Dovolená v Tatrách

4 0 2
                                    

„Tak v pět ráno u mě jo?!"rozkázala mi Nicol. „Jojo budu tam, prcku!"odpověděl jsem a položil náš hovor. Musím se zabalit! Bude to dlouhatáncká cesta. Takže můj seznam. Oblečení na tůry, na pokoj, do společnosti plus náhradní! Dále, hygiena, nabíječka, boty, notebook jo a jídlo pro Rayliho. No a teď k tomu, kam a proč jedu!

O TÝDEN DŘÍVE
„Starships were meant to fly....!"vyzvání můj mobil v obýváku. Rychle se vzpamatuji a běžím pro něj. Zvednu ho a ozve se Nicol. „Ahoj Áďo mám pro tebe návrh!"
„No povídej špunte!"
„Hrh....no nikdo nemá čas jet se mnou do Tater a já už to mám zaplacený, a chci se zeptat tebe jestli by si nejel!"
„Jo klidně, čas mám jelikož mám volno takže jo!"
„Super si skvělej, díky a zatím pá....Muck! pííp"

PŘÍTOMNOST
„Trrrt!"otravuje můj budík, a já bohužel musím vstávat už v půl pátý, protože jedeme do Tater. Převlíknu se a jdu do kuchyně, abych se nejedl než vyrazím. V 5 popadnu Rayliho s kufrem a chystám se k autu. Když příjedu k Nicol nikde není! Vystoupím z auta a jdu se podívat kde vězí. „Čau co tady vymýšlíš?!"otázal jsem se. „Zabouchla jsem si klíče a mám otevřené okno do kořán. „Viděl jsem tvýho souseda s žebříkem!"řekl jsem překvapeně. Po malém nedorozumění a dlouhé cestě jsme se objevili kousek od Tater u naší chaty.

 Po malém nedorozumění a dlouhé cestě jsme se objevili kousek od Tater u naší chaty

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Byla nádherná velká a luxusní. Nicol vyložila věci aby mohla jít k recepci. Já ji zastavil a řekl jí, že zaparkuju a věci vezmu, jenom ať počká u vchodu. Náš pokoj byl prostorný a krásný. Koupelna se líbila především Nicol, no jo no HOLKA!
DALŠÍ DEN
Ráno jsme šli na snídani, která byla v podání švédských stolů. Oba jsme si dali rohlík s medem a černý čaj. Po snídani následovala první tůra do Tater. V duchu jsem Nicol děkoval, že mě vzala do tohohle ráje. Tatry jsou nádherné i ty nádherné panoramata. Máme několik fotek oba dva. Za celý den jsme ušli dlouhých 35km. Večer jsme šli do blízké hospůdky jelikož jsme měli zaplacené jen snídaně. Nicol se s místními lidmi hned rozpovídala! Ne že by chtěla, ale spíš kvůli tomu že miluje hovoriť po slovensky. Protože jsme museli další den domů kvůli mé práci nikomu nevadilo. Zkrátka to byl zážitek na celý život! A plánujeme s Nicol cestovat častěji!

AdloBoorak- Nová Kamarádka #4 (Dovolená v Tatrách)

Dostali jste se na konec publikovaných kapitol.

⏰ Poslední aktualizace: Jul 28, 2016 ⏰

Přidej si tento příběh do své knihovny, abys byl/a informován/a o nových kapitolách!

Nová KamarádkaKde žijí příběhy. Začni objevovat