kapittel 2

44 2 0
                                    

Jimin's P.O.V

Jeg våknet opp av at sola kom inn gjennom vinduet. "Jeg så vedsiden av meg på Rocky som var så fredfull. Jeg hørte at mobilen til Rocky begynte å ringe. Så jeg fortet meg og la meg igjen.

Rocky's P.O.V

Jeg våknet av at mobilen min begynte å ringe. Jeg fortet meg og tok opp mobilen så jeg ikke skulle vekke Jimin.

(R- Rocky & J-JinJin)

R- Annyeong
J- Hvor er du!
R- Jeg er hos Jimin... sorry jeg glemte å ringe!
J- har du sover at Jimin!
R- ja

Jeg så på Jimin og strøk henne over håret. Hun er så fantastisk.
J- Hva har du gjort!
R- Ingenting! Husk at hun er min bestevenn!
J- sikker på at ordet er bestevenn?
R- Kansje kjæreste da. Hør jeg liker henne så sykt mye!
J- jeg vet. Jeg ser det nær dere er sammen. Men du sa hun ja?
R- ja det sa hu.
J- Bra! For vi drar fra oss nå!
R- åja! Annyeong!

Jeg la fra meg Mobilen og så på Jimin. "Hvem var det?" Spurte hun trøtt. "Det var JinJin" "åja!" Jimin så på meg og smilte. Jeg så ned på henne før jeg kysset henne på munnen. Jeg lot hendene mine skli nedover så jeg dro henne inntil meg. "Oppa" se Jimin stille og gikk ut av kysset. "Kom!" Sa Jimin og hoppet ut av senga og fant noen bagger.

Eunwoo's P.O.V

"Oppa? Oppa finn meg!" Sa en stemme. Jeg så meg rund men så ingenting. Alt rundt meg var svart. "Oppa se bak deg" sa stemmen. Jeg snudde meg men så ingenting. "Hvem er dette?" Spurte jeg redd. Plutselig begynte noen å le. "Oppa husker du meg ikke?". "Hvem er det!" Sa jeg og løp etter latteren. "Du sårer meg! Du husker meg virkelig ikke oppa!" Sa stemmen trist. "Du får se den dagen vi møtes igjen Oppa!" Skrek stemmen.

"EUNWOO!" Jeg våknet opp og så Sanha stå over meg. Jeg satt meg fort opp i senga og så rundt meg. "Går det bra?" Spurte Moonbin. "Ja. Var bare et mareritt." Sa jeg og smilte. "Kom du. vi er fremme." Sa JinJin og gikk ut av bilen. Hvem er den jenta!? Jeg og guttene gikk opp til Jimin sin dør. "Jimin få nøklene tilbake!" "Bare hvis jeg får mobilen!" "Jeg skal ha nøklene først!" "Det kan du bare glemme!" "Skal vi vedde!" "Bring it on!". Jeg og gutta så på hverandre før Moonbin banket på døra. Med en gang det banket på ble alt stille. "Hvem er det?" Ropte Jimin. "Meg, Eunwoo, MJ, Sanha og JinJin." Ropte jeg inn døra. "Å da så.... kom inn!"

Jimin's P.O.V

"Å da så....Kom inn!" Ropte jeg og tok mobilen min fra Rocky. "EY nøklene mine!" Jeg sa ingenting. Jeg bare kastet nøklene bak meg. Inn døra kom gutta inn. "Rocky har du et slem mot jentene igjen?" Spurte MJ og så på det sinte ansiktet mitt. "Aniyo. Jagi!" Sa Rocky overrasket. "Ne Oppa!" Sa jeg og ga JinJin en klem. JinJin er som en bror for meg. "Går det bra med deg?" Spurte JinJin inni klemmen. "Aniyo. Oppa var slem!" Sa Jimin og gjemte hue mitt så Rocky var den eneste som så hva jeg gjorde. Jeg viste tungen til han. "EY! Jimin!" Ropte Rocky og gikk mot meg. "Aniyo!" Sa Sanha og sto foran meg og JinJin. "Dere vi må dra!" Sa MJ og tok bagasjen min å gikk til bilen dems. Jeg gikk ut av klemmen og fulgte etter dem. "vil du sitte med meg?" Spurte Rocky og fletta henda våre sammen. "Ja hvorfor ikke" sa jeg og smilte. Vi satt oss inn i bilen. Rocky plugga inn noen ørepropper og ga den ene til meg. Han satt på "I need you" av BTS.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 11, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

My Six Bestfriends ♡Where stories live. Discover now