#5

714 13 0
                                    


Zašli jsme za roh chodby, do části kde jsou záchody, ale chodba byla totálně prázdná. Držela jsem přehozený kabát v rukách a potáhla si tašku na rameni. Jenom na vteřinku jsem se podívala na Michala, opravdu na vteřinku, a on mě hned chytil a přitiskl ke zdi. Začal mě líbat, chytl mě za bok a přetáhl na záchody. Nikdo tam nebyl tak mě vzal do kabinky. Po chvilce jsem ze záchodů vylezli. Výrazy těch lidí co nás viděli vycházet z pánských záchodů mě strašně rozesmály. Jelikož musel mít Daniel už klid jeli jsme oba k sobě domů.

Cítila jsem se provinile. Šla jsem k sobě do pokoje a lehla si na postel. Přemýšlela jsem nad vším, co se dneska stalo. Asi jsem usnula. Podívala jsem se na budík a bylo 17:58. Sešla jsem po schodech dolů a vzala si něco na jídlo. Sedla jsem si do kuchyně a zavolala Hannah, abych ji o všem povyprávěla a snad dostala nějakou radu. ,,No...a bylo to dobrý?" ,,O čem to mluvíš, Hannah?", ,,Myslím to s tím Michalem". Zasmála jsem se ,,Z toho všeho se zeptáš na tohle?" krátká pauza ,,Jo, bylo to nádherný. Víš no já celou dobu čekám až si mě Michal všimne a ono se nakonec ukáže, že je do mě celou tu dobu zamilovaný někdo úplně jiný. Moje city jsou strašně zmatené. Michal je prostě...on, ten který je naprosto úžasný, ale co když jsem do něho byla zakoukaná až moc dlouho."
,,Já to chápu Angel, ale musíš se rozhodnout sama. V tomhle ti opravdu nepomůžu. Jak říkají ve filmech, musíš poslouchat svoje srdce" lehce se zasmála. Ukončily jsme hovor a já se šla dívat nahoru na televizi.


''V MINNESOTĚ SE KLUK, ZE STŘEDNÍ ŠKOLY V CETRU MĚSTA, OŠKLIVĚ ZRANIL, PROTOŽE SPADL ZE SCHODŮ. NIKDO NEMÁ ANI TUŠENÍ JAK SE TO MOHLO STÁT, JEDINÉ CO SE VÍ JE, ŽE PŘI NEHODĚ BYLI JEHO DVA KAMARÁDI. POLICIE MÁ V PLÁNU OBA KAMARÁDY VYSLECHNOUT CO V NEJBLIŽŠÍ DOBĚ. DÁLE K TÉTO UDÁLOSTI BLANKA DOPPYOVÁ.
DĚKUJI, NEHODA SE STALA PŘESNĚ V TOMTO DOMĚ. VE ČTRNÁCTÉM PATŘE. PODLE VŠEHO MLADÍK UPADL ZE SCHODŮ A JEHO KAMARÁDI ZAVOLALI ZÁCHRANKU. TEĎ LEŽÍ V NEMOCNICI A BOJUJE O ŽIVOT. JE SICE UŽ PŘI VĚDOMÍ, ALE STÁLE NEMÁ VYHRÁNO. DNESKA JSME ZACHYTILI JEHO DVA KAMRÁDY, KTEŘÍ U TRÁGEDIE BYLI A ŠLI HO DO NEMOCNICE NEVŠTÍVIT. PODÍVEJTE SE NA SNÍMKY Z DNEŠNÍHO DNE."


,,To jsem já", řekla jsem omylem na hlas. Oni dali Daniela do televize. SMS Michalovi: ''Podívej se na 56 channel. Je to o Danielovi. A jen pro info nás prý budou vyslýchat...Co budeme dělat!?''.
Po chvilce mi přišla odezva: "Tak to fakt nevím. Musíme se sejít a dořešit to osobně. Přes telefon to není moc chytré".

Další den jsme se sešli v parku. Šli jsme proti sobě na cestě, která vede parkem a objali jsme se. Chvilku se bavili jen tak o nezajímavých tématech. Za nedlouho začalo pršet. Rychle jsme šli do nejbližšího vchodu a sedli si pod střechu na schody. „Jsi docela dost v rejži". Podíval se na mě s docela posmutnělým obličejem „Já vím An, ale co mám dělat. Můžu si za to sám." S tím jsem naprosto souhlasila, ale nechat jsem ho v tom nemohla. Na 2,5% to byla moje chyba. „Neboj, když řekneme pravdu – a tou je, že to bylo celé nehoda, tak se ti nemůže nic strašného stát". Zase se na mě podíval a usmál se „Ty víš co říct, abys mě uklidnila, že?" pomalu se začal naklánět a políbil mě. Když se choval tak pěkně, byla jsem zase ta zamilovaná holka.

Dopršelo, ale bylo pořád mokro. Když mě doprovázel domů zastavila nás policie. Na výslech. Šli jsme na policejní oddělení a tam asi 15 minut neklidně seděli. Potom přišel jeden z policistů s nějakými papíry a sedl si k nám. „Takže. No určitě jste v obraze, ale potřebujeme vědět jak to všechno vlastně bylo. Jak skončil na konci těch schodů". Usrkl si z hrnku, položil si ho na stůl před sebe a dal k sobě ruce. „No pane, vlastně jsme byli na chodbě...a trošku se hádali" začal mluvit Michal „Hádal jsem se s ním jen já. Angel nás jen chtěla uklidnit. Jak to jen říct, trošku jsem do něj strčil, ale ne moc a on...spadl...z těch schodů". Policista si to všechno nějak urychleně zapsal a potom dodal „Vy jste ho z těch schodů strčil dolů, je to tak?" podíval se dost vážným pohledem. „Ne byla to nehoda" začala jsem ho obhajovat, ani nevím proč. Výslech trval ještě pár minut...


DĚKUJI ZA PŘEČTENÍ

  BUDU RÁDA ZA VEŠKERÉ OHLASY SexyGirl♥♥♥  

Zakázané ovoce 13+ Kde žijí příběhy. Začni objevovat