1. část

125 7 0
                                    

Středa, den kdy mám tak nějak volno. Volno od toho "kumbálu". Pracuju už asi skoro 2 roky u Maria v clubu. Je to něco jako strip bar. Vlastně je to strip bar, jen je o něco menší, ale nadrženej pracháč se taky dostavý. Možná byste to neřekli ale je to tak..chodí mi sem jeden klient, jmenuje se Daniel, je ženatý, ženu má na služebce ve Švédsku a tak si přijde. Prý údajně nemůže odolat těm mým dokonale modrým očím a dokonalé pusince. A co, že je ženatej? Kdybysme se tu na to ohlíželi tak nemáme za co platit pronájem. Konec žvatlání o mně, dnešek bych si mohla užít a nepotkat žádnýho slizouna z clubu.

Ráno jsem se vyhrabala z postele, vzala čisté oblečení a přešla do koupelny, kde jsem ze sebe shodila oblečení a zalezla pod horkou sprchu. Do dlaní jsem nabrala vodu a umyla si ní obličej, mýdlem jsem si začala mydlit tělo. Hezky od krku postupně přes prsa a břicho. Všechno jsem ze sebe spláchla a vylezla ven. Omotala jsem si kolem sebe modrý ručník a přešla k zrcadlu, kde jsem si vyčistila zuby a ustrojila. Ze spodního šuplíku jsem si vytáhla líčení a začla se malovat až jsem nějak vypadala. Byla jsem se svým vzhledem spokojená. Pozom jsem seběhla do kuchyně a namazala si chléb s rajčaty. Když jsem vše snědla tak jsem přešla k botníku a obula si nové černé AirMaxi a koženou bundu ani ne tak moc teplou. Venku je docela hezky a tak si chci udělat výlet po parku. Vyšla jsem tedy ven a zamkla. Miluju tu vůni čerstvého vzduchu, je to něco jinýho než cítit pach zadýchanýho vzduchu v pokoji. Ale já jsem s tou prací naprosto spokojená.

       *Z POHLEDU TOMMYHO*
Ráno jsem se vyhrabal z postele po docela dost velký kalbě, zas mě bolí hlava. Kurva. Naštěstí už tu neležela ta děvka Wendy, jde po mně už asi 3 roky, ale v posteli je celkem dobrá, proto ji nechci poslat do háje. Jen přece, když mám chuť tak ona kdykoliv přijde. Proto jsem se dopotácel do koupelny a dal si rychlou sprchu. Oblíknul jsem si tepláky s trikem a sešel se najíst. Nevim co dneska budu dělat, možná bych mohl napsat Nathanoj a někam vyrazit, jsme celkem dobří kamarádi už celkem dlouho tak ještě uvidim. Slezl jsem z gauče a nazul si boty, sebral klíče s mobilem a vyrazil ven. Možná bych si mohl zajít do posilovny, dlouho jsem tam nebyl no uvidim. Šel jsem okolo toho clubu, říká se, že tam jsou ty nejlepší kurvy ale nikdy jsem tam nebyl, možná bych někdy mohl. Moje péro po blahu touží neustále. Zatřepal jsem nad tím hlavou a šel dál, nakonec jsem zašel do posilovny a zaplatil si dvě hodiny. Chci zase začít makat, teď jsem na to uplně kašlal a to pěknou dobu. Což je na nic, protože už jsem měl celkem fyzičku a teď mám leda tak prd a velký nic. No uvidíme, zatím tomu dám dvě hodiny.

-Zdravíčko, doufám, že se vám příběh alespoň trochu zalíbí.
Budu ráda, když napíšete co si o tom myslíte a jaký by podle vás mělo být pokračovaní, třeba si vyberu:P předem děkuji za čtení a votes

Nepříjemná zápletka//Czحيث تعيش القصص. اكتشف الآن