Yeşil Gözlü Limonatalı Çocuk

56 3 3
                                    

06.30 saatte vardık. Yazlığa doğru ilerliyorduk tabi ben o sırada snap atmaktaydım. Valizleri çıkartıp herkes odasına yerleşti ben 2. kattaydım. Bir süre odada eşyalarımın yerini düzenledim sonra da plaj çantamı hazırlayıp Gizem'in odasına gittim. O da 2.kattaydı. Gittiğimde daha plaj çantasını hazırlıyordu. Aşağı inip öğle yemeğimizi yedik.(çünkü kahvaltıyı yolda gelirken yapmıştık). Plaja doğru yürümeye başladık,Gizem beni arkadaşlarının yanına götürdü. Hepsi iyilerdi ama sıkıcılardı. Bende Gizem'e
-Ben biraz dolaşıcağım az sonra gelirim yanınıza.
-Tamam geç kalma!
Hızlı adımlarla oradan uzaklaşıyordum sonra yavaşladım. Dışı bebek mavisi kenarlarında pembe çiçekleri olan bir cafe gördüm. Hemen ismine baktım "Deniz Cafe"bu çok güzeldi. İçine girdim ve oradaki güzel aksesuarlara hayran kalarak inceliyordum. Hızlı adımlarla bana doğru gelen bi çocuk vardı elinde de limonata olamaz!!!!!

O anlık sırılsıklam yerde yatıyordum. Çocuk bana hem çarpmış hemde beni çarpmıştı o yeşil gözleri beni benden aldı. Gözlerimi yarım açınca onu gördüm karşımda özür diliyordu bende tamamen kendime gelince
-Asıl ben özür dilerim.
-Tamam küçük kız gel senle biraz oturup konuşalım.

Bana küçük kız demişti ve sinirimi bozmuştu."kaç yaşındasın sen" dedim."19"dedi "ee benden iki yaş büyüksün bana küçük kız deme "dedim."tamam ya kızma ben seni buralarda yeni görüyorum "dedi. "Bende zaten yeniyim "dedim.
Aldım çantamı gittim biraz trip yapmalıydım. Sonra Gizemlerin yanına uğradım. Onlarda tam dağılacakmış eve gittik. Çok yorgundum uyuyacaktım ki kapı çaldı Gizem içeri girdi" anlat bakalım ne yaptın eğlendin mi? Burası çok eğlenceli umarım eğlenmişsindir" dedi. Tam anlattım yeşil gözlü çocuğu anlatıyordum kapı çat diye açıldı.

Yaz AşkımHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin