Capitilul 6

159 9 1
                                    

M-am trezit in camera lui Harry, ma ridic din pat si imi iau hainele,ma duc la baie ma imbrac si cand intru din nou in camer il vad pe Harry care era pe pat asteptandu-ma cu o tava cu mancare.

-Neata!spun eu oferindu-I un mic zambet.

-Neata si tie frumoaso!Vin-o sa mancam!spune el facandu-mi semn sa ma asez pe pat langa el.

-Wow ce bine arata totul,nu am mai primit pana acum micul de jun la pat!spun eu surprinsa de tot ce facuse Harry.

-Iti place,atunci trebuie sa te obijniiesti cu asta te va astepta de acum inainte.imj spune el razand.Acum sa lasam vorba la o parte si hai sa manncam.

Dupa ce am mancat,l-am rugat pe Harry sa ma duca acasa sa ma pot schimba si sa imj fac un dus si apoi sa mergem la scoala.Oricum intarziasem la primele ore si nu stiu ce mai cautam la scoala.

-Mai bine ramaneam acasa!imi spune Harry plictisit si foarte simnoros.

-Vroiai o tonaa de absente?ii spun eu serioasa.

-NU! spune el suparat.

Dupa sfarsitul orelor eu si Harry mergem la el acasa si comandam o pizza,iar in vre-o cateva minute baiatul cu pizza apare,ii dam baini si apoi eu cu Harry ne apucam sa devoram pizza.
La vre-o un sfert de ora apara Sara cu Niall sa ne invite la o petrecere de a lui Liam,iar eu cu Harry ne pregatim sa mergem la petrecere.
Ne imbracam repede, ne urcaam in masina si ajungem la Liam acasa,adica locul unde se tine petrecere.
Dupa tot felul de chesti facute la aceasta petrcere,Niall propune sa ne jucam adevar si provocare.

-Deci sa incepem!spune Niall care invarte sticla si pica la Sara si el.

Niall o provoaca pe Sara sa il sarute timp de un minut si in cateva minute a si facite.Niall incarte iar sticla si pica la Liam si o fata cu ochii capri si par brunet, iar Liam este pus sa bea 2 pahare de nu stiu ce suca care avea alcool in el.Din nefericire a venit si randul meu si ai lui Harry,iar Harry ma provocat sa merg cu el in camera si sa....(intelegeti voi).Iar dupa asta eu si Harry am urcat intr-o camera si in vre-o cateva minute camera a fost umplute de gemete si fericire.
La fina eu si Harry coboram la petrecere fericiti si ne tinem de mana, iar ma finalul treptelor Harry ma ia in brate si ma saruta de fericeire.

-Te iubesc, Olivia!spune asta si ne asezam in cerc langa ceilalti.

Eu stau in bratele lui Harold Edward Styles care este oficial iubitul meu si eu iubita lui, iar mie nu imi vine sa cred ca Harry ma iubeste cu adevarat si eu pe el si mai bine asteptam sa faca el primul pas decat sa par o retardata care il implora sa fim impreuna.
La final eu si Harry mergem la el acasa,iar tot drumul imi spune cat de mult ma iubeste si imi cata piesa pe care a cantato in ziua in care ma invitat sa merg in club cu el.
Il iubesc pe Harry si aste este ceea ce conteaza pentru mine acum si sper ca parerea mea sa nu se schimbe niciodata si nici a lui.
Harry este primul baiat de care m-am indragostit cu adevarat si asa va ramane pana la finalul vieti mele.

Sper ca va placut capitolul si imi pare rau ca a fost asa scurt.

Song Of My Soul (H.S.F.F)Where stories live. Discover now