5

3.2K 120 3
                                    

  Pasiėmusi telefoną atidariau gautas SMS.

Zayn: Lola, gali įsileisti į namus? Būsiu už 10 min.

  Wtf? Kodėl Zayn prireikė, kad įsileiščiau? Mkay... Išėjau į lauką, buvau tik po apatiniais ir miegojimo šortais. Netrukus pasirodė Zayn mašiną. Sustojus mano kieme iš jos išlipo kruvinas Zayn. O dieve...
-Zayn!- sušukau ir pribėgau prie jo, kad padėčiau nueiti į vonią.
  Nuėję iki vonios nusprendžiau nieko neklausti, nes nenoriu nudegti. Jei norės pats papasakos.
  Greit apžiūrėjau jo kūną kol suradau žaizdą. Ji buvo ant dešinės pilvo pusės. Numovusi jam maikę, pamačiau, kad tai šautinė žaizda. Žinoma, ponulis bandė mane sustabdyti, bet trenkus jam per rankas ir davus mirtiną žvilgsnį, nurimo ir atsirėmė į sieną.
  Turėjau patirties su tokia žaizda. Kai mane paliko strip klube, sužinojau, kad ten nėra labai saugu "gyventi". Vieną kartą buvo pašautas Conor, nes kiti vaikinai mėgdavo pasižaisti su ginklais. Taip kulka "netyčia" ir pataikė tiesiai į Conor'ą. Žinoma, niekas nesiruošė padėti jam, taigi darbą apsiėmiau aš. Turėjau sutelkti visą dėmesį į žaizdą ir prisiminti, kaip tvarkyti ją iš žiūrėtų filmų ir serialų. Na šiek tiek nesisekė, nes tai buvo mano pirmas kartas, ir Conor'ą reikėjo atjungti, kad taip neskaudėtų, bet vis geriau nei nukraujuoti ir mirti. Taigi galima sakyti, kad išgelbėjau jam gyvybę.
  Dabar tai galiu padaryti geriau.
  Išėmusi kulką išvaliau žaizdą ir susiuvau ją. Apibintavau ir padėjau Zayn atsikelti. Nuvedžiau jį į savo kambarį kadangi jis buvo arčiausiai. Paguldžiau Zayn ir paėmiau stiklinę vandens. Visada pasidedu vandens iš vakaro jei norėčiau ryte atsigerti.
  Pridėjau stiklinę prie vaikino lūpų ir pagirdžiau jį.
-Ačiū...- silpnai pasakė jis. Aš tik švelniai pridėjau savo lūpas prie jo ir pabučiavau saldžiu bučiniu. Ką galiu pasakyti, tikrai supanikavau kai jis išlipo kruvinas. Na, bet gerai, kad važiavo pas manęs, nes bent nenumirė. Nemanau, kad jis galėjo važiuoti į ligoninę, nes jis... pala, kokia jo pavardė?
-Zayn?- paklausiau jo.
-M?- sumurmėjo.
-Kokia tavo pavardė?- pasmalsavau.
-Aš Malik mažute, Zayn Malik,- išdidžiai pasakė. Jo... Dabar galiu užbaigti... Nes jis Zayn Malik...
  Malik pagarsėjęs kaip didžiausios gaujos vadas. Bet kiek pastebėjau, jis labai mielas vaikinas. Gal jis šaltas tik tada kai kalba eina su jo darbu? Pagyvensim pamatysim.
  Aš tik nusišypsojau šilta šypsena. Man tai nepadarė didelio įspūdžio. Reagavau gan ramiai. Beto, Bad Boys - mano sritis...
-Gal nori ko nors? Valgyti, gerti?- paklausiau Zayn.
-Noriu dabar tik tavo kūno ant mano,- sumurkė man. Vis dar buvau po apatiniais. Aš tik nusijuokiau.
-Na, nelabai gali dabar judintis, bent 12 val. Taigi dar kart klausiu, ar norėsite ko nors, pone Malik?- gundančiai paklausiau.
  Jis nusišypsojo savo nuostabia šypsena.

-Gal galėtum padaryt arbatos?- paklausė jis padarydamas pūko akytes

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-Gal galėtum padaryt arbatos?- paklausė jis padarydamas pūko akytes.

(Tik nesijuokit, ta foto tokia Cute 😂💗)-Žinoma, o kokią mėgsti?- nusišypsojau jam

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Tik nesijuokit, ta foto tokia Cute 😂💗)
-Žinoma, o kokią mėgsti?- nusišypsojau jam.
-Amm... Juodą su pienu. Gal galėtum padaryti taip? Juodos arbatos įpilti du trečdalius ir ketvirtadalį trečdalio puodelio, o pieno puse trečdalio. Ir 4 gramus rudo cukraus, bet jei neturi rudo tiktų ir baltas. Ir, kad arbata nebūtų karšta,- baigęs nusišypsojo, o aš išsišiepiau. Ar tu rimtai?! Jis geria taip pat kaip aš! Tik daugiau cukraus. OMG!
-Kodėl tokia laiminga?- paklausė Zayn su maža šypsenėle veide.
-Tu arbatą geri taip pat kaip ir aš, tik cukraus deduosi 2 gramus!- sušukau. Jis nusijuokė ir mačiau, kad jis buvo maloniai nustebintas kaip ir aš.
-Tada padaryk man ir tuo pačiu sau. Galėsim tiesiog sėdėti ir kalbėti bei pažinti vienas kitą geriau,- pasakė jis man. Mačiau iš jo akių, kad jis buvo laimingas...? Kodėl jis laimingas kai nesenei jį pašovė?
  Aj nesvarbu, negadinsiu šios dienos tiek jam, tiek sau. Nenoriu būti ant tiek supista Kale, kad gadinčiau nuotaiką. Tuo labiau, kad pati nebūčiau tuo patenkinta. Jei per kažkokį debilą mano nuotaika liktų subjurusi, duočiau jam į snukį...
-Palauk 10 minučių,- nusišypsojusi Zayn išbėgau iš kambario.
  Greit padariau arbatos ir nuėjau atgal į kambarį. Arbata šiek tiek gavosi per karšta, teks palaukti.
-Apsisukai greičiau nei per 10 min. Tik per 9 ir 27 sekundės,- sukikeno Zayn. Aš nusišypsojau.
-Ir Lola, gal galėtum užsidėti maikę? Nors vaizdas ir nuostabus, bet mes nenorime, kad tau tektų siūti šią žaizdą dar kart, ar ne?- pasakė jis,- Žiūrėk, jau ir dabar man stovi,- tai pasakęs pažiūrėjo į mane apsimetęs nuliūdusiu.
  Man kilo nuostabi idėja, žinoma kol arbata atauš.
-Tau negalima judintis, bet tai nereiškia, kad negali pajausti malonumo. Mielai sutvarkysiu šią nedidelę problemėlę,-  padėjusi puodelius ant stalelio sumurkiau jam prie ausies. Jo akys sublizgo.
-Tik žiūrėk man, kad nesujudėtum per stipriai...- pasakiau įsakmiai. Jis tik greit palinkčiojo galva. Nusišypsojau.
  Atsisėdusi ant lovos uždėjau delną ant jo klyno. Jis buvo visiškai pasiruošęs. Pažvelgiau į Zayn ir jis buvo prikandęs lūpą, atrodė taip karštai... O dieve.

  Atsegiau jo kelnių sagą ir atitraukiau užtrauktuką

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

  Atsegiau jo kelnių sagą ir atitraukiau užtrauktuką. Nutraukiau kelnes nuo kojų. Apžergiau jį ir atsisėdau tiesiai ant Jo. Nusišypsojau Zayn. Jis tik giliai įkvėpė ir iškvepė. Pasilenkiau ir pabučiavau jį.

R U Mine? ©Where stories live. Discover now