Capitolul 19

103 5 1
                                    

Harry POV

Ma trezesc si totul parea straniu pentru mine,Olivia era in pat si eu nu stiam ce facusem aseara.Ma imbrac si plec,o lasa singura din nou pentru ca imi era frica sa nu o fac sa sufere.
Eram confuz si ma simteam vinovat pentru toata povestea asta.Tot ce imi amintesc era ca o laseasem singura acasa la mine si ea m-a prins cu fata aceea in pat.
Ma duc la mine acasa si imi fac bagajele,trebuia sa plec ceva la  sora mea,ea era singura peesoana care ma va ajuta sa trec peste asta.

Olivia POV

Ma trezesc in pat conplet goala,aveam o durere de cap ingrozitoare si nu prea stiam ce sa intamplat.
Imi adun hainele de pe jos si ma duc la baie.Ma schimb si ma duc la Harry acasa,cand ajung acolo totul era pustiu,ma apuc si caut cheia pe care mi-o dadu-se el,dar nu o aveam, o uirasem intr-o alta geanta care era in nauntru, asa ca ma sigur sa vad daca vine cineva si iau cheia de sub pres,stiu ca el mereu cand pleaca de acasa o pune acolo.Ma duc la el in dormitor,iau o valiza din dulap si imi pun toate hainele acolo si ma urc in masina,aveam de gand sa nu mai vorbesc cu el niciodata pentru ceea ce facuse.Se culcase cu mine si dupa abplecat fara sa spuna ceva.
Ma simteam o prrsoana care nu era buna de nimic,vreau sa schimb ceva in viata si anume sa vad cum este o perioada fara el.
Dupa putin timp ajung acasa la mine,imi era asa dor de locul asta si de camera asta.Nu stiam cum sa fac sa opresc lacrimile provocate de amintorile cu el,oriunde ma uitam si ce faceam imi aminteau de el si de zambetul lui, gropitele lui.
Toate locurile ma  faceau sa ma gandesc la el si sa plang.
M-am pus in pat si am inceput sa butonez telefonul,iar la un moment dat primesc un mesaj,era Harry si nu stiam ce sa fac, sa ma uit, sa nu ma uit...asa ca am inchis telefonul si m-am culcat cu gandul la el si amintirile frumoase petrecute impreuna.
Dupa multe ore  de somn ma trezesc brusc  pentru ca soneria apartamentului suna in coontinuu.
Ma duc la usa  deschid usa si raman surprinsa de ceea ce vad,nu imi venea sa cred asa ca am inchis usa si am deschis-o din noi,iar in acel moment am sarit in bratele lui si am inceput sa plang in bratele lui.A inceput sa ma mangaie pe spate si sa ma sarute.
Ma simteam ca un copil in bratele tatalui sau,si el era tatal meu.Nu am vrut sa se intample nimic in seara asta si sa stau langa el.

-Iarta-ma,iarta-ma penteu tot si ai tot dreptul din lume sa ma urasti.Am gresit ca am accepatat provocarea sa ma culc cu aia si am gresit ca dupa ce m-am culcat cu tine am plecat si te-am lasat cu ochii in soare.Sunt cea mai rea persoana existenta,sunt un egoist cariuia nu-i pasa de sentimentele atuia,dar iti promit ca fac tot posibilu sa ma indrept si sa fiu un om mai bun.spune el cu mi de siroaie de lacrimi pe obraz.

-Si tu iarta-ma ca nu ti-am acordat mai multa atentie si ca am fost asa straina fata de tine.spune eu si il iau in barte.

-Tu o sa fi ingerul meu pazitor ori ce s-ar intampla si chiar daca ne-am desparti tu mereu o sa ai loc in inima mea.spune el si imi da parul dupa ureche si imi mangaie obrazul.

-Te iubesc si nu o sa te las sa mai pleci de langa mine niciodata.spune eu si il sarut profund,iar el ma ia in brate si ma pune pe pat.

-Iti promit ca nu o sa fac dragoste cu tine si dupa sa te las,iti promit ca doar o sa te sarut si o sa te tin in bratele mele si nu o sa mai iti dau drumul niciodata.spune el si se pune in varful patului,iar dupa imi face semn sa vin langa el.

Ma asez pe picioarele lui si imi pun capul pe umarul lui si incep sa plang.

-Nu mai plange sti doar ca orice s-ar intampla tu vei fi singura persoana care ma va face sa rad si sa zambesc doar gandindu-ma la tine.spune el si imi ridica capul dupa umarul lui.

-Nu pot sa ma abtin sa nu plag,gandindu-ma ca intr-o zi nu vei mai fi aici si ca voi ramane singura.

-Pana vine acea zi,hai sa nu ne mai gangim si sa traim fiecare moment,fiecare zi si fiecare noapte impreuna.

-Te iubesc!spun eu.

-Si eu te iubesc,ingerul meu.

Ma pune pe pat si se aseaza langa mine incepand sa ma straga in brate si sa ma sarute pe gat,iar asra ma face sa tresar,ma musca de lobul urechi,iar in acel moment apare si pielea de gaine pe mine.

-Ti-a placut?ma intreaba el pervers.

-Da!spun eu timida si imi bag capul in tricoul lui.

-Urcate pe mine!spune el si isi ridica padura.

-Asa este mai bine!spun eu.

-Vreau ca toata noapte sa stai aici si sa nu pleci!spun el ai ma strange mai tare in brate.

-Nu o sa plec nicaieri.spun eu.

Dupa putin timp de stat in bratele lui adorm instantaneu.

Song Of My Soul (H.S.F.F)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum