5. Verraad

76 1 4
                                    

P.O.V Isa

"Wat doe ik? .. Ik kan beter vragen wat doe jij?, achter mijn rug om Met Luca chatten!" Ik lees de berichtjes, berichtjes van net, maar ook berichtjes van 2weken geleden.. Sophie wist dat ik met Luca was, ze wist dat ik zo blij met Luca was! Bijna 5 weken geleden zijn we nog een weekendje met alle vrienden en vriendinnen naar een vakantie huisje geweest, dat was zo leuk... Hadden Soph en Luca toen ook al? Vraag ik me ineens af.. "Fijne vriendin ben jij!" Roep ik en ik loop d'r kamer uit.

Ik lig op m'n bed en luister naar m'n Favo lied waneer ik mijn vader thuis hoor komen. Ik zet de muziek uit en ren naar beneden. Mijn vader is echt de allerbeste vader die ik kan wensen, ik kan alles met hem bespreken. "Pap... Luca ging vreemd..... Met Sophie, die Lul gaat gewoon met m'n beste vriendin! En die beste vriendin is gewoon een Bitch" m'n vader ziet blijkbaar dat ik tranen heb en geeft me een knuffel, zo fijn dat hij er altijd voor me is. Hij steunt me altijd, en ik zeg (bijna) alles tegen hem! M'n realatie met Luca had ik even geheim gehouden, maar later toch maar gezegd, hij had er toch ooit achter gekomen.. Zo goed kent hij me wel. M'n vader zegt, omdat m'n moeder bij een vriendin eet vanavond, dat hij wel Friet wil halen voor ons 2 en dat ik een film mag uit zoeken om te kijken, hij is ook wel De aller beste vader die ik me kan wensen!
Toen de film was afgelopen was m'n moeder net 5minuten thuis, ze pakte Cola voor mij, en Koffie voor m'n vader en haarzelf. Op Vrijdag is t altijd een relax avond voor ons 3. Nadat ik haar had verteld dat t uit is met Luca en wat Hij en Sophie achter mijn rug om deden hebben we met z'n 3tjes nog een Film gekeken, zo'n familie Komedie, Hilarisch!
'S avonds kon ik alleen maar denken aan dat het uit was en dat Sophie mijn vriend van mij heeft afgepakt! Ik kan me niet eens meer voorstellen dat we ooit beste vriendinnen waren! Zo erg vind ik het dus!

Oke, ik ga morgen vroeg op vakantie. Ik zal op vakantie verder schrijfen aan mijn boeken zodat als ik thuis ben ik weer lekker veel en snel kan uploaden!😊
DOEI DOEIII❤️
Wat vinden Julie eigenlijk van dit boek? X

•• oké ik heb gezegd dat ik door zou schrijven nu ik op vakantie ben, maar ik heb zo veel meer inspiratie voor een nieuw boek! HET WORD ZO LEUK! (Dat boek is er dus nog niet, ik zal het melden als ik het eerste hoofdstuk heb geplaatst haha)

Tiener MoederHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin