Hoofdstuk 5

186 14 8
                                    

Dikgedrukt = Katy
Schuin = Rayan

(Maak jezelf klaar voor een slecht geschreven hoofdstuk. I'm not actually proud of this one, if you ask me.)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nadat ik thuis ben aangekomen, voel ik mijn telefoon trillen. Ik pak hem uit mijn broekzak en kijk naar het scherm.

1 nieuw bericht van 04 157 487 56 (A/N dit telefoonnummer is opgemaakt!)

Dat zal Rayan wel zijn. Ik zie dat hij zijn naam nog niet heeft gekoppeld aan het nummer, dus doe ik dat eerst even voordat ik naar het bericht ga kijken. Wanneer ik klaar ben, open ik het bericht.

Hi

'Hoi' typ ik terug.

Wat zou je ervan vinden om een keer bij mij langs te komen gamen?

Lijkt me leuk! Wanneer?

Morgenmiddag om 13:00?

Sounds like a plan! Zie je dan!

Doei

Daag

Na onze korte conversatie, kijk ik op de klok. Het is al avond. Ik ga naar boven en pak mijn boeken voor school. Jep, dat moet ook nog gebeuren.

Na een avond vol leren ben ik kapot en plof op bed en val ik in een diepe slaap.

---------------------------------

Ik word wakker en rek me uit. Nou, ik heb lekker geslapen.

Ik kijk op de klok.

Het is 12:32.

HET IS FRICKING 12:32?!

Oh my god, ik kom te laat. Oke, ik doe sowieso nooit make-up op, soms alleen een beetje mascara en lipgloss, dus ik daar al een voordeel mee. Maar wat moet ik aandoen?!

Ik bekijk zo'n beetje elk kledingstuk wat ik in mijn kast heb. Ik kijk nogmaals op de klok.

12:53! Sh*t!!

Ik kies mijn zwart-witte jumpsuit uit, maar voordat ik hem aan doe, ga ik naar de badkamer. Ik kam mijn haren en spuit wat deo op. Ik kom weer terug naar mijn kamer en kleed me om en doe mijn schoenen aan. Daarna pak ik mijn laptop, koptelefoon en oplader die naast mijn computer ligt en op mijn bureau.

"Ik ben weg!" roep ik naar Anna wanneer ik langs haar kamer ren.

"Is goed!" hoor ik haar nog zeggen wanneer ik mijn weg maak naar de trap.

Vervolgens ren ik naar beneden, pak snel een broodje uit de kast en ren naar de garage met mijn laptop en alles in mijn hand. Ik zoek een tas in de garage waar ik alle apparatuur in kan doen en stop ze erin. Ik eet snel mijn broodje op. Dan doe ik de garagedeur open en op het moment dat ik wil gaan, bedenk ik me iets:

waar moet ik eigenlijk heen?

Ik zie dat ik mijn telefoon ben vergeten, dan ren ik terug naar boven, pak ik mijn telefoon en ren weer terug naar de garage. Ik ontgrendel mijn telefoon en ga snel naar het oude gesprek. Daarna typ ik:

Hoi, uhm, waar moet ik eigenlijk zijn?

Oh ja, je moet naar *insert address here*.

Oke, ik kom er zo aan!

Tot zo!

Wacht even.. Dat is in mijn straat?! Het zal toch niet? Jep, het huis waar Kacper in woont. Hoe kan ik zo dom zijn? Oke, Katy. Je moet boos op jezelf zijn, jij wist ook niet dat dit zou gebeuren. I guess you're right, Katy. Waarom praat ik eigenlijk tegen mezelf?!

Nu ik toch weet dat hij in mijn straat woont, zet ik mijn fiets terug en ga ik lopend. Ik loop de garage uit en doe de deur achter me dicht. Daarna begin ik met lopen.

Eenmaal aangekomen bij het Rayan's & Kacper's huis, kijk ik nog even op mijn telefoon.

13:04

Vier minuutjes te laat. Valt nog mee.

Ik bel aan en wacht voor iemand om de deur te openen.

Kacper doet open. Waarom moet hij nou weer open doen?! Nou ja...

"Hoi." zegt Kacper.

"Hoi, uhm, ik ben hier voor Rayan." zeg ik terwijl ik naar de grond kijk en soms een blik werp naar hem.

"Oh, ik zal hem even roepen." zegt hij en loopt de trap op.

Ik wacht en even later hoor ik iemand de trap aflopen.

"Oh, hoi Katy. Kom binnen!" zegt hij en ik loop naar binnen. De hal is erg groot en er staat ook niet zoveel erin. Hij is wel duidelijk groter dan die van mij.

"Volg mij maar." zegt hij tegen mij en loopt naar boven.

Ik loop hem achterna terwijl ik het huis van binnen bekijk. Hij doet een deur open die waarschijnlijk van zijn kamer is en ik loop naar binnen.

"Je kunt hier je spullen op leggen." zegt hij nadat hij een tafeltje uit de hoek van de kamer verschoof naast zijn bureau. "Dus wat wil je eerst spelen?"

"I don't know, kies jij maar, het maakt mij niks uit." antwoord ik. Ik vraag me af of hij iets weet over het foto-incident met Kacper.

"Uhmm, we kunnen beginnen met het spelen van Overwatch?" stelt hij voor, tegelijkertijd kijkend naar mij voor mijn instemming.

"O, ja, sure!" zeg ik en stem in met zijn voorstel. Ik start mijn laptop op en vraag om de Wifi code, die ik vervolgens krijg en intyp wanneer hij is opgestart. We zetten alles klaar om te beginnen en joinen samen een game. We zitten allebei in Team Blauw. (A/N Ik weet zelf niet heel veel van Overwatch, dus ik weet niet precies of het klopt.)

Na een paar potjes zijn we inmiddels moe van de game en starten we een ander spel op. En zo loopt het zo'n beetje de hele dag door. Het gamen ging best goed vandaag; Rayan en ik waren ongeveer op hetzelfde niveau.

Tijdens het spelen dacht ik nog of ik het foto-incident zal opbrengen, maar elke keer schud ik de gedachte uit mijn hoofd en ga door met het concentreren op het spel.

We waren op het moment weer een ander spel op te starten, totdat Rayan voorstelde om iets te gaan eten. Ik stem in en verlaat samen met hem zijn kamer.

------------------------------------------------------------------------

Hallo,

Sorry voor het slechte hoofdstuk. Ja, dat is zo'n beetje het enige wat ik te vertellen heb.

Tot de volgende keer maar weer XD

Daag!!

Een paar huizen verderop - Kastiop FFWhere stories live. Discover now