4. O noapte de neuitat

422 27 3
                                    

Abea la sfârșitul filmului Em și Sorin realizează că noi am plecat.

Em:-Ohh! nu pot să cred că ne-au lăsat singuri.

Sorin:-Poate e mai bine așa! îi spuse cu un zâmbet liniștitor.

Em:-Ce....? Cum poți spune că e mai bine?

Sorin:-Așa ne putem cunoaște mai bine. Em nu îi spuse nimic începând să se înrosească. Vino cu mine sa îți arăt ceva.

Em:-D-da! spuse balbaindu-se.
***
Între timp Căle și Juno au plecat cu fetele într-un club, iar eu și Urs ne-am întors la apartamentul lor. Am mers în camera lui Urs care se plimba de colo-colo foarte furios.

Clary:-Urs calmează-te! De ce iești așa?

Urs:-De ce sunt ....cum....așa cum Clary? Tu nu ai văzut cum se uitau toți.....toți fraieri ăia la tine?

Clary:-Da....dar...

Urs:-Dar? Clary tu nu înțelegi că eu nu mai suport să-i văd pe toți proști ăia dezbrăcându-te din priviri fără....fără să fac ceva.

Clary:-Urs...eu...- încerc să îmi pun mâna pe umărul lui, dar acesta mă respinge și continuă sa vorbească.

Urs:-Nu Clary! Nu înțelegi cum ar încerca să te atingă pentru că iești atât.....atât de frumoasă. Nu suport faptul că nu te pot săruta, să te pot atinge când vreau. Nu pot.....nu pot suporta faptul că suntem doar prieteni. Clary eu....eu te iubesc...te iubesc mai mult decât orice.

Clary:-Urs și eu TE IUBESC!..... Te-am... te-am iubit din prima clipă în care te-am văzut.

Ne-am uitat unul în ochii celuilalt, furia din ochii săi părea să dipară. Încet, încet încep să simt buzele lui lipindu-se de ale mele. Buzele sale erau ca două petale de trandafir, nu mi-aș fi dorit ca asta să se termine.

Clary:-Mmm.....Urs?

Urs:-Mda! spuse încercand sa nu îsi mai desprinda buzele de ale mele.

Clary:-Merg să iau ceva din mașină mă întorc repede.

Urs:-Bine! si ma mai saruta o data inainte de a pleca.

Îmi i-au hainele din masina si merg în camera lui Urs. Cand ma întorc acesta era in baie ,, probabil face un duș" gandeam eu. Asa ca m-am dus la cealalta baie, am facut un dus rapid si am început sa ma îmbrac. Mi-am luat o cămasa alba putin transparenta si o pereche de pantaloni scurti gri.

Cand m-am întors în camera lui Urs acesta era întins în pat, stingând televizorul în clipa în care m-a văzut. Mă intind langa el pe pat, acesta urmarindu-mi fiecare miscare.

Vine deasupra mea si incepe sa ma sarute pe umar, pe gat, unde ma musca ca semn ca sunt a lui, pe obraz, pana la ureche și îmi sopteste:
-Esti foarte frumoasa Clary......acum esti a mea si nimeni nu te mai poate atinge.

La aceste cuvinte mi se taie respiratia, iar el începe sa imi dea jos camasa si pantaloni, astfel ramanand in lenjerie. În timp ce el ma saruta, eu imi plimb degetele pe spatele lui gol. Îmi infig unghile in el si incep sa il zgari ca semn ca si tu esti al meu.
Eu încep sa ii desfac nasturi de la pantaloni si dintr-o mișcare acesta isi da jos pantaloni ramanand amandoi în lenjerie. Urs își strecuara mana pe sub mine incercand sa imi desfaca sutienul, deodata se aude un zgomot. Probabil erau baieti, ne imbracam si ne ducem la ei.
***
Sorin&Emma
Din perspectiva Emmei

Nu stiam unde voia sa ma duca, dar mie nu imi pasa. Fiecare clipa petrecuta cu el ma facea sa uit de toti cei din jurul meu, chiar si de parinti mei carora uitasem sa le spun unde am plecat. Tot ce conta pentru mine in acest moment este Sorin. El coboara din masina si imi deschide usa.

Sorin:-Inchide-ti ochii!😊

Imi inchid ochii, iar Sorin ma tine de umar inpingandu-ma usor inainte. Acesta ma intoarce cu spatele la el si se indeparteaza di mine. Incerc sa trag cu ochiul....

Sorin:-Hey! Nu trage cu ochiul nu sunt gata.

Imi inchid ochiul si ma intrebam: Oare ce vrea sa spuna ca nu e gata? Ma intreb unde ne-a adus Sorin, cand am ajuns nu am apucat sa vad cine stie ce, deoarece este intuneric. Sorin m-a luat de umar si m-a intors cu fata spre el si mă mai impinge 5 pasi in fata. Deodata Sorin pleca de langa mine si se aude o muzica de vioara.

Sorin:-Acum poti deschide ochii!

Imi deschid ochii si il vad pe Sorin cu un buchet de orhidee in mana, langa o masa rotunda cu doua scaune. Pe masa se aflau doua farfuri si trei lumanari. Au inceput sa imi dea lacrimile cand Sorin mi-a dat orhideele. M-am asezat, iar el mi-a turnat sampanie în pahar.

Sorin:-Vin imediat....sa nu pleci nicaieri!

Em:-Unde as putea sa plec!!? ii spun continuand sa zambesc, la fel si el.

O Aventura SHOTUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum