{Deel 2: Hoofdstuk 16}

752 67 16
                                    

P.o.v. Delia:

Met een paar verschroeide haarpunten en mijn haar die nog na rookt, loop ik het gebouw in. Ik loop richting de regelkamer en kijk Zack boos aan, die onschuldig naar mijn haar kijkt. 'Nieuw kapsel?' 'Niet grapig' sis ik en loop op hem af. 'Het was de rode knop, of niet?' sis ik, waardoor hij knikt. 'Ik moest hem proberen' grinnikt hij. 'Leuk' antwoord ik en haal een hand door mijn haar, als ik dat nog haar kan en mag noemen. 'Weetje hoe lang dit gaat duren voor mijn haar weer normaal is?' vraag ik en trek een wenkbrauw op. 'Ach blondie, doe niet zo moeilijk, na vandaag zoeken we wel een goede kapper op'.

'Delia, ga naar buiten, doe niet zo moeilijk' zucht Zack, die me voor de zoveelste keer uit de kamer probeert te krijgen. 'Jij denkt dat mijn kapsel zeker niet meer erger kan dan dit, of wel? Ik heb nieuws voor je: DAT KAN WEL, DUS KAPPEN MET ME UIT DE KAMER DUWEN' zeg ik, voor ik voor de zoveelste keer probeer de kamer in te komen. 'DOE NIET ZO MOEILIJK, GA' schreeuwt Zack, door de gesloten deur. 'DACHT HET NIET' gil ik.

En daar sta ik dan, voor het krachtveld, die een laser op mij gericht heeft. Ik draai me om naar de camera en kijk en duivels in. 'Als jij waagt, om met dat ding te schieten, hang je aan het plafon' sis ik, niet wachtend op een reactie, want die krijg ik toch niet. Ik draai me weer om en zie dat het ding begint te schieten. 'ZACK!' gil ik. 'NIET OP DIE PAARSE KNOP, BEN JE GEK?' schreeuw ik, maar het ding schiet gewoon gezellig verder. Ik ren door de deur naar binnen, naar Zack, die met tranen in zijn ogen op de grond ligt te lachen.

Ik loop kwaad naar hem toe en ga op de stoel zitten. Ik kijk naar alle knoppen en stop bij een gele met een tekentje erop: ±. Geen idee waarvoor het staat, maar ik probeer hem maar. Ik druk erop en loop naar buiten. Nu nog kijken of het heeft gewerkt. Ik loop richting het krachtveld en krijg een keiharde stroomstoot tegen me aan.

Met een gepijnigd gezicht loop ik terug, en zie Zack nog steeds op de grond rollen. 'Zeg kleuter, helpen mag, schaam je er niet voor'

The Vampire with blue eyes.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu