2. část

167 7 4
                                    

         *Z POHLEDU NOEMI*
Jak jsem se tak procházela po tom parku, přemýšlela jsem nad tím vším. Proč jsem vůbec spadla pod Maria, proč v tom ještě pokračuju. To všechno má svůj začátek. U mě to začalo před dvěma rokama, náhodně jsem šla kolem toho clubu, ani nevim proč ale šla jsem tam. Prvně jsem tam spatřila štíhlou černovlásku, jmenuje se Marry. Pracuje tu už 5 let. Za tu dobu už má spoustu zkušeností se všema těma chlapama co přijdou. A že se dostaví i sem tam nějakej idiot, proto ji děsně obdivuju. Pamatuju si můj začátek. Asi nějak takhle to bylo..vešla jsem dovnitř a všimla si té černovlásky u baru ,,Hej, kotě, pojď sem." ozval se nějakej chlápek od sedačky vedle pódia, řekla bych, že to byl host co prostě čekal na svoji odměnu. ,,Jdi do prdele Edwarde." promluvila černovláska a popošla ke mně. Až pak jsem si všimla co má na sobě. Černé podvazky s punčocháčema a boty na podpadku. Její vršek tvořila černá kožená podprsenka s velkým výstřihem a musím uznat, že prsa měla dobrý. ,,Ahoj zlatíčko, co tě sem přivádí, snad si nejdeš pro službičku." ušklíbla se a kousla do rtu. Nad tím jsem se musela zasmát a zakroutit hlavou, jednoduše jsem pokrčila rameny a dál ji sledovala. ,,Jsem Marry, dělám tu. Ty asi nejsi moc komunikativní člověk co?" zasmála se a dotáhla mě k barovým židlím na které jsme si i sedly a nalila mi nějaký drink. ,,Já jsem Noemi. Hledám práci a je mi jedno jakou." nejistě jsem na ni koukla a kousla se nervozitou do rtu. ,,No páni, jsi celkem odvážná...ale pokud tu chceš dělat. Tyhle hadry půjdou dolů." ukázala na moje jeany s trikem na kterým byl potisk "New York" a ušklíbla se. ,,Jo..to by asi mělo jít dolů no." zasmála jsem se. A tak to nějak začalo. Začla jsem tu pracovat asi týden po seznámení s Marry. Mario je celkem fajn chlápek, tenhle club vede docela dobře. Je nás tu celkem 6 holek, ale s Marry vycházím nejlíp. Jsme nejlepší kamarádky, a když se mi nějakej chlap nezdá tak to veme za mě. Je celkem odvážná a nádherná, ale prý vztah je podle ní jen ztráta času a peněz. Začala tu pracovat po 3 ročním vztahu, on ji celou tu dobu podváděl. Od tý doby je tu. Většinou tu každou novou zaučuje, každý z nás pomůže. Marry mě naučila jedno, a to je se nezamilovat a tvrdě šukat.
Zakroutila jsem nad tím vším hlavou a posadila se na lavičku. Najednou kolem šel on. Nemohla jsem z něj odtrhnout pohled. Byl tak..zvláštní. Nikdy jsem ho tu neviděla. Celej potetovaje a ty vousy. Měla jsem chuť ho tu někde fiknout. Kurva. Při těch myšlenkách jsem uplně zvlhla. Noemi. Nech toho. Asi bych měla jít domů. Tohle se nesmí stát. Proto jsem se zvedla a domů odešla.
       *Z POHLEDU TOMMYHO*
Dal jsem si pořádně zabrat, dvě hodiny pořádný makačky. Znáte ten pocit, když vašim tělem koluje ten pocit slasti? Jo, tohle mám při posilování. Začnu chodit zase pravidelně každej den. Potřebuju nabrat na rukou a břichu. Jen přece po měsíční pauze jsem uplně mimo. Vyšel jsem ze zvyku a ležení s jídlem tomu moc neprospěje.
Setřel jsem si pot a s čistým ručníkem jsem přešel do sprch. Ze skříňky jsem si vytáh svoje starý triko s teplákama a oblík si je. Vlasy jsem opět hodil do drdolu a vyšel ven. Zapálil jsem cigáro a spokojeně šel parkem. Nemohl jsem si nevšimnout tý blondýnky na lavičce. Při pohledu na ní se mi málem postavil a tak jsem radši zrychlil krok a popadl mobil. Ano  vytočim jsem to jméno. ,,Čau Wendy, já jen jestli bys nepřišla, docela by se mi to šiklo. Dík." típnul jsem a šel domů. Tak nějak jsem ani nemusel dlouho čekat a už zvonila. Jen co jsem ji otevřel se mi vrhla okolo krku. ,,Taky tě rád vidim." zasmál jsem se a zatáhnul ji nahoru do ložnice. Nemusel jsem nic dělat a oba jsme byly nazí ,,Zapoj pusinku, tak jak to umíš." usmál jsem se na ni a prohrábnul vlasy. Ona se jen ušklíbla a polibky mi pustovala po hrudi postupně až k penisu. Skousl jsem si ret a pozoroval ji u toho, byla děsně roztomilá, vždycky u toho mám chuť ji vyjebat duši z těla. Z těch myšlenek mě vytrhla, když ho chytla do ruky a jazykem přejela po jeho špičce a lehce nasála. Musel jsem potichu vydechnout, protože ta její pusa je kurva dokonalá. Plivla na něj a pomalu si ho strčila do úst, stáhla k sobě ústa aby byla co nejvíc rty natisknutá na něm. Musel jsem ji pohladit po vlasech a znovu si skousnout ret.
         *Z POHLEDU WENDY*
,,Čau Wendy, já jen jestli bys nepřišla, docela by se mi to šiklo. Dík." ozvalo se mi v mobilu a dřív než jsem stačila něco říct, tak to típnul. Byla jsem zrovna poblíž tak jsem na nic nečekala. Asi do patnácti minut jsem mu zaklepala na dveře a čekala než mi otevře. Když už konečně otevřel tak jsem se mu hodila okolo krku. ,,Taky tě rád vidím." slyšela jsem mezi smíchem. Zavedl nás nahoru a cestou jsme se vysvlíkli, lehl si na postel a já k němu. ,,Zapoj pusinku tak jak to umíš." usmál se a prohrábl mi vlasy. Ten jeho nadrženej úsměv. Je dokonalej. Začala jsem ho líbat po celým těle až k penisu, vzala jsem ho do ruky a koukla na něj. Bylo poznat jak se nemůže dočkat a tak jsem ho jazykem po špičce kolem dokola olízla. Plivla jsem mu na něj a pomalu si ho strčila do pusy. Přivřela jsem oči a poznala jak se mu to líbí a proto jsem se kolem něj víc stáhla, v tu chvíli mi zapletl prsty do vlasů a zasténal. Hlavou jsem začla pohybovat nahoru a dolů tak jak to on miluje. Pravou rukou jsem si začala pomáhat a zastrčila si ho až do krku. ,,Kurva, ohh Wendy!" zasténal slastí a zatáhl mě za vlasy. Zrychlila jsem pohyby rukou a vytáhla si ho z úst. Znovu jsem mu na něj plivla a začala sát špičku. Druhou rukou jsem mu začala masírovat koule, potom jsem je začala nasávat a bylo poznat jak se může zbláznit. Vzdychal hrozně nádherně. Začala jsem mu ho znovu kouřit a stále si hrála s jeho varlaty. Asi po pár dalších minutách jsem ucítila jak mi vzal pusu a čekal až ji otevřu. Otevřela jsem ji a cítila jak mi něco teče do pusy. Byl to on. To jak chutná je něco dokonalýho. Všechno jsem to spolykala a blaženě se usmála.
     *Z POHLEDU TOMMYHO*
Když už jsem cítil, že budu tak jsem ji čapnul za hlavu a vystříkal se jí do pusy. Všechno hltala jak kdyby nejedla týden. Vytáhnul jsem si gumu a nasadil, přetočil jsem ji na všechny čtyry a na tvrdo jsem ji ho tam zasunul ,,Kurva. Tommy. Doprdele." zasténala a celá se prohnula jako kočka. Plesknul jsem ji po prdeli a začal přirážet. Chytnul jsem si ji za tu prdelku a začal si ji proti sobě přirážet. ,,Ohh daddy..dej mi pořádně. Omrdej svoji holčičku. No tak, daddy!!" zasténala slastí a zadkem přirazila oproti mně. To mě vyhecovalo natolik abych přitvrdil a znovu ji pořádně plesknul po tom dokonalym zadku. ,,Ohh daddy!!! Ano!!" pořád tak vzdychala, musel jsem vzdychat taky, protože jsem ho do ní vrážel až po kořen a že ona je vážně úzká. ,,Kurva!! Miluju tě mrdat!!" zasténal jsem slastí a znovu ji plesknul. Chudinka už měla zadek uplně rudej. Ještě chvilku jsem ji takhle tvrdě jebal než jsem se znovu udělal. Musel jsem oddychovat a vstřebat tu slast. Plnej kondom jsem vyhodil a lehnul si zpátky. ,,To bylo nádherný.." slyšel jsem a pak už jen vyčerpaně a spokojeně usnul.

-Wow, 1291 slov, to je lepší ne?:P
Všichni uháněli na pokračování a tak je tu, snad se aspoň trochu líbí. Hrozně děkuju za čtení, jste zlatí❤
Příběh chci věnovat BonnJull k narozeninám. Všechno nejlepší❤

Nepříjemná zápletka//CzWhere stories live. Discover now