31. Justin NU moare

282 29 14
                                    

Observ ca toata lumea e panicată de la aflarea vestii ca "Justin se pregateste sa moară ".
Se pare ca Justin a anunțat ca SE pregateste pentru înmormântare, nu sa moară. Dupa moartea lui Prince *sau cum se scrie* si a celuilalt fe anul trecut, Justin e foarte afectat. Din cauza asta Justin se pregateste, probabil stiind ce va fi in inimile noastre. Ca vom fi distrusi. A zis ca, vrea ca pe crucea sa de mormânt *stiti voi, chestia aia mare si înfricosătoare* sa fie pus un ecran pe care sa se desfasoare momente din viata lui si mai vrea o holograma 3D pentru a tine spectacole in locul sau. Stiu cat de prostesc suna dar asta isi doreste. In nici un caz Justin nu moare, nu curand. Asa ca calmati-va va rog. Nimeni nu moare.

Si am mai auzit una de dimineata, ca ar fi facut un accident. Sunt minciuni. Am intrat pe instagram si am zis dupa sa caut despre accidetul asta. Prima poza a fost asta

Deci de aici mi-am dat seama ca totul este in regula

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Deci de aici mi-am dat seama ca totul este in regula. Asa ca calmati-va.

Si am o rugăminte la voi... in caz ca Justin va păți ceva vreodată, sau in cel mai rau caz...va muri (pentru ca toți o facem intr-un final) nu începeți cu sinuciderile, ok? Nu cred ca lui Justin i-ar plăcea ca membrii familiei lui sa moară rand pe rand pentru el. E prostesc. Noi vom avea viața inainte copii, ne vom face o familie si cand vom avea copii le vom povesti ce in bun era, ca ne făcea sa zambim cand eram tristi. Ganditi-va la toate astea...merita sa trăim chiar daca idolul nostru e mort...

merita sa trăim chiar daca idolul nostru e mort

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Esti belieber daca...2Where stories live. Discover now