kapittel 1

53 2 2
                                    

Jimin's P.O.V

"Flytt deg!" Ropte jeg og prøvde å dytte Eunwoo av fanget mitt. "NEI! Hva får jeg for det!" Sa Eunwoo og la mere press på meg. "Pell deg av meg!" Ropte jeg mens han satt på magen min. "Eunwoo!" Sa Rocky og dro Eunwoo opp av fanget mitt. "Takk oppa♡" sa jeg og satt meg opp helt. "Bare hyggelig søta" Sa Rocky og la hue sitt på fanget mitt. "Oppa hva gjør du?" Sa jeg og lo litt. "Slapper av. Har trent mye i dag på Breathless. Og du har så godt fang" Sa Rocky og så opp på meg. Vi hadde øyekontakt en god stund. Det var som om det bare var oss.

Rocky's P.O.V

Jeg og Jimin satt og hadde øyekontakt sykt lenge. Jeg har aldri sett for meg det at jeg og Jimin kom til å sitte som dette. Vi begge har kjent hverandre en god stund nå. Jeg merker at jeg er nermest henne! "Annyeong." Jeg og Jimin så på døra og inn kom JinJin. "Annyeong" sa jeg og Jimin i kor. Plutselig merket jeg noe i håret mitt. "Hva er der du driver med Jagiya" Sa jeg og så opp. "Driver med håret ditt Oppa! Ligg i ro!" Sa Jimin sint og strøk meg mer. "Du liker virkelig håret til Rocky du!" Sa Sanha og lo. "Kanskje!" Sa Jimin stille. Hvorfor er hun så søt! "SE HUN RØDMER!" Ropte MJ. "Nehei!" Jeg så opp på henne og smilte før jeg la en hånd på kinnet hennes. "Jeg synes det er søt jeg" sa jeg og strøk henne. Jimin så på meg og smilte.

JinJin's P.O.V

Jeg satt og så på Rocky og Jimin sitte sammen. Måten jeg så de se på hverandre fikk meg til å bli litt sint. Men jeg må ærlig å si at de fortjener det! Jeg ser hvordan de kommer sammen. Plutselig ringte mobilen til Jimin. "Annyeong" hvem kan det være? "Eomma! Okay!" Sa Jimin og la på. "Sorry! Jeg må dra...Annyeong" sa Jimin og reiste seg. "Serr!" Sa Rocky trist. "Ja oppa" "Annyeong" sa Rocky og dro henne inn i en stor klem. Jeg satt og så på de en god stund. "Er de ikke søte!" Sa Moonbin og lo. "Jo!" Sa MJ og smilte.

Jimin's P.O.V

"Hva med om jeg følger deg?" Hvisket Rocky i øret mitt. "Ne hvorfor ikke" sa jeg og smilte litt. "Kom så drar vi. Jeg liker inne tanken på å la deg gå ute alene her nå" sa Rocky og tok tak i hånda mi. "Dere jeg følger henne!" Sa Rocky og dro meg ut døra

Mens vi gikk nedover mot huset mitt stoppa Rocky og så ned på bakken. "Oppa hva er det?" Spurte jeg sjenert og gikk bort til han. "Vi skal på tour..." Sa han så stille som mulig. "Hæ når!" Sa jeg overrasket. "I morgen... og jeg lurte på om du ville ha vært med" sa Rocky og så meg inn i øya. "Ne!" Sa jeg og smilte. Rocky så på meg med det smilet. Før jeg merket noe kysset Rocky meg på munnen. Jeg vet ikke hvor lenge vi sto sånn. Men det føltes ut som om jeg var i himmelen. Mens vi sto og kysset merket jeg at Rocky flettet den ene hånda vår sammen. "Kom" sa Rocky og smilte som bare det.

Vi hadde akkurat kommet oss til huset mitt. "Jeg tror jeg må gå hjem nå" sa Rocky og smilte et trist smil. Jeg bare tok tak i Rocky sin hånd og dro han med meg inn. "Hva driver du med!" Jeg sa ingenting. Jeg bare dro han med meg helt til rommet mitt. "Jim..." "hysj! Eomma er ikke hjemme!" Sa jeg og dyttet han ned på senga mi.

Rocky's P.O.V

Jimin dyttet meg ned på senga si og satt seg oppå fanget mitt. Jeg var helt sjokkert! "Jimin" jeg merket at jeg ble hisset opp. "HYSJ!" Sa Jimin og kysset meg. Jeg kysset tilbake og la meg ned på ryggen. Jeg lot hendene mine skli nedover mot hofta. Jeg snudde oss rundt så jeg lå på toppen. Jeg flyttet kysset mitt bort til halsen. "Ah! Rocky" Hørte jeg Jimin stønne. Jeg dro av meg Genseren og tok tak i genseren hennes. "Rocky... jeg...." Jimin så ned. "Jeg forstår" sa jeg og kysset henne på munnen før jeg la dyna over oss. "Når drar vi i morgen?" "Ettermiddag" sa jeg og la henne inntil meg. "Natta Jagiya" "natta Oppa"

My Six Bestfriends ♡Where stories live. Discover now