Capitolul XIX: Scott Skywalker

63 6 3
                                    

La 13 ani sa devina unul dintre cei mai importanti oameni ai Republicii e un lucru mare. Iar asta e doar din cauza serului. Planurile lui Jar Jar merg din ce in ce mai bine. Republica conduce galaxia. Rebelii nu mai exista. Totul pare perfect pentru ei. E a 3-a oara cand un Skywalker trece de partea intunecata (1. Anakin, 2. Luke, 3. Scott). Deja e o mica traditie. De data asta insa, Scott nu a vrut sa acompanieze Republica.
Dantooine. Urmatoarea tinta a Death Starului. Acolo se afla, prabusiti, Rey si Finn. Singurii rebeli ramasi, grav raniti. Dupa ce antrenamentul lui Scott ca si Jedi al Intunericului (asa isi spuneau cei care stiau caile fortei si apartineau Republicii). Acesta va trebui sa isi infrunte parintii, ba chiar sa ii omoare. Datorita serului, Scott e aproape ca si o clona, adica usor de controlat, dar totusi forta e puternica in el.
O nava veche, de pe vremea lui Vader, care se vede ca a trecut prin multe, deoarece pica metalul de pe ea si de abia mai functioneaza, se apropie de Death Star, cerand permisiunea de aterizare. Jar Jar fiind stresat de toate probleme, a aprobat permisiunea acestui necunoscut... Acesta penetreaza Death Starul, la iesirea din nava fiind acompaniat de stormtrooperi si clone. Masca neagra, acoperit de o mantie de aceiasi culoare, scotand ceva din aceasta ce parea sa fie o arma...o sabie laser cu 3 taisuri...
- Buna....unchiule...
- Cine esti tu?
- Nepotul tau (de gradul II), fiul lui Finn si Rey Skywalker.
- Esti capturat?
- Nu.. Eu sunt seful aici!
- La varsta asta?
- Aye!
Scott incepe atacul cu sabia lui laser galbena. Ben se apara, nu vrea sa il atace inca. Scott a devenit puternic. Si are 14 ani. I se alatura si Darth Binks (Jar Jar Binks) care a apucat sa fie antrenat putin de Scott. Asa ca Ben trebuie sa lupte singur impotriva amandurora. Ben insa, foloseste forta si il adoarme pe Scott, punandu-l in nava, continuand insa sa lupte cu Jar Jar. Ben ii taie mana Lordului Binks, intorcandu-l cu spatele, dandu-i lovitura Kylo, facandu'i o taietura mare pe spate. Jar Jar e ranit grav (Lovitura Kylo este la fel cu cea cu care l-a ranit pe Finn pe Starkiller). Ben fuge cu nava lui, luandu-l si pe Scott. Singurul Solo l-a simtit pe Scot ca sufera, si-a dat seama de ser, cu ajutorul fortei. Asa ca il duce pe Naboo sa il vindece. Cand sa ajuga langa planeta...aceasta nu era acolo. A fost distrusa. "Nu pot sa cred ca varul meu e chiar FN2187..." gandeste Ben amuzat. Scott s-a trezit usor, incercand sa ingane ceva:
- Ddd.. Dan... Dantoo.. Dantooine! Rey, Finn...pericoll...
- Scott! Scott!!! Acesta nu ii raspunde. A adormit la loc... Probabil ca efectul serului a trecut deja... Cei doi se intorc pe Dantooine in cautarea lui Finn si a lui Rey...in speranta ca mai sunt in viata...

Star Wars: The ForceWhere stories live. Discover now