Kino s překvapením

15 0 1
                                    

„Cink”a zas musím jít otevřít. Doufám že to bude stát za to! „Ahoj!"řekla natěšeně Nicol. „Jak víš kde bydlím?"zeptal jsem se překvapeně. „No, já vím všechno! A řekla jsem si, že bychom mohli někam jít!" „Já dneska nemůžu, máme rodinný oběd, ale zítra by jsme mohli do kina na Super žraloka!"řekl jsem smutně. „Hm, ale nemám je moc ráda!" „Neboj, je to jen film a budu tam s tebou!" „Fajn stavím se tedy zítra, Áďo!" Když jsem zavřel dveře, napadlo mě, že Nicol přichystám překvapení, ale nechám to na večer! Šel jsem se převléknout a sedl do auta, abych mohl vyrazit na rodinný oběd.

VEČER
Vše jsem si zařídil jak limuzínu, kino, večeři i malé překvapení. Moc se těším na Nicolinu drtivou reakci! Doufám, že jse moc nenaštve!

RÁNO
„Bzzz" zvoní mi budík, ikdyž jsem už dávno vzhůru. Otráveně jsem ho vypnul a podíval se na Facebook. Psala mi Kačí! „Ahoj Adame půjdeš dnes semnou na večeři?" Chvíli jsem přemýšlel a odepsal jí že nemůžu! Zašel jsem do KFC na oběd a myslel na to kino, jestli to je dobrý nápad, ale neustoupil jsem. O půl osmé jsem stál vedle limuzíny a když Nicol vyšla, spadla mi brada. Byla nádherná, jako vždycky! „Proboha! nemiluješ ji, je to kamarádlka!

 Byla nádherná, jako vždycky! „Proboha! nemiluješ ji, je to kamarádlka!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nicol byla také překvapená když viděla limuzínu a mě ve smokingu. „Proboha, kdybych věděla, že to my...myslíš takhle tak se obléknu jinak!" „Vždyť jsi nádherná!" (smích) V limuzíně jsme se vůbec nebavili jelikož Nicol obdivovala všem co vní bylo! Limuzína zastavila před restaurací.....Italskou restaurací ! Po jídle jsme šli do kina a Nicol začala být nervózní, já se jí ani nedivím! Kino bylo 3D teda dokud jsem nezařídil aby bylo 4D což jediná Nicol nevěděla! Ve scéně kdy žralok vyskočí z moře....se Nicol objeví přímo před obličejem.

Nicol začala strašně křičet a chytla se mě tak pevně, že to fakt bolelo! Já se začal smát

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nicol začala strašně křičet a chytla se mě tak pevně, že to fakt bolelo! Já se začal smát. Nicol se na mě vražedně podívala! „Idiote!"vstala a vystartovala z kina a já hned za ní! Omluvil jsem se jí a ona mě objala. „Tohle mi už nedělej, ikdyž jsme řekli, že nebudeme pít pojďme na drink!" a mrkla na mě. „Fajn, ale já nepiju!"řekl jsem. „To říkáš ty, hahah!"

AdloBoorak- Nová Kamarádka #2 (Kino s překvapením)

Nová KamarádkaWhere stories live. Discover now