Capitolul 1.

931 24 0
                                    

Capitolu 1.

"Anne, grabeste.te ca iar intarziem!!" , am auzit.o pe mama urland de jos . Inca nu sunt gata, mai am sa ma dau cu ruj si parfum , trebuie sa arat bine doar mergem la petrecerea lui Jake . Jake este un prieten bun de familie al parintilor dar nu el ma intereseaza ci fiul lui , Albert.

"Annee!" striga inca odata mama.

"Gata cobor!"

Imi iau geanta de pe pat si ma duc jos .Mama statea sprijinita de usa si batea usor din picior , probabil era tata care e mai rau ca mine , ii i-a cam o ora sa se imbrace.Spre norocul nostru , il vad pe tata ca vine din bucatarie , mirosea a fum intr-un hal , tata fumeaza de aproape 10 ani si mereu ii zic sa se opreasca dar asta o folosesc ca pe o scuza ca sa nu se gandeasca ca si eu fumez.

"Insfarsit" a zis mama pe un ton apasator."

Eu sunt singura care are mereu cheile la ea, cred ca daca nu inchideam eu usa parintii nici nu se oboseau sa se gandeasca ca poate intra cineva oricand la noi in casa. Mergeam spre masina tatei se pare ca asa s-a decis sa mergem cu Audi A6 , iubesc masina tatei mereu cand ma urc in ea simt mirosul acela de curat , tipic tatei , cred ca isi spala masina cel putin o data pe saptamana.

Si am pornit. Bineinteles a pornit si radioul cu melodiile tatei. Jaz jaz jaz jaz,ma mir cum de nu adoarme la volan. Era asa de intuneric iar casa lui Jake era undeva printr-o zona montana . Era foarte frumos acolo in perioada asta cand ninge. Tata vorbea cu mama despre diferite chestii , servici, bani, eu, scoala.

Ma prefaceam ca nu aud asa ca ma uitam pe geam, ningea asa de frumos. Cu toate ca era intuneric se vedea totul alb.

"AI GRIJA!!" a urlat mama.

***

M-am trezit intr-o camera frumos aranjata , curata , cu o perfuzie in mana. Stai ,ce? sunt la spital , de ce? cum? . Am vazut o asistenta in dreapta mea , nota ceva.

"Ce s-a intamplat ?" o intreb.

"Buna dimineata , domnisoara Hastings , cum va simtiti?"

"Picioru ma cam doare. Puteti sa imi spuneti ce s-a intamplat?"

"A fost un accident, va puteti ridica?" ma intrebat de parca nu trebuia sa stiu cum s-a petrecut accidentu, vreau sa stiu ce s-a intamplat . Mama, tata!

"Vreau sa imi vad parintii!" o anunt pe un ton calm.

Asistenta pleaca capu in jos si iese usor din camera, ciudat.O vad pe geam ca vorbeste cu un fel de politist ,adica asa cred ca era. Il vad ca se indrapta spre camera in care sunt, oare s-a produs accidentu din cauza mea?.

"Anne Hastings, pot sa iti spun Anne?"

"Da"

"Detectiv Mash ma numesc, banuiesc ca stiti ca s-a produs un accident de masina, deaceea sunteti aici"

"MI-a zis asistenta, puteti va rog sa imi chemati parintii?" erau destul de stresata aveam nevoie de mama, oare de ce nimeni nu intelege ca vreau sa imi vad parintii , da am peste 18 ani de aproape 4 luni dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa imi vad parintii.

"Domnisoara Hastings, parintii dumneavoastra...." Ce? de ce nu zice odata , si parca zicea ca imi zice Anne , e foarte ciudat. "....nu au facut fata accidentului, masina a sarit de pe sosea si s.a izbit de un pom ,impactul a fo......" El vorbea dar eu nu am mai ascultat de la partea cu nu au facut fata , AU MURIT , nu , nu se poate ,simteam cum inima mi se rupe in doua si intr-o secunda am izbuncnit in plans.

"Nu se poate" am zis printre cele o suta de lacrimi care tot veneau fara oprire.

***

"Nikolas&Jennifer Hastings"

Am stat in fata mormantului 2 ore si ma tot uitam la numele astea, nu imi venea sa cred, erau chiar parintii mei. Am pus ultimele flori si am plecat, cu greu dar am plecat.

**

Peste un an

**

" Anne , luam si cutiile astea?"

"Da"

Ma mut , nu pot sa cred ca fac asta dar vreau sa ma duc sa invat in Londra este tot ce si-a dorit mama, asa ca asta fac .

Nu se poate,iar l-am vazut, ce tot vrea, e acest tip pe care tot il vad de cand au murit parintii mei, ce tot o cauta ,doamne ce bine ca ma mut si scap de el, este enervant. Cred ca il cheama Harry sau ceva de genu , asa am auzit de la vecini. Oricum nu mi se pare un tip ok , ultima oara cand l-am vazut era plin de sange pe maini, ma speriat rau de tot, cine stie ce a facut. Off scoate-ti asta din cap Anne gata.

Ultima cutie , gata. Masinile au plecat spre aeroport, cum o sa fac si eu in 10 min, trebuie sa comand taxi mai intai.

Cand dau sa am intorc o mana calda si moale ma prinde si ma trage inspre ea , am simtit un fior cum trece prin corpul meu cand m-am simtit prinsa in bratele cuiva . Ma uit in sus si intalnesc niste ochii verzi arzatori si un zambet asa de atragator .

"Te muti?" a soptit calm

Am dat din cap. Intr-o fractiune de secunda am simtit cum buzele lui se lipesc de ale mele, trebuie sa ma opun dar senzatia este asa de placuta incat am decis sa ii fac jocul. Cand buzele lui s-au departat de ale mele mi-a zis

"Harry, Harry Styles"

dupa mi-a dat drumul si a inceput sa mearga usor pe poteca departandu-se de mine , era asa de atragator dar stai Harry cand am auzit am incremenit sa fie acel Harry care ma tot urmareste, acel Harry plin de sange pe maini. Trebuie sa plec cat mai repede!

The Unknown *Romana*Where stories live. Discover now