Capitolul XVIII: Un erou, pe caii de Jedi

82 5 2
                                    

Au trecut 13 ani de la inceperea planului malefic al Republicii, in special a lui Jar Jar sau Lordul Binks.
Scott Skywalker are acum 13 ani. De 6 ani, acesta a inceput antrenamentul pentru Jedi, fiind antrenat de Rey, mama lui, care acum are 37 de ani, iar Finn are 40. Au imbatranit, dar au aceleasi puteri ca in tinerete. Tanarul Scott a invatat multe. Deja stie sa miste obiecte cu ajutorul fortei si stie sa manuiasca o sabie laser bine. Ba chiar a mers impreuna cu tatal sau, Finn, in cautare de Cristal Cyber, pentru sabia lui Scott. Au mers pe Dantooine, unde la inceput au gasit mai mult Cyber rosu...folosit numai de partea intunecata a fortei. In final au gasit si un cristal verde, numai bun pentru sabia lui Scott. Acestia se intorc spre nava, care s-a scufundat in noroi. Amandoi incearca sa foloseasca forta ca sa o ridice, dar nu sunt suficienti de puternici. Au ramas blocati pe Dantooine.
- Tata, acum ce facem?
- Stai calm, Scott. Vom iesi noi de aici...cumva...
Rey incepe sa se ingrijoreze. Nu i-a mai vazut de 4 ore. Ar trebui sa fie acasa deja. Aceasta incearca sa se conecteze cu forta. Sa vada ce s-a intamplat cu Scott si Finn. Rey simte o tulburare in forta, asa ca trimite trupe in cautarea lor in sistemul Tatooine.
- Lord Binks, Generalul Siddious este gata si poate fi pus in functiune!
- Sssuper. Armata de clone? Essste gata?
- Aproape, domnule. Pana acum avem 2187 de clone in stare perfecta de lupta.
- Buuun... Sssa ffie gata in sssapte sssaptamani!
- Da, lord Binks.
Jar Jar Binks si-a pus o costumatie neagra-maronie, cu gluha si cu o masca asemanatoare cu cea a lui Kylo Ren, astfel incat sa ii faca vocea mai infricosatoare si mai groasa.
Intre timp, Amiralului Fux (fiul Amiralului Hux) ii veni o idee geniala. Sa construiasca un fel de Death star, de 7 ori mai mare ca cel a lui Darth Vader, Kylo Ren si Darth Regulus la un loc. Dar sa fie in forma de cub, iar deschizatura spre reactorul principal sa fie de 70 de centimetri, astfel facand cam imposibila distrugerea acesteia.
Acesta isi prezinta ideea insusi in fata lordului Binks.
- Essste o idee geniala! Multumesssc, Amiralule Fux. Tocmai ai fossst promovat la possstul de general. Vei coleg cu Generalul Sssiddiousss. Sssuccesss!
- Multumesc, lordule Binks.
Jar Jar anunta catre toate unitatile din baza ca nu vor ataca pana cand noul Death Star va fi gata. Va fi imposibil pentru rebeli sa triumfe si de data asta!
Asadar s-au pus bazele unui nou Death Star, mai mare si cubic. Lucrarile au inceput deindata...
- Stai calm, fiule. Vom iesi de aici cumva!
- Fii sigur de asta, tata. Rey vine cu ajutoare dupa noi! Simt asta!
- Sper sa nu dureze mult!
- Asta nu pot vedea.
- Esti destul de puternic la varsta ta. Simti forta. Sunt sigur ca vei deveni un Jedi puternic, Scott!
- Multumesc! Acum a inceput sa ploua. Ar trebui sa gasim un adapost.
Rey ajunge pe Dantooine. Ea, impreuna cu cativa rebeli merg in cautarea lui Finn si Scott. Rey era considerata acum ca si Printesa Leia pe vremea primelor 2 death staruri (ale lui Darth Vader). Asa ca era tot timpul pazita de cineva. Aceasta, impreuna cu 4 rebeli ramane pe planeta, lasandu-i-se doar 2 Double X-Fighter. Restul se intorc la baza de pe Naboo.
Generalul Fux nu mai are rabdare. Au asteptat prea mult pentru planul asta. Death Starul e aproape gata. Poate fi pus in functiune. Asa ca Generalul Fux a conceput un plan ascuns, de care nu trebuia sa stie nimeni. Va activa laserul Death Starului catre planeta Naboo, baza rebela. Acestia vr avea la dispozitie 2 zile sa afle de death star si sa evacueze planeta. Fux a declansat laserul distrugator... Incepand de acum mai sunt 2 zile pana cand Naboo va fi distrusa definitiv, odata cu baza rebele. Cumva insa, a ajuns vestea prin Republica ca death Starul a fost pornit si ca va distruge planeta Naboo, unde se afla baza rebela. Responsabilul Death Starului, Generalul Fux este cel invinovatit de asta. Lordul Binks il omoara pentru asta.

- Trebuie sssa ne grabim! Trimitetitoate trupele sssi clonele la atac. Toate navele sa insssoteasssca luptatorii! Mergeti dupa Rey...injectati-o cu ssserul sssi daca puteti sssi pe Finn si fiul lor...Ssscott...Ssskywalker.

- Da, Lordule Binks. Trupele chiar se miscau repede. Trebuiau sa se grabeasca sa faca "marele atac" daca voiau sa fie siguri de reusita... din pacate daca death starul e setat sa distruga o planeta, acesta nu mai poate fi oprit. Asa ca trebuie sa se grabeasca sa atace, asemenea rebelilor, care trebuie sa se grabeasca sa fuga...deoarece acum nu mai are sens sa lupti...nu cu un mega death star. Si clone. Si nave si alti lupatori care lupta impotriva rebelilor din cauza serului.

Spionii rebeli care stau tot timpul aproape de baza adevrsa au vazut ca death starul si trupele Republicii sunt in pozitie de atac si rmeaza sa atace rebelii. Asa ca, cu viteza luminii merg catre baza rebela sa anunte dezastrul ce ii paste. Rebelii se pregatesc cat de repede pot sa evacueze planeta Naboo, care va fi distrusa incurand.
Rey, Finn si Scott habar n-au de ce se intampla intre timp. Death Starul mai are 5 minute pana cand va distrge baza si planeta rebelilor. Rebelii au reusit sa paraseasca planeta Naboo, fugind pe Jakku, planeta lui Rey. BOOM!! Planeta lui Padme Skywalker (Amidala) a fost distrusa de catre Republica. Jar Jar e furios. Stie ca rebelii au fugit. Asa ca isi consulta vechiul maestru (in secret a fost tinut faptul ca acesta ii era maestru lui Jar Jar), mort de ceva vreme, care acum e una cu forta..... Ben Solo. Cunoscut candva ca si Kylo Ren.
- Maessstre... Ssspune-mi ce sssa fac!
- Ai tradat rebelii si Cavalerii Jedi.
- Erai de acord cu planul asssta...
- Da... Eram... Cu 1 an inainte sa ma omoare Luke Skywalker! De atunci nu am mai vorbit!! Dar o sa iti spun ceva: Voi reusi eu, cumva, sa ma intorc. Cum a facut Yoda si Anakin... Vei vedea...
Lordul Binks trebuia sa se descurce singur... "Trimiteti trupele cu ssserul, toate navele de lupta sssi clonetrooperi pe urmele rebelilor. Sssa nu cumva sssa va sscape!" A anuntat Jar Jar catre toate unitatile. Navele au facut intocmai. Insa, trecand prin Sistemul Tatooine, pe langa Dantooine, au detectat urme de viata infime pe planeta... Dantooine fiind o planeta parasita de vreo 7-8 decenii. Patru nave au oprit pe aceasta. Toate fiind dotate cu pistoale cu ser, blastere, clone etc. Restul s-au dus in continuare, descoperind unde rebelii voiau sa se ascunda... Jakku (tot sistemul Tatooine). Asa ca flota Republicii au luat-o inainte, astfel ca atunci cand rebelii au ajuns langa Jakku, Republica era deja acolo, asteptand, intr-un numar mult mai numeros.
- Atentie, blastere!! Striga Scott catre parintii lui. Trupele de pa Dantooine au gasit familia Skywalker. Rey si Scott isi pornesc sabiile laser, blocand blasterele si atacand. Finn trage si el, incercand sa ajute.
- Lord Binks. Am gasit-o!
- Bun! Pregatiti ssserul. Tintiti bine...o vreau doar pe ea...pe ressstu...omoara-i...Generale Siddious... Asa este... Generalul era acolo, pregatind un blaster cu ser, un blaster normal si 4 sabii laser, cu tinta principala...Rey Skywalker. Pe campul de lupta s-a facut liniste. Se aud bubuituri dinspre nava-comandant de pe Dantooine. Trapa se deschide si ies 6 clone care "pazesc" trapa din care iese Generalul Siddious...
Republica trage foc de voie in rebeli distrugand totul. Rebelii raman fara sanse...navele lor nu sunt asa puternice si sunt depasiti considerabil numeric, iar republica trage in continuu cu torpile facute din Cristal Cyber (din care se fac si sabiile laser)... Asadar toti rebelii care erau in drum spre Jakku, au fost distrusi...
Generalul ataca si el ultimii rebeli. Acesta trage cu blasterul si incearca sa bage serul in Rey.
- Rey!!! Striga Finn si aceasta se intoarce. Atunci, Generalul Siddious trage cu serul inspre Rey, cand... Scott s-a bagat in fata ei sa o salveze... Fin si Rey sunt socati. Finn fuge inspre Siddious la atac, insa nu reuseste sa ajunga din cauza numarului mare de clone. Scott a adormit. Cand se va trezi, va fi de partea intunecata...

Star Wars: The ForceOù les histoires vivent. Découvrez maintenant