1

7.1K 150 15
                                    

Dieve kaip aš myliu šį gyvenimą... Pinigai, linksmybės, viskas ko noriu - man po kojomis....
Žinau, esu tikra Kalė, kuri dievina savo figūrą ir nenustoja žiūrėti į veidrodį. Suvilioju vaikinus kurie man patinka, pasinaudoju, pasidžiaugiu ir išmetu kaip šiukšlę. Visada galvoju tik apie save ir man tai patinka. Susipažinkite su šia Kale - Lola Mendes.
*
Stoviu prie veidrodžio, LIKE ALWAYS, ir tiesiog stebiu šį tobulą kūną kai ausis pasiekia gautos žinutės garsas. Ir vėl Conor.... Ta Kalė kaip visada užsimanė į vakarėlį...
Conor. Conor Bishop. Mano gėjus draugas, geriausias nuo 15 metų. Mes dviese - didžiausios kalės kokių gyvenime nesat sutikę.
Conor kiekvieną mėnesį keičia plaukų spalvą. Dabar vaikšto su rožiniais, beje, susirišęs nedidelę kasytę ant pakaušio, na, ir ką galiu pasakyt, atrodo lyg Kalė princesė nurodinėjanti kiekvienam kur jo vieta. Nieko neturiu prieš tai blogo, jam tokie plaukai tinka.

 Nieko neturiu prieš tai blogo, jam tokie plaukai tinka

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Netrukus gaunu dar vieną SMS. Tas šūdžius niekada nesustos kol negaus savo... Just like me... Paimu telefoną ir paspaudžiu ant naujų SMS.
^
BITCH No.1: Lol, snd varysim į party. Viskas nuspręsta. Kale, renkis kaip visada, trumpi sortukai, crop top ir t.t. I don't care if u don't wont... I don't give a fuck. Lauksiu savo namuose 6 p.m.
BITCH No.1: P.S. Jokių pasiteisinimų apie darbą, zn, kad snd nedirbi. Beto, galėsi snd padirbėt ir for free. Nuo to nenumirsi. Gali ir neatrašyt.
^
BITCH...
Nepaminėjau, kad dirbu striptizo klube, tai jau numanot koks mano darbas. Man nesvarbu ką galvoja kiti, svarbu man gerai, geri pinigai, bei gerai praleistas laikas.
Esu gan jauna, 18 metų. Jūs turbūt dabar galvojat, kokia kūrwa gali dirbti tokį darbą ir tokia jauna?! Well, Mother Fucker, I don't give a fuck.
15 metų mane atidavė tėvas kažkokiam pašlemėkui į strip klubą, galvodamas, kad augu tokia pati kaip mano mama. Tada praradau nekaltybę, bet ačiū dievui su gražiu vaikinu kuris suprato mano padėtį ir darė tai švelniai.
Užsiminus apie mano "puikiąją mamyte"... Ji taip pat buvo Kalė. Na, tokia nebūčiau jei ne mano tėvelis... Ačiū tau tėtuk ir ilsėkis ramybėje...
Numečiau telefoną ant lovos ir dabar tipenu prie savo milžiniškos spintos. Už lango, penktadienio vakaras, bei laisva diena darbe. Kodėl gi neatšventus?
Užmetus žvilgsnį į kabantį laikrodį krūpteliu. 5 p.m... Supista penkta valanda! Kaip aš spėsiu?! Po velniais... Prakeikiu tą sušiktą gėjų!
Iš spintos išsitraukiau per kelius plėšytus džinsus ir baltus marškinėlius kurie, obviously, man per dideli, bet užtat atrodau karštai... Seniau kažkoks vaikinas netyčia paliko juos nes per greit išspyriau iš namų... You know me girl...
Beto nežadu klausyt tos kalės, dabar spalio pabaiga ir yra šaltoka. Atrodysiu kaip apsinešusi kekšė einanti miesto gatvėmis...
Apsirengusi ir susikišusi marškinius į kelnes, bei palikusi kelias atsegtas sagas viršuje, kad matytųsi krūtinė kuria nesiskundžiu, greit pasidariau makiažą.
Kaip Kalė aš keista. Mėgstu neryškų makiažą. Naudoju tik Nude spalvas ir nededu per daug highlighter'io ant savo tobulo veido. Tai padeda man greičiau prisivilioti vaikinus, nes su tokiu makiažu atrodau kaip nekalta mergaičiukė. O, dar turiu ir ta nekaltą žvilgsnį, jis tiesiog išvaro iš proto vaikinus kai jiems čiulpiu.
Baigusi nusišypsau. Daugiausiai laiko prireikė makiažui, žinoma. Apsisukau per 30 min... Wou, rekordas.
Didžiuodamasi savimi apsimoviau patogius juodus aukštakulnius ir išėjau iš namų. Užrakinusi juos sėdau ant motociklo, užkūriau ir pradėjau važiuoti link Conor. Už 10 minučių jau buvau vietoje.
Nulipusi nuo motociklo manęs jau laukė Conor, visas spindintis nuo highlighter'io, kaip viasada.
-BITCH!!! Oh my god! You look good!- sušukau Conor'ui. Jis vilkėjo juodus aptemptus dinsus ir rožinius, pritaikytus prie plaukų, marškinius.
-Pf... Pasižiūrėk į save, tobula skulptūra blyn!- taip pat sušukęs pribėgo ir suspaudė mane savo glėbyje.
Conor visada man padeda, jis man kaip brolis. Mes susipažinome tame strip klube kur mane paliko tėvas. Jis darė merginoms makiažą. Conor'as vienintelis galima sakyti padėjo man. Jis buvo ramstis, atstojo man brolį, nes visada užstodavo mane. Jis padėjo man pritapti, nes pabėgti iš ten buvo neįmanoma... Na bet gana apie tai. Svarbiausia, kad dabar aš laiminga.
Keistai skamba ar ne? Mano vaikystė buvo sušikta, mane paliko tėvas, turėjau šokti, čiulpti ir duoti kažkokiems debilams. Ir dabar esu tikra Kalė, bet gyvenimas vis tiek yra nuostabus.
Ten aš išmokau džiaugtis geromis akimirkomis ir vertinti tai ką turiu. O turiu aš viską ko noriu. Tai kodėl gi nesidžiaugti?
Atsitraukę vienas nuo kito, nuėjome į Conor namus. Nubėgusi į virtuvę atsigeriau vandens nes buvau labai ištroškusi.
-Kale, ateini čia arba partempsiu už plaukų!- suklykė Conor. Pavarčiusi akis nuėjau prie durų.
-Neklyk, girdžiu,- pavarčiusi akis pasakiau jam ir abu kikendami įšėjome iš jo namų.
Sėdome į mašina, Audi R8, ir nurūkome link klubo...

R U Mine? ©Where stories live. Discover now