva len dúfať že si to Louis nevšimne čo si asi všimne keďže mám na sebe skinny jeansy. Stiahol som z nohy aj ponožku a nohavicu potiahol vyššie. Ľad som mu priložil ku členku a on znova vzdychol od úľavy. A môj kamarát na to reagoval takmer okamžite. Vďaka bohu som kľačal a nebolo to vidno. Ale keď sa postavím jeho tvár bude rovno v úrovni môjho penisu takže si to pravdepodobne všimne.„Haz?" „Hmm?" Pozrel som sa na toho anjelika s očami ako studničky. „Vieš o tom že som tvoj veľký fanúšik?" Ako to dopovedal tak sa začervenal a pozrel sa na ruky položené na jeho nohách. „Si rozkošný Lou. A áno viem o tom ži si môj fanúšik pretože chodíš na každý zápas a vždy kričíš moje meno."Usmial som sa a on sa ešte viac začervenal. „Z kade poznáš moje meno?" Zvedavo na mňa pozrel. „No..naše mamy sa poznajú." Vykulil na mňa oči. „Prečo chodievaš behávať? Tak skoro vstávaš...prečo si nepospíš?" Handru z ľadom som dal z jeho nohy preč, pretože skoro všetok ľad bol už rozpustený a sadol si vedľa neho. Obidvaja sme sa otočili tak aby sme sedeli oproti sebe. „Ah, spolužiaci sa mi vysmievajú, že som nízky, mám tučné stehná a veľký ženský zadok, že neviem behať a že som pomalý, že neviem hrať futbal." Celú dobu sa mi uprene pozeral do očí. „A už si o tom niekomu povedal?" Súcitne som na neho pozrel. Nedokážem pochopiť ako niekto dokáže šikanovať. „Nie,si prvý." Sklopil hlavu. „Vieš čo? Čo by si povedal tomu žeby som ťa trénoval futbal? Popravde už som ťa raz sledovať hrať a niečo v tebe určite je. Len to treba zdokonaľovať."Rozžiarili sa mu oči a hodil sa mi okolo krku. Nečakal som to atak ma chrbtom zvalil na sedačku a zostal na mne sedieť obkročmo zapretý rukami o moju hruď. Trochu sa na mne zavrtel a tým pohybom ma donútil zavzdychať. Zarazene na mňa pozrel ale neostalo mu to dlho. Po chvíli sa na jeho tvári zjavil úškrn a svojimi bokmi sa jemne obtrel o tie moje. Zakňučal som, chytil jeho boky do mojich rúk a obtrel ho o moje boky. Z jeho úst vyšiel, tichý a jemný vzdych. Lou sa o mňa začal obtierať a ja som sa zmohol len na vzdychanie. Dlho som po tomto túžil. Medzi palec a ukazovák som chytil jeho bradu, stisol ju a pritiahol som si ho k mojim perám. Ešte pred tým ako som ho pobozkal, som ho uhryzol do spodnej pery a on zakňučal.

Hello guys! Dlho som chcela uskutočniť niečo takéto a stalo sa. Toto je moja úplne prvá l.s 13+ tak berte ohľady prosím :) ak sa vám niečo nepáči kľudne napíšte do komentára :) votes poteší :* LUFJU


Larry Stylinson || one shots (sk)Kde žijí příběhy. Začni objevovat