#3

1.1K 20 3
                                    

,,Promiň, ale rozhodla jsem se jinak, i když toho možná budu časem litovat, ale pravda je taková, že i když je to mezi náma takový divný chci být s tebou." Podívala jsem se na Daniela. Michal praštil do stěny. A když se ke mě Daniel naklonil a políbil mě tak ho Michal strčil ze schodů dolů.

Strachy jsem vyjekla. Nevěděla jsem co mám dělat. Po pár sekundách ležel pod schodami a já měla temno před očima, ale nebyla jsem sama podle výrazu Michala. Běžela jsem ze schodů dolů a u toho zařvala ,,Zavolej sanitku". Se slzami v očích jsem si klekla před Daniela kontrolovala mu tep. Neslyšela jsem tlukot srdce tak jsem poskytla první pomoc. Při vdechnu z úst do úst jsem ho dostala zpátky, poznala jsem to hned, protože mě při tom začal líbat. I když to vypadalo, že je při vědomí z nedostatku krve upadl zpátky do kómatu.

Sanitka přijela docela rychle, ale vyděšené výrazy sanitářů mě moc neuklidnili. Když ho odváželi všimla jsem si Michala, jak tam na zemi sedí, s rukama za hlavou a obličejem přitisknutým ke kolenům. Bylo mi ho strašně líto, ale taky jsem na něho měla vztek. I přes to všechno jsem k němu přišla, sedla si k němu a objala ho. Objetí oplatil.

Po chvilince přišla na chodbu i Tess s Bredem. Asi jim došlo, že se Danielovi něco stalo, když tu byla záchranka. ,,Co je s Danielem?" zeptala se Tess. Neviděla jsem žádný vyděšený výraz, působila tak klidně a vyrovnaně. Michal ji všechno vysvětlil, v jeho očích šla vidět lítost. Dala jsem do nemocnice telefonní číslo a tak mi za hodinu zavolali.

Telefon: Dobrý den, u telefonu Angela Darková?

Já: Ano

Telefon: Museli jsme Daniela převést na operační sál. Měl dost poraněnou nohu a taky krvácení do mozku.

Já: Je to s ním moc zlé?

Telefon: Ne tak jak si myslíte, ale operace je nevyhnutelná a musíme ji udělat co nejdřív.

Já: Dobře, děkuji

Telefon: Pro podrobnější přehled přijeďte prosím do naší nemocnice, brzy na shledanou.

,,Jedu do nemocnice, kdo jde se mnou?" zeptala jsem se rozhodnutě. ,,Já pojedu" okamžitě odpověděl Michal. Vzali jsme první autobus co tam měl namířeno a za pár minut byli na místě. Vešli jsme do budovy a hned při první kroku jsem cítila tu specifickou vůni dezinfekce. Našli jsme chodbu s operačním sálem kde by měl údajně ležet Daniel. Sedli jsme si na lavičku a čekali. Seděli jsme těsně vedle sebe, tak jsem si dala hlavu na jeho rameno a za pár minut usnula. Vzbudila jsem se za pár hodin, ani nevím jak jsem dokázala tak dlouho spát, ještě k tomu tak nepohodlně, ale to asi dělal Michal. Když už jsem konečně otevřela oči, viděla jsem Michalův úsměv a úplně zapomněla na to co se stalo. Ihned mi to připomněl doktor přicházejíc z dveří operačního sálů. ,,Vy jste přátelé Daniela?" začal na nás mluvit. Přikývli jsme. ,,Daniela jsme operovali" začal mluvit ,,jeho stav se, ale zhoršil a není vůbec jasné jestli vůbec bude schopný normálně fungovat. Nicméně není při vědomí a podle všeho dlouho nebude.

Podívala jsem se na Michala. Byla jsem úplně mimo. Za všechno může Michal, to on teď půjde do pasťáku a já ho už nikdy neuvidím. Moje černé myšlenky sílily. Doktoři nás poslali domů a já nechtěla být přes noc sama tak mě k sobě pozval Michal. Byli jsme u něho, byla už tma, a my jen seděli při třech svíčkách, protože vypojili z technických důvodů na tento den elektřinu. Úplně sami, v tichu, bez myšlenek... Najednou se zvedl a zapnul muziku, ,,Nesmíš na to myslet" přistoupil ke mně a nastavil mi ruku. Chytla jsem za ni a on mě vyzdvihl, chytil za bok a začali jsme tancovat. Neměla jsem na Michal moc náladu, přeci jen mi zmrzačil možná jediného normálního kluka co mě kdy měl rád, ale byl to pořád ON, pan dokonalý.

Po chvilce jsem šla na záchod a jak jsem se vracela narazila jsem na skříňku plnou vín. Jednu láhev jsem vzala a otevřela. Začala jsem pít, i přes to, že tomuto se snažím vyvarovat co nejvíc, měla jsem celý den zapsaný jako nejhorší den v mém životě. Když jsem vypila půlku lahve šla jsem za Michalem a sedla si k němu. Zasmál se mému stavu a vzal si láhev do ruky a celou ji pomalu dopíjel. Viděla jsem v něm dvě stránky, tu do který jsem se zamilovala a tu, která podnapilá zhazuje ze schodů kluka co se do mě neuvěřitelně zamiloval. Další pár věcí mám dost rozostřených. Vím jen, že jsme se bavili a já ho najednou líbala, on mi to oplácel a začal mi sundávat tričko. Potom mám okno. Ráno jsem se s výčitkami probudila na zemi, přikrytá dekou a přitulená k Michalovi. Ani jeden z nás neměl oblečení...

Děkuji ze přečtení dalšího dílu, pokud líbilo 

budu ráda za veškeré ohlasy SexyGirl ♥♥♥

Zakázané ovoce 13+ Kde žijí příběhy. Začni objevovat