Sehun - Leave

980 49 5
                                    

Régen, valamikor még az általános iskolában, találkoztam Oh Sehunna. A legjobb barátom volt kiskorom óta. Mindig ott volt mellettem, mindig számíthattam rá.

Az egész az általános iskolában kezdődött. Új voltam ott.  A szünetben senki sem játszott velem. Egyedül voltam és csak kavicsokat rúgdostam a koszos járdáról be a fűbe. Épp ezt tettem, amikor egy cuki kisfiú meg nem jelent előttem.

"Akarsz játszani velem?" Kérdezte a pici fiú.

Még válaszolni se volt időm. A kisfiú megfogta a kezem és elvezetett a hintákhoz. Nagyon sokat beszélgettünk, mintha évek óta ismertük volna egymást. Pár évvel később sem változott semmi. Lassan mindketten megnyíltunk egymás előtt és szinte együtt nőttünk fel. De a szívemben kezdett valami kivirágozni Sehun iránt. Az évek alatt teljesen belehabarodtam. Igen, a gyerekkori legjobb barátomba. Titokban kellett tartanom, hiszen nem akartam, hogy ez megrontsa a barátságunkat. Aztán jött a középiskola.

Több lány kezdett beszélni Sehunnal. Csak úgy lebegtek körülötte, hisz nagyon jóképű fiú lett belőle, és mindig elvitték mellőlem. Ez millió darabra törte a szívem. Szinte soha nem lógtam vele együtt a közép suli alatt. Nem bírtam tovább. Amikor órák után a suli folyosóján sétáltam, olyat láttam amit soha nem kívántam volna. Sehunt megcsókolta egy lány. A szívem szinte megállt. Féltékenység, düh, szomorúság járta át az egész testem. Könnyek gördűltek le az arcomon. Kirohantam a suliból és eldobtam a képet, ami a kezemben volt. Az első közös képünk Sehunnal. Ahogy kicsit is sejtettem Sehun észrevett, felvette a képet és elkezdett követni. Nagyon gyorsan futottam, hogy nehogy megelőzzön.

"T/N Yaahh!!! Várj!" Hallottam, ahogy utánam kiabál.

Amikor meghallottam csak még jobban elkezdtem sírni. A látásom kezdett elhomályosodni a könnyektől. "VIGYÁZZ!!" Kiabálta, amikor észrevettem, hogy éppen az utca közepén futok. Ott álltam és nem mozdultam, amíg *BAM*. Kinyitottam a szemem és nem éreztem fájdalmat. Ezután a kezemen vért láttam. Lenéztem. Ott feküdt Ő. Az egyetlen igazi barátom és szerelmem. Ott feküdt tehetetlenül azon a hideg földön.

"SEHUN-AH" Sikítottam fel. Összerogytam mellette és olyan szorosan öleltem, ahogyan még soha ezelőtt.

"Sehun..kérlek kelj fel!"

"T/N...Szeretlek." Ez volt az utolsó mondata.

"Én is szeretlek Sehun." Suttogtam a fülébe.

*Évekkel később*

"Sehun oppa, nagyon hiányzol. Remélem tudod, hogy minden nap meglátogatlak. Oppa, te még mindig szeretsz? Mert én még mindig nagyon szeretlek. Senki se tudja elvenni tőled a szívem. Kérlek, vigyázz rám. Szeretlek. "Letettem a virágot a sírjára és mellé tettem a képet, amit azon a napon akartam odaadni neki.

Oh Sehun
1994.04.12. - 2016.08.01.
A mi szerettet gyerekünk, unokánk és barátunk.

♡EXO One Shots♡ |MAGYAR FORDÍTÁSOK|حيث تعيش القصص. اكتشف الآن