Şafak 709

81 3 1
                                    

Medya : Asiye

_______

Ayşenin sesiyle yatağumdan doğruldum . Kalkup cami açip Ayşe'ye bakacakken karşı evdeki Al'nin bana baktuğunu gördum sanki benum çikamami bekliyomuş gibiydi .

" Asiyee ! Kızlarla birlikta dereye yüzmeye gidiyoz hadi senda gel anandqn izun aldum . "

Ali'ye goz ucuyla bakarak Ayşe'ye "Tamam" dedim . Penceremi kapatup kirmizi çiçeklu elbisemi giydum ve dışari çiktum .
Kizlarla gıranda* buluşduk herzamanki yerumuz . Kizların hepsi birbirinden çılgındı o yüzden onlar için çok sıkıcı bi insanım . Hıh bananee .
Dereye geldik kızlar elbiselerini çıkarıp paçalı donlarıyla dereye daldular bende aynını yapıp peşlerinden girdim . Dünyada en sevmediğim şey su şakasıydı ve şuan bol bol onu yapıyolardi . onlardan biraz daha uzağa yuzdum . Bi anda bacağuma yılan sarduğunu hissettim doğduğumdan beri bu dereye gelirdik ama böyle bir şeyle karşilaşmamiştim . Tam bacağumdan almak için elimi uzatmıştım ki bi anda keskin bi acı hissetim . Aman Allah'um bu ne yılan bacağımı bırakıp gitti ama zehri en derinlerimde hissediyodum . Kızlar çığlık atmaya başladılar ben karşılık veremiyodum . Bi anda çalılarin arasundan uçarak suya daldı kızlar daha çok çığlık attılar ve sudan çıkmaya başladılar ama ben bacağimi hissetmiyodum bi anda biri beni kucağına aldı .
" Alii ! "
" Asiye iyimisin noldu yılanmı soktu senu "
" Bırak lan benu sapıık ! "
Bir anda gözlerum karardı ..

Uyandığumda Ayşe yatağın kenarında oturuyodu . Aklıma bacağum geldi kımıldattım yerindeydi şükürler olsunn .
" Asiye iyimisin canum "
" İyiyim ne zaman çıkıcaz "
" Ali doktorla konuşuyodu ben bi bakıyım . "
Yinemi yaa ben bu çocuktan kurtulamıycakmıyım . 5 dakika sonra filan kapı çaldı ve Ali içeri girdi başı yerdeydi.
" Gir deduğumu hatirlamıyarum "

Ali yine başunu kaldırmadan dışari çikip kapiyi çaldi . Gir dedim büyük bir coşmuyla . Yatağımın yanındaki sandalyeye oturdu .

" Yav senden kurtuluş yokmidur ? Niye yine peşimd.. "
" Asiye ben sana sevdalıyım biliyosun seni nasıl bırakıyım . "
" Ali yeter ikimizde biliyoruz bu iş asla olamıycak . bu saçma hayallerinden vazgeç ! "
" Sende beni seviyosun " derin bi sessizlik oluştu . Hadi inkar et Asiye ! Hadi kendini sevmediğine inandır ve onuda ikna et ! Beynimde yankilanan ses sinirimi bozmuş kalbimle beynim ortak olmuştu resmen hani bunlar hep ayrı düşerlerdi .
" Bu hiçbirşeyi değiştirmez . Ki öyle bi şeyde yok zaten . hadi eve götürün beni sikildim artik burdan . " Başımı cama doğru çevirdim çünkü gozlerim bana ihanet ediyodu . Akma lanet olası akmaa !

Ayşe odaya girdi gözlerim Ali'ye kaydı onunda gözleri kızarmıştı .
" Hadi doktor çikavilursunuz dedi . Bide deynek verdi . basamazmissin üstüne bi kaç gun . " Ayşe'nin söylediğiyle gözlerimi devirdim zaten dışarıyla alakam yoktu . Deynekleri alıp ayağa kalktım Ali 2 metre uzağımda duruyodu . Yavaş yavaş eve gittik . Annem beni girdiğinde uzunca bir bağriştan sonra " Gıız Asiyee bu ne hal yavrum haçen sen nerelerde geziyodun ne oldi gezımm " anamı es geçip odama çıktım ve her zamanki karamsarlığimla uyumaya çalıştım .

Bir Sevdaluk HikayesiTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon