16.

4.9K 290 24
                                    

"I like it when you smile. But I love it when I'm the reason."


Hayden's P.O.V.


Pogledam u desnu stranu, gledajući dolje prema plavuši koja svoje oči već ima na mojem licu, proučavajući ga - i sa sigurnošću kažem da me je već neko vrijeme gledala. „Što je?" Upitam ju blago, dok se smiješim prema njoj.

Naslonila je svoju bradu na moje rame dok me promatra sa osmijehom na licu. „Ništa," promumlja, sliježući ramenima.

„Zašto ona gledaš u mene tako?" Upitam ju ponovno, jednu svoju ruku premjestim na donji dio njezinih leđa približavajući je još više k sebi, a drugu na njezino bedro prebacujući njezinu nogu preko svojeg struka.

„Kako gledam u tebe?" Upita me, praveći se kao da ne zna ništa. Svoju ruku premjesti na moj trbuh, lagano prolazeći vrhovima prstiju po njemu preko majice.

„Čudno?" Izađe kao pitanje iz mojih usta, na što se Rose nasmije. „Ne stvarno, buljiš u mene. Jezivo je to." Kažem joj kada shvatim da moj prethodni odgovor ne shvaća baš najozbiljnije.

„A kada ti buljiš u mene, to nije niti malo jezivo?" Postavi mi pitanje, nakrivljujući glavu kako bi joj bilo što udobnije. „I uostalom, što ne mogu gledati svojeg muža?" Sakrije svoju glavu između mojeg vrata i ramena, jer ne želi da primijetim crvenilo na njezinim obrazima. Ali ne zna da sam već primijetio.

„Smiješ, ali," pogledam prema televizoru, „Tvoj najdraži film je na televizoru." Kažem joj, gledajući film koji smo gledali već dosta puta; Tu sam pred tobom (Me Before You). „Pa možda je, malo. Ali uživam u pogledu." Namignem joj kada pogleda prema meni, odgovarajući na prvo pitanje.

„Gledali smo ga mali milion puta," pogled premjesti sa mene na televizor na kojem se odvijala jedna od scena između Lou i Willa. I bilo je čudno za nju da nije pratila pažnju na njega.

Napravim nešto što iznenadi nju - pomalo i mene samoga -, na što cikne. Stavim ruke sa svake strane njezine glave, dok su mi koljena na kauču između njezinih nogu, pri čemu se našla ispod mene.

„Što radiš, Hayden?" Upita me kroz smijeh, pokušavajući se izmigoljiti ispod mene. Naslonim se na desni lakat, dok sa prstima lijeve ruke mičem pramenove kose koji su joj pali na lice.

„Ništa," jednostavno kažem, „Pošto ne pratiš pažnju na film, da se malo zabavimo." Podignem pa spustim obrve i tako par puta, na što se Rose još više počne smijati. Pogledam zbunjeno prema njoj.

„Nemoj to više nikada raditi," omota ruke oko mojega vrata, „Izgledaš tako čudno kada to radiš." Pokloni mi veliki osmijeh, dok je jedna njezina ruka na mojem potiljku, a druga u kosi.

Spusti moju glavu bliže svojoj, spajajući naše usne u poljubac. Još više približim svoje tijelo njezinom, uzimajući među zube njezinu donju usnicu. Ali ona je imala drugačiji plan, moju ne pažnju uzme kao korist i prebaci nas tako da je ona sada sjedila na mojem struku.

„Sada sam ja u vodstvu," kaže kada se naše usne odvoje, smiješeći se ponosno dolje prema meni. Svoje ruke premjestim na njezine kukove, prstima krećući prema gore te ih zavučem po njezinu majicu krećući svoj put po njezinom toplom trbuhu.

Ruke premjesti sa mojih ramena na kauč pored moje glave, prislanjajući usne na moj vrat i ključnu kost; ostavljajući vlažne poljupce. Njezine usne se zaustave sa ljubljenjem mojeg vrata, kao i moje ruke kada začujemo zvono na vratima. Ispustim nezadovoljavajući zvuk mičući svoje ruke iz njezine majice.

My handsome husbandWhere stories live. Discover now