6.

93 8 21
                                    

Da ştiu capitolul este cum să spun ?...Varză de Bruxelles , sau poate mai rău . Însă nu asta contează. Bine contează . Sper să revin cu ceva mai bun data viitoare .

Ego aşteptă cu uşa deschisă până cei doi bărbaţi întrară , o închise fără niciun zgomot îndreptându-se spre scara ce ducea la primul etaj al conacului . Dexter şi Vladimir îl priviră surprinşi câteva secunde pentru ca mai apoi să se ia după el .Dexter îl ajunse în faţa uşii unde îi cazase pe cei trei musafiri .

Ego părea să şovăie pentru o clipă , deschise uşa cu o smucitură atât de puternică încât tot ce mai rămase din ea se făcu ţăndări bune de aprins focul . Fata se trezise şi-l privi pe Ego de parcă ar fi fost o fantomă .Nu era prea departe de adevăr.Chipul vampirului era transulucid lăsănd să se vadă venele albastre ca o pânză de paianjen pe întreaga faţă , ochii îi deveniseră negri semănând izbitor cu două prăpăstii fără fund . Două abise în care moartea era un lucur sigur . Lupta cu Vladimir nu lăsase nici cea mai mică rană pe corpul lui ,tricoul negru multat îi scotea în evidenţă muşchii încordaţi .

-         Ce se întâmplă ? Spuse fata încercând să pară calmă , lucru ce nu îi ieşea deloc .Tot corpul îi era cuprins de convulsii .

Niciunul dintre cei trei bărbaţi nu se sinchisiră să îi răspundă la întrebare , liniştea apăsătoarea avea greutatea unui tanc asupra umerilor fragili şi albi ai lui Rachel . Băieţii păreau să doarmă în continuare îi ciudat vacarmului făcut de gazda lor . Probabil erau obosiţi de la drumul şi sperieturile prin care trecuseră .

Dexter îi făcu semn lui Vladimir să se dea înnapoi , acesta îl privi întrebător însă execută ordinul mut al romanului . Amândoi părăsiseră camera cu spatele fără să facă vreo mişcare bruscă . Fata îi privi îngrijorată , nu mai ştia ce să creadă despre ei . Cei doi se opriră în capul scării având o imagine bună a ce se va întâmpla în cameră şi destul de departe încât să nu îl încurce în ceea ce avea de gând să facă .

Îi simţie depărtându-se de el însă nu el nu schiţă nici cel mai mic gest , părea o sculptură înfiorătoare de sticlă .Ochii acopriţi de o ceaţă neagră erau fixaţi asupra fetei fără nici un sentiment . Aceasta încercă să se mişte fără să piardă contactul cu el , nu avea curajul să îl privească în ochii abisali . Trecură minute bune până ajunse la marginea patului , însă vampirul tot nu se mişcase . Decise să rişte şi să sară pe fereastră cât Ego era în stare aceea ciudată de transă . O durere înabuşită în piept o anunţă că uitase să mai respire normal , inspiră cu nesaţ şi îşi luă avânt spre fereastra ce dădea în gărdină . Mâna puternică şi rece a vampirului o prinse înainte de a avea contact cu sticla fragilă a ferestrei .

-         Stai liniştită copilă , spuse el cu o voce ce părea să vină din fundul iadului . Nu ucid chiar atât de prost pe cât ai auzit . Urmă o pauză din partea vampirului , fata nu sătu pe gânduri şi încercă a doua oară să sară pe fereastră însă mâna vampirului părea să facă parte din trupul ei .

-         Lasă-mă ! Nu am făcut nimic ! Ego o fixa cu cele două orbite abisale fără ca vreun muşchi de pe faţă să se mişte . Avalanşa de cuvinte care i-ar f plăcut să i le trântească se opriră undeva pe drum din cauza vampirului care îi strângea mâna ca într-o menghină . Era sigură că îi vor rămâne vânătăi dacă nu va scăpa de maniac . Avea un lănţişor subţire de argint de la mama ei însă nu prea credea că avea să o ajute .

-         Nu ? Şi prietenii tăi au murit în somn ? Şuieră Ego revenindu-şi din nemişcare .Fata nu mai spuse nimic încercă doar să scape din mâinile titanului care îi găzduise în casa lui . Fata închise ochii sperând să se trezească din somn .Nu se trezise , simţi cum colţii vampirului îi perforaseră pielea ajungând la jugulară .

Ego .  Joc la cacealma [ În curs de editare! ]Where stories live. Discover now